agbar Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 foteczki nie beda bo aparacik kaput machen:( musimy kupic nowy bo koszt naprawy wrrrrrrrrrrrrrr..... a na ten ktory sobie uparzalam musze chwilke poczekac:) ale sie moze pozyczy i sie zrobi pare:)
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='dealer']foteczki nie beda bo aparacik kaput machen:( musimy kupic nowy bo koszt naprawy wrrrrrrrrrrrrrr..... a na ten ktory sobie uparzalam musze chwilke poczekac:) ale sie moze pozyczy i sie zrobi pare:)[/quote]:shake:skoda ...ale poczekamy :p
agbar Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kiedy wpadacie do Kaczogrodu :razz:[/B][/I][/quote] ojjj obawiam sie ze moze dopiero w maju:( ale jak sie uda wpadne na pare dni w kwietniu :) na co nie ukrywam bardzo licze:)
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 eh to pech ale moze stanie sie niespodziewane cos i aparacik bedzie wczesniej ;) trzymam kciuki za aparacik ;)
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 czekamy czekamy czekamy na aparacik i foteczki :D:D
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [I][B]będziemy trzymać wszystkie łapki za udany przyjazd ;)[/B][/I]
agbar Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 bardzo Wam dziekujemy kofani:) pozdrawiam goraco i znikam dalej pracowac:) do nastepnego razuuuuu:loveu:
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='dealer']bardzo Wam dziekujemy kofani:) pozdrawiam goraco i znikam dalej pracowac:) do nastepnego razuuuuu:loveu:[/quote] wracaj do nasz szybciutko :multi:
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='dealer']bardzo Wam dziekujemy kofani:) pozdrawiam goraco i znikam dalej pracowac:) do nastepnego razuuuuu:loveu:[/quote][I][B]papatki i wracajcie szybciorkiem :razz:[/B][/I]
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [COLOR=teal][I][B]Do zobaczenia! Oby szybko...:loveu: [/B][/I][/COLOR]
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Do zobaczyska Kochani !!!! Czekamy na Was !! :p :p :p
PiotrekJ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Agnieszko, minął tydzień od Twojej ostatniej wizyty na DGM :mad: ... Czemu się nie pokazujesz? :mad:
agbar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 jestem jestem:) czasu jakos kurka brakuje:) na wszystko....tylko nie na psa oczywiscie:) jako ze wiosna w pelni chodzimy na dluuuuuuuugie spacery. kolega malzonek ostatnio myslal ze nas ufo porwalo bo poszlismy sobie z Dilim i wsyslo nas na 4 godziny:) ja padlam piesek tez padl i caly dzien przespal:) wracam do pracy kochani:) sciskam Was mocno i Pieseczki tez:loveu:
agbar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 haloooooo meldujemy sie:) wiosna w pelni spacerkujemy az milo:) Dili rosnie ma w klebie 62 cm wazy 30kg. i leni sie jak diabli :) ma czasem napady zlego humoru i probuje zjesc jakiegos towarzysza psa ale potem mu mija...nie wiem moze wiosna mu zawrocila w glowie:) a ja pracuje i pracuje i urlopik mi sie marzy ale chyba dopiero w maju i od razu do Polski bo trzeba dokonczyc szkolenie zwierzaka:) chociaz duzo go ucze sama i wyjsc nie moge z podziwu jaka ta bestia madra:) sciskamy mocno kochani:)
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [I][B]:multi:witajcie koffani :multi: Proszę Diluśka wyszmyrać za uszkiem ;) [/B][/I]
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [B][SIZE=6][COLOR=magenta]witajcie:multi: [/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=#ff00ff] [/COLOR][COLOR=black]wpadajcie czesciej :D[/COLOR] i pokaz nam naszego Dilusia:loveu: bo siem stesknilismy tu za nim :diabloti: [COLOR=black][/COLOR]
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Agnieszko, ja przyszedłem a Ciebie już nie ma :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ...
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Agnieszko, ja przyszedłem a Ciebie już nie ma :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ...[/quote]:shake:zawsze się spóźniasz :mad:
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Agniesiu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wyściskaj tego Kofanego Dealerka od nas i szepnij do uszka, że tęsknimy :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
agbar Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 halo ludzie!!!!:lol: :loveu: pozdrawiam goraco:) oznajmiam niniejszym iz w poniedzialek Dili skonczyl rok:) a pod koniec maja przyjezdzamy i zostajemy na dluzej bo musimy dokonczyc szkolenie:)
Basia&Safi Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [I][B]wszystkiego najlepszejszego :):):):):):):) [/B][/I]
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='dealer']halo ludzie!!!!:lol: :loveu: pozdrawiam goraco:) oznajmiam niniejszym iz w poniedzialek Dili skonczyl rok:) a pod koniec maja przyjezdzamy i zostajemy na dluzej bo musimy dokonczyc szkolenie:)[/quote] [I][B]Buziaki dla Diliego i czekamy na Wasz przyjazd![/B][/I]:multi:
Recommended Posts