Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer'] sama jestes pigwa:eviltong: [/quote] Nie ma to, jak z samego rana takie komplementy:loveu::multi::multi::multi:
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']a moze sie on ze szczescia zapowietrzyl:razz: [/quote] ze szczescia?:errrr: ojeja jeja naprawde? :errrr: :errrr:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']zapraszam do mnie na wczasy:diabloti: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]już siem zapakowywuję ....będę 29 o świcie:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='malawaszka']:klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie ma to, jak z samego rana takie komplementy:loveu::multi::multi::multi:[/quote] ach jaka jestem mila :loveu: [quote name='evaxon']ze szczescia?:errrr: ojeja jeja naprawde? :errrr: :errrr:[/quote] nooo juz ci lepiej?:diabloti: [quote name='malawaszka']:klacz: no już chyba totalnie opanowałaś aparata co??? rewelacja!!!!!!! :loveu: tak mnie się podobują, że zapomniałam o alergii i chyba się wyleczyłam :evil_lol:[/quote] Wasiu nie zawstydzaj mnie:oops: aczkolwiek ciesze sie ze cie uzdrowilam:diabloti: tak opanowalam aparata ze ostatnio w bialy dzien robilam zdjecia na iso 400 bom slepa jest i nie zauwazylam...jeno sie zdziwilam czemu mi zdjecia jakies takie dziwne wyszly:diabloti:
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer'] nooo juz ci lepiej?:diabloti: tak opanowalam aparata ze ostatnio w bialy dzien robilam zdjecia na iso 400 bom slepa jest i nie zauwazylam...jeno sie zdziwilam czemu mi zdjecia jakies takie dziwne wyszly:diabloti:[/quote] bardzo lepiej:loveu: ojj Dilerko ale gapa z ciebie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już do Ustronia prawie spakowana , chociaż mije towarzystwo podróży jeszczeza granicą;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już do Ustronia prawie spakowana , chociaż mije towarzystwo podróży jeszczeza granicą;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] kochaaana ja to niedługo już sięzacznę pakować na sierpień i zasiądę na walizce przy drzwiach i tak będę siedzieć :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']kochaaana ja to niedługo już sięzacznę pakować na sierpień i zasiądę na walizce przy drzwiach i tak będę siedzieć :diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...pamiętaj ...tylko 20 kg;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...pamiętaj ...tylko 20 kg;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :shock: mniej muszę wziąć bo mam zamówienie od siostry na ubranka dla Oliwki i coś tam jeszcze J chce żebym zabrała dla jego brata:placz:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']:shock: mniej muszę wziąć bo mam zamówienie od siostry na ubranka dla Oliwki i coś tam jeszcze J chce żebym zabrała dla jego brata:placz:[/quote] nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) cześć córko :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) [/quote] dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong:
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong:[/quote] trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti: myślałam o obroży i smyczy staffikowej , ale mam nadzieje ze uda mi się kupić na wystawie we stolycy :cool1:
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti:[/quote] moja jedna to jak trzy inne :diabloti:
Gonitwa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']moja jedna to jak trzy inne :diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To prawie tak jak moja...:diabloti:
Paula Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cześć Aga :multi: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/4/a6204c1c933f2c38.jpg[/IMG][/URL] :D "Coś mi tu śmierdzi" ;)
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='evaxon']co trzy dupy to nie jedna:grins: :grins: :grins:[/quote] [FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/FONT]
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] AMENT :diabloti:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']AMENT :diabloti:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]na wieki wieków:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]już siem zapakowywuję ....będę 29 o świcie:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]pakuj się 29 czerwca stajemy u drzwi Dilerówny:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] bede czekac....juz se stolek przy drzwaich postawilam i ide czatowac co by was nie przegapic:diabloti: [quote name='malawaszka']i zabieramy ją do Ustronia :multi::multi::multi::loveu: a Ty Dilerko nie bądź taka wstydliwa :diabloti:[/quote] ja mam na drugie wstyd i niewinnosc:diabloti: [quote name='Vectra']nie bierz dużo :diabloti: bo jak będziesz wracać i ode mnie lista czeka :diabloti: ;) cześć córko :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] czesc matko:loveu: :loveu: :loveu: a jest cos dla mnie na tej liscie:razz: [quote name='paula_z']Cześć Aga :multi: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/4/a6204c1c933f2c38.jpg[/IMG][/URL] :D "Coś mi tu śmierdzi" ;)[/quote] czesc Paula:multi: pewnie byl zewlok jaki w tej trawie :evil_lol:
agbar Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']dupa dupa dupa :diabloti: nie chciałaś napisać od razu to już po ptokach :eviltong:[/quote] [quote name='Vectra']trzy dupy bierzesz :crazyeye: :diabloti: myślałam o obroży i smyczy staffikowej , ale mam nadzieje ze uda mi się kupić na wystawie we stolycy :cool1:[/quote] [quote name='malawaszka']moja jedna to jak trzy inne :diabloti:[/quote] [quote name='Gonitwa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To prawie tak jak moja...:diabloti:[/quote] [quote name='evaxon']co trzy dupy to nie jedna:grins: :grins: :grins:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]tako rzecze Zaratustra:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [quote name='malawaszka']AMENT :diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]na wieki wieków:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] goopie goopie goopie:stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gonitwa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']goopie goopie goopie:stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Mądra się odezwała...:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [B]czesc Aga:loveu:[/B] [B]pojawiam sie i znikam i znikam......[/B]:loveu:
Recommended Posts