Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']troche nie chce...ja pragne wladzy absolutnej!!!:diabloti:[/quote] władze absolutną ja mam i nie oddam :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']władze absolutną ja mam i nie oddam :diabloti:[/quote] ale ty zachlanna jestes......:diabloti:
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 idzie Diler sobie drogą, koszyk pytan niesie z sobą, te pytania, to o dogo, to o podsłuch, oddychanie, ale Dilko sie nie płakaj, Admin mi juz odpowiedział, ze na dogo wszystko spoko, i ze podsłuch to wybrany, a te bany nie sa starszne jak sie bardzo nie podpadnie, nowe forum moze bedzie, atmosfery nam ubedzie, w ładzi i w porzatku zaraz zdjecia sobie powklejamy, i z nadzieją ide spać bo Admini fajan brać ;)
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst']idzie Diler sobie drogą, koszyk pytan niesie z sobą, te pytania, to o dogo, to o podsłuch, oddychanie, ale Dilko sie nie płakaj, Admin mi juz odpowiedział, ze na dogo wszystko spoko, i ze podsłuch to wybrany, a te bany nie sa starszne jak sie bardzo nie podpadnie, nowe forum moze bedzie, atmosfery nam ubedzie, w ładzi i w porzatku zaraz zdjecia sobie powklejamy, i z nadzieją ide spać bo Admini fajan brać ;)[/quote] :multi: :multi: normalnie cie kocham! chyba tez pojde zaraz spac....:shake:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dbsst']:razz: amen[/quote] odejdz w pokoju siostro....:diabloti:
natuśka22 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Śliczny piesek ;D Widzę, że masz tu dużo fanów xD Też będę tu zaglądac :) Wpadnij do mnie ;*
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='natuśka22']Śliczny piesek ;D Widzę, że masz tu dużo fanów xD Też będę tu zaglądac :) Wpadnij do mnie ;*[/quote] nie wpadne....zabezpieczam sie jak moge:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Maga100 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']władze absolutną ja mam i nie oddam :diabloti:[/quote] [B]ale ze mną się podzielisz? :diabloti: [/B] [quote name='dealer']nie wpadne....zabezpieczam sie jak moge:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [B]jesteś niekoleżeńska :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B]
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Maga100'] [B]jesteś niekoleżeńska :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/quote] przezorna moja droga....przezorny zawsze zabezpieczony:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']przezorna moja droga....przezorny zawsze zabezpieczony:diabloti:[/quote] grzesznico :shake: jesteś nie polityczna :-( :diabloti: a co LPR mówi o antykoncepcji ??? że to szatan , nie używać , nie odbierać życia nie poczętym dzieciom. :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']grzesznico :shake: jesteś nie polityczna :-( :diabloti: a co LPR mówi o antykoncepcji ??? że to szatan , nie używać , nie odbierać życia nie poczętym dzieciom. :diabloti:[/quote] ja nie odbieram im zycia....ja im go po prostu nie daje:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ja nie odbieram im zycia....ja im go po prostu nie daje:diabloti:[/quote] zawiodłam się na Tobie :-(
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']zawiodłam się na Tobie :-([/quote] buhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: matka Polka sie na mnie zawiodla....:evil_lol:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']buhahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: matka Polka sie na mnie zawiodla....:evil_lol:[/quote] no co ,a może nie :razz: :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']no co ,a może nie :razz: :diabloti:[/quote] alez ja absolut...nie:diabloti: nic nie imputuje..............................mamusiu:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']alez ja absolut...nie:diabloti: nic nie imputuje..............................mamusiu:diabloti:[/quote] o nie , w to mnie nie wkręcisz , takiego bachora jak Ty to ja nie chę :diabloti: córciu :loveu: :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']o nie , w to mnie nie wkręcisz , takiego bachora jak Ty to ja nie chę :diabloti: córciu :loveu: :diabloti:[/quote] omdlalam ze szczescia zem matke odnalazla..po tylu latach tulaczki i bladzenia po swiecie....w obcych oczach milosci matczynej szukalam a tys tu byla, tak blisko..matulu:loveu: :diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']omdlalam ze szczescia zem matke odnalazla..po tylu latach tulaczki i bladzenia po swiecie....w obcych oczach milosci matczynej szukalam a tys tu byla, tak blisko..matulu:loveu: :diabloti:[/quote] Ratunku , zabierzcie tą wariatke ode mnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przecież Ty nie możesz być moim dzieckiem :shake: Ja jestem normalna :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']Ratunku , zabierzcie tą wariatke ode mnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przecież Ty nie możesz być moim dzieckiem :shake: Ja jestem normalna :diabloti:[/quote] ach, nie odrzucaj mnie...jakze krotka i ulotna to chwila byla gdym w myslach swych obaczyla siebie w ramionach twych matczynych.......
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ach, nie odrzucaj mnie...jakze krotka i ulotna to chwila byla gdym w myslach swych obaczyla siebie w ramionach twych matczynych.......[/quote] :bigok::bigok::bigok: kochana córko Ty moja :loveu: :loveu: :loveu: a teraz do garów precz :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']:bigok::bigok::bigok: kochana córko Ty moja :loveu: :loveu: :loveu: a teraz do garów precz :diabloti:[/quote] ale ze jak? do garow? ze juz? teraz? zaraz?........ja sie jeszcze zastanowie czys ty matka moja czy macocha....:cool1: :diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ale ze jak? do garow? ze juz? teraz? zaraz?........ja sie jeszcze zastanowie czys ty matka moja czy macocha....:cool1: :diabloti:[/quote] przez żołądek do serca :loveu: :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']przez żołądek do serca :loveu: :diabloti:[/quote] to ja sie najpierw wyspie....a potem do garow.....takie zycie...:diabloti: dobranoc moja droga... bede jutro myslami z wami....
Recommended Posts