Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='dealer']Alu bedziemy zagladac tak często jak tylko sie da:)[/quote]:razz:liczę na to
Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Wracajcie do nas szybciutko. Będziemy czekać na was.
agbar Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 bardzo Wam wszystkim dziekuję :) na pewno zanim wyjedziemy pozegnamy sie jeszcze:)
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jak to wyjeżdżacie? Co to ma znaczyć? :mad: :shake: A kiedyplanujecie wrócić? :razz:
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='dealer']bardzo Wam wszystkim dziekuję :) na pewno zanim wyjedziemy pozegnamy sie jeszcze:)[/quote] [COLOR=purple]oj będziemy tęsknic :([/COLOR]
KaRa_ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188253.jpg[/IMG] Ależ ochroniarz:razz: :lol:
agbar Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jak to wyjeżdżacie? Co to ma znaczyć? :mad: :shake: A kiedyplanujecie wrócić? :razz:[/quote] no niestety...praca czeka i mieszkanko chyba pajeczyną zarosło:) nie wiem kiedy przyjedziemy. normalnie bylismy mniej wiecej co dwa miesiace ale tak jak pisałam teraz ze wzgedu na rehabilitacje kolegi malzonka bylismy ponad miesiac:) strasznie mi cięzko:( nie lubie wyjeżdżac stad.....ale cóz los nas tak rzucił a nie inaczej....
agbar Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='KaRa_TC'][IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188253.jpg[/IMG] Ależ ochroniarz:razz: :lol:[/quote] noooo i jaki przystojny:evil_lol:
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [I][B]Będzie nam brakować łobuziaka :shake:ale mam nadzieję , że jak znów będziecie to nas zasypiesz całą masą foteczek:p[/B][/I]
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A może jednak nie wyjeżdżajcie? :razz: Jak Ty sobie dasz bez Nas Wszystkich radę? :razz:
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']A może jednak nie wyjeżdżajcie? :razz: Jak Ty sobie dasz bez Nas Wszystkich radę? :razz:[/quote] Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to zabrzmiało ciekawie :razz:
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Będzie nam brakować łobuziaka :shake:ale mam nadzieję , że jak znów będziecie to nas zasypiesz całą masą foteczek:p[/B][/I][/quote] :) Alu dla Was wszystko:) albo prawie wszystko :eviltong: :evil_lol:
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']:) Alu dla Was wszystko:) albo prawie wszystko :eviltong: :evil_lol:[/quote]:p no myślę ;)
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Słodki wasz bokser i taki pocieszny A jaki charakterek ma:cool1:
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='martavantos']Słodki wasz bokser i taki pocieszny A jaki charakterek ma:cool1:[/quote] taaaaa słodki pocieszny i drapieżny :evil_lol: dziekujemy za wizytę:)
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to zabrzmiało ciekawie :razz:[/quote] moze nie az tak sie stanie ale...sie stanie:)hihi z nerwów juz nie wiem co piszę.....
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']moze nie az tak sie stanie ale...sie stanie:)hihi z nerwów juz nie wiem co piszę.....[/quote]:pwypij meliskę ;)
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)[B]moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)[/B][/quote] To co ma być? Tornado, powódź ... wszystko załatwię :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Tak w ogóle to witaj Agnieszko ;) ...
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']To co ma być? Tornado, powódź ... wszystko załatwię :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Tak w ogóle to witaj Agnieszko ;) ...[/quote] dzien dobry:) wystarczy "mała" awaria samochodu;):diabloti: :diabloti: :diabloti: podac adres????:evil_lol:
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwypij meliskę ;)[/quote] oj chyba naprawde bede musiała..zawsze jest to samo ,obojetnie czy przyjade na tydzien ,fwa, czy kilka dni - nie chce mi sie potem wyjeżdzac...az mi sie płakac przy pozegnaniu z rodzina i przyjacółmi..czyli z Wami tez teraz...
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']dzien dobry:) wystarczy "mała" awaria samochodu;):diabloti: :diabloti: :diabloti: podac adres????:evil_lol:[/quote] Wyślij na PW :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To kiedy Wy dokładnie wyjeżdżacie? :razz:
agbar Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wyślij na PW :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... To kiedy Wy dokładnie wyjeżdżacie? :razz:[/quote] W niedzielę chyba po sniadanku:(
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']W niedzielę chyba po sniadanku:([/quote] Eeee, to jeszcze tona czasu :multi: ... Zdążę się Wami nacieszyć :lol: ...
Recommended Posts