Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jak to wyjeżdżacie? Co to ma znaczyć? :mad: :shake:

A kiedyplanujecie wrócić? :razz:[/quote]

no niestety...praca czeka i mieszkanko chyba pajeczyną zarosło:) nie wiem kiedy przyjedziemy. normalnie bylismy mniej wiecej co dwa miesiace ale tak jak pisałam teraz ze wzgedu na rehabilitacje kolegi malzonka bylismy ponad miesiac:) strasznie mi cięzko:( nie lubie wyjeżdżac stad.....ale cóz los nas tak rzucił a nie inaczej....

Posted

[quote name='KaRa_TC'][IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188253.jpg[/IMG]

Ależ ochroniarz:razz: :lol:[/quote]

noooo i jaki przystojny:evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']A może jednak nie wyjeżdżajcie? :razz:
Jak Ty sobie dasz bez Nas Wszystkich radę? :razz:[/quote]

Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)

Posted

[quote name='dealer']Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to zabrzmiało ciekawie :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Będzie nam brakować łobuziaka :shake:ale mam nadzieję , że jak znów będziecie to nas zasypiesz całą masą foteczek:p[/B][/I][/quote]

:) Alu dla Was wszystko:) albo prawie wszystko :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='martavantos']Słodki wasz bokser i taki pocieszny
A jaki charakterek ma:cool1:[/quote]

taaaaa słodki pocieszny i drapieżny :evil_lol: dziekujemy za wizytę:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to zabrzmiało ciekawie :razz:[/quote]

moze nie az tak sie stanie ale...sie stanie:)hihi z nerwów juz nie wiem co piszę.....

Posted

[quote name='dealer']Piotruś to nie jest nawet smieszne.....jak sobie dam rade bez Waszych porad i pomocy ...sami wiecie ze jaki jest ten mój łobuziak...:)[B]moze jeszcze cos sie stanie ...i nie pojade....:)[/B][/quote]

To co ma być? Tornado, powódź ... wszystko załatwię :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Tak w ogóle to witaj Agnieszko ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']To co ma być? Tornado, powódź ... wszystko załatwię :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Tak w ogóle to witaj Agnieszko ;) ...[/quote]

dzien dobry:)
wystarczy "mała" awaria samochodu;):diabloti: :diabloti: :diabloti: podac adres????:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwypij meliskę ;)[/quote]

oj chyba naprawde bede musiała..zawsze jest to samo ,obojetnie czy przyjade na tydzien ,fwa, czy kilka dni - nie chce mi sie potem wyjeżdzac...az mi sie płakac przy pozegnaniu z rodzina i przyjacółmi..czyli z Wami tez teraz...

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:)
wystarczy "mała" awaria samochodu;):diabloti: :diabloti: :diabloti: podac adres????:evil_lol:[/quote]

Wyślij na PW :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

To kiedy Wy dokładnie wyjeżdżacie? :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Wyślij na PW :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

To kiedy Wy dokładnie wyjeżdżacie? :razz:[/quote]
W niedzielę chyba po sniadanku:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...