Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: a czemu to Dealer ma same zdjęcia od doopy strony?:cool3::evil_lol:
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: a czemu to Dealer ma same zdjęcia od doopy strony?:cool3::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:T[B]eż włąśnie chciałam o to zapytywać:cool3: Good Morning Dealer:multi: [/B]
BoJa2 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: a czemu to Dealer ma same zdjęcia od doopy strony?:cool3::evil_lol:[/QUOTE] cześć:multi: ,fotki od Doopki,bo ona taka fotogeniczna:lol: :lol:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi:cze Dilerko Nasza :loveu:.....i Dili z sexownym ogonkiem:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [B]hieloł...ja tez ide w strone swiatła......[/B] [B]to chodzmy razem......[/B] [B]o ile oczywiscie nie masz nic przeciw temu.......[/B]
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 witanko :razz: no następnym razem prosze zabrać aparat do raju nad Rhein :p
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']To oznacza, że nie będzie już dzisiaj fotek:hmmmm: :diabloti:[/quote] jakas ty domyslna:loveu: [quote name='paula_z']Dziń dybry :grins: Tu też nadrobiłam i nawet psa (chyba :hmmmm:) widziałam ;) [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/137/3f98c8f33fa3a2c1.jpg[/IMG][/URL] :grin:[/quote] eeee jakiego psa?? zdawalo ci sie chyba:diabloti: [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: a czemu to Dealer ma same zdjęcia od doopy strony?:cool3:[/quote] a co? nieladna doopa?:diabloti: [quote name='bonita']:evil_lol:T[B]eż włąśnie chciałam o to zapytywać:cool3:[/B] [B]Good Morning Dealer:multi:[/B] [/quote] Morning Bonita:multi: [quote name='Hugo-Kochaś']cześć:multi: ,fotki od Doopki,bo ona taka fotogeniczna:lol: [/quote] oooo dobrze gada:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi:cze Dilerko Nasza :loveu:.....i Dili z sexownym ogonkiem:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Alu to dla ciebie specjalnie te foty ty wiesz prawda?:loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]hieloł...ja tez ide w strone swiatła......[/B] [B]to chodzmy razem......[/B] [B]o ile oczywiscie nie masz nic przeciw temu.......[/B][/quote] ano jak musisz to chodz:diabloti: [quote name='evaxon']czesc najukochansza Dilerko:multi:[/quote] siemano Ewuniu... [quote name='malawaszka']witanko :razz: no następnym razem prosze zabrać aparat do raju nad Rhein :p[/quote] wezme..jak bum cyk..tylko cobym baterii nie zapomla... [quote name='madzia i medor']Dilerko, kaj Tyś jezdeś:razz:[/quote] wszedzie.... [quote name='Vectra']gdzie jesteś kochanieńka moja :diabloti:[/quote] nie mow ze cie to interesuje.... musze pourywac emoty....:angryy:
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jak możesz urywać emoty :placz: przecież to je boli :placz: :diabloti:
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']jak możesz urywać emoty :placz: przecież to je boli :placz: :diabloti:[/quote] boshhhh...bo jeszcze uwierze zes taka wrazliwa...:diabloti:
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KOCHAM cie maine klajne dilerajne :loveu::loveu::loveu: zagladam sobie na momencik bo gupie baby z dostepem do kompa zagadały wszystkie blogasy... a już miałam nadzieje że zlikwidują ten dział o bzdurach i bede miała duuuużo czasu na inne rzeczy.. a tu dupa.. blogaski pozostają :angryy::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]KOCHAM cie maine klajne dilerajne :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]zagladam sobie na momencik bo gupie baby z dostepem do kompa zagadały wszystkie blogasy... a już miałam nadzieje że zlikwidują ten dział o bzdurach i bede miała duuuużo czasu na inne rzeczy.. a tu dupa.. blogaski pozostają :angryy::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] i ja ciebie tez libe one ende:loveu: :loveu: :loveu: masakra z tymi blogaskami...:shake: :evil_lol:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer'] Alu to dla ciebie specjalnie te foty ty wiesz prawda?:loveu: [/quote][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red]czułam to ....wiedziałam że o mnie pomyślisz:loveu:[/COLOR][/I][/B][/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=red]czułam to ....wiedziałam że o mnie pomyślisz:loveu:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] jakzebym mogla nie pomyslec.....:loveu:
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']jakzebym mogla nie pomyslec.....:loveu:[/quote] a Ty umiesz myśleć ? :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']jakzebym mogla nie pomyslec.....:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:siem zawstydziłam:oops:...że tak w dziwnym kontexcie to napisawszy:razz:....przecie wierze w Ciebie:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']a Ty umiesz myśleć ? :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] utwierdzam sie w przekonaniu ze cie nienawidze przeokropnie:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:siem zawstydziłam:oops:...że tak w dziwnym kontexcie to napisawszy:razz:....przecie wierze w Ciebie:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie wstydaj...toc ja ciem kofam:loveu:
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]didżejko.. doszłam do wniosku że .... kocham cie misiu... :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]didżejko.. doszłam do wniosku że .... kocham cie misiu... :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale jak? to dopiero teraz? ja myslalam ze od zawsze mnie kochasz tak jak ja ciebie:loveu:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer'] nie wstydaj...toc ja ciem kofam:loveu:[/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]didżejko.. doszłam do wniosku że .... kocham cie misiu... :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj jakie my we trzy wszystkie zgodne:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']ale jak? to dopiero teraz? ja myslalam ze od zawsze mnie kochasz tak jak ja ciebie:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no od zawsze... ale dopiero teraz doszłam :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no od zawsze... ale dopiero teraz doszłam :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti:
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']noooooo to ty dluuugoooo dochodzisz:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:blefffff ona jeździ Rządową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts