Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]z wywieszonym łozorem ale przyszłam...............witam cie nie czytałam bo nie mam kiedy:loveu:
wystarczy ze przypełzłam
no to PA:loveu:[/B][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']to drzewko ci lanie sprawiło ? :diabloti: niegrzeczna musiałaś być :diabloti:[/quote]

taaaa a teraz bylam jeszcze bardziej niegrzeczna i obciachalam mu galazki...nie tylko mu..cielam co mi sie w oka rzucilo jak wpadlam w szal:)

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:wypychać też bedziesz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

wypchalam kosz ....zielskiem:diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]z wywieszonym łozorem ale przyszłam...............witam cie nie czytałam bo nie mam kiedy:loveu:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]wystarczy ze przypełzłam[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]no to PA:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
no to PA:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:to jak ...drzewki ścięte ...robimy ognisko:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ty chyba zapomnialas w jakim ja kraju mieszkam:razz: ognisko??? kuuurde ..mojemu sasiadowi dym z grilka przeszkadza a jak bym mu to fojer zrobila to my mnie zamkli...:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:nooo zabrakło ....no nie pamiętasz ...jak ostatnio dopijałyśmy już resztki:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pamiętam.. pamiętam do 11 flaszki... i wydawało mi sie że 9 jeszcze sie ostało[/B][/COLOR][/FONT] :cool1:

Posted

[quote name='dealer']ty chyba zapomnialas w jakim ja kraju mieszkam:razz: ognisko??? kuuurde ..mojemu sasiadowi dym z grilka przeszkadza a jak bym mu to fojer zrobila to my mnie zamkli...:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wot demokracyja :razz:

dilerowa- jezdeś?? nie umia cie trafić dzisio ;)

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wot demokracyja :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerowa- jezdeś?? nie umia cie trafić dzisio ;) [/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

a kuku:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ty chyba zapomnialas w jakim ja kraju mieszkam:razz: ognisko??? kuuurde ..mojemu sasiadowi dym z grilka przeszkadza a jak bym mu to fojer zrobila to my mnie zamkli...:diabloti:[/quote]
spal sąsiada :diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:angryy:to trza prośbe do Urzęda napisać o zezwolenie na smażenie kiełbaski:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pamiętam.. pamiętam do 11 flaszki... i wydawało mi sie że 9 jeszcze sie ostało[/B][/COLOR][/FONT] :cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:.......te 9 to my na saj sam wprzód wypiły ....jeszcze bez zagryśki:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']spal sąsiada :diabloti:[/quote]

fuuu spalony Nimiec smierdziii:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:angryy:to trza prośbe do Urzęda napisać o zezwolenie na smażenie kiełbaski:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:.......te 9 to my na saj sam wprzód wypiły ....jeszcze bez zagryśki:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

grilka mogemy robic ale tak co by sasiadom nie przeszkadzalo..a temu esesmanowi wszystko przeszkadza..:angryy: tera mi powiedzial zebym tego drzewa tak nie ciachala bo MOJE drzewo robi JEMU cien........alem je posiekala.....:diabloti: i taki mialam szatanski wyraz twarzy jak mi sasiadka powiedziala...:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']fuuu spalony Nimiec smierdziii:diabloti:

grilka mogemy robic ale tak co by sasiadom nie przeszkadzalo..a temu esesmanowi wszystko przeszkadza..:angryy: tera mi powiedzial zebym tego drzewa tak nie ciachala bo MOJE drzewo robi JEMU cien........alem je posiekala.....:diabloti: i taki mialam szatanski wyraz twarzy jak mi sasiadka powiedziala...:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:i bardzo dobrze żeś posiekała ....ja posiekałabym jeszcze tego esesmana:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:mad:i bardzo dobrze żeś posiekała ....ja posiekałabym jeszcze tego esesmana:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

i jeszcze do tego jak gestapowiec stal na ogrodku Dili uczynil koope...co mnie osobiscie bardzo ucieszylo i dalam temu wyraz bo od wczoraj rana nie robil i troche stresa mialam ....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']i jeszcze do tego jak gestapowiec stal na ogrodku Dili uczynil koope...co mnie osobiscie bardzo ucieszylo i dalam temu wyraz bo od wczoraj rana nie robil i troche stresa mialam ....:diabloti:[/quote][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red]koffany Dili ....a to ten sąsiad co ma pretensje ze dili sie do niego doopą odwraca:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=red]koffany Dili ....a to ten sąsiad co ma pretensje ze dili sie do niego doopą odwraca:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

taaa to ten..inni sa normalni...:razz:

Posted

[quote name='dealer']taaa to ten..inni sa normalni...:razz:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]daj mu kjakejsa ...sprzed pół wieku:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]daj mu kjakejsa ...sprzed pół wieku:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

taaaa z cyjankiem.....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']oddaj tego pana do xxxxx na DT :diabloti:[/quote]

wiesz co...ja go chyba nie lubie..ale nie az tak...

Posted

[quote name='dealer']wiesz co...ja go chyba nie lubie..ale nie az tak...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj ile dobroci w tobie:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']a kuku:diabloti:[/quote]
:sweetCyb::sweetCyb:

[quote name='dealer']grilka mogemy robic ale tak co by sasiadom nie przeszkadzalo..a temu esesmanowi wszystko przeszkadza..:angryy: tera mi powiedzial zebym tego drzewa tak nie ciachala bo MOJE drzewo robi JEMU cien........alem je posiekala.....:diabloti: i taki mialam szatanski wyraz twarzy jak mi sasiadka powiedziala...:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahhah... miłość sąsiedzka... jak u nas... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
naszej sąsiadce przeszkadzało że wode lejemy i że sie wieczorem światło świeci- napomknę- mieszkamy na parterze a ona na 1 piętrze ... w bloku[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj ile dobroci w tobie:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

albowiem dobrym trzeba byc dla ludzi i zwierzat..dlatego pan sasiad nie bedzie mial cienia i sie usmazy...:diabloti:

[quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb:

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]buuhahhah... miłość sąsiedzka... jak u nas... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]naszej sąsiadce przeszkadzało że wode lejemy i że sie wieczorem światło świeci- napomknę- mieszkamy na parterze a ona na 1 piętrze ... w bloku[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti:[/quote]

buhahahaa:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']buhahahaa:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. dokończe... pani przeszkadzało a że ja nie lubiam żyć zwaśniona- przestałam puszczać wode.. ino w sobote mam haj lajf [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]zabrzmiało to niczym anielski trellllllll:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
:cool1:
[quote name='dealer']
no ale na pewno wrocisz ..z oferta u urzedu pracowitego?:evil_lol:[/QUOTE]
Taaa:siara::diabloti:

Ale w tym blożku agresywnie:crazyeye: :crazyeye: Jak tak można:shake:
Człowiek, to brzmi dumnie:shake:

Posted

[quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahhah... miłość sąsiedzka... jak u nas... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
naszej sąsiadce przeszkadzało że wode lejemy i że sie wieczorem światło świeci- napomknę- mieszkamy na parterze a ona na 1 piętrze ... w bloku[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote]

buhahahaha , jak mieszkałam w Ursusie w bloku to też takich miałam czułych sąsiadów , co wieczór jak wracałam z pracy (nie było mnie całymi dniami w domu ,a psy jeżdziły ze mną ) stał komitet powitalny i rozpoczynał swoje żale :evil_lol: że psy szczekają , tupią , woda się leje , muzyka gra i takie tam .... na początku próbowałam tłumaczyć że to nie możliwe bo mnie w domu nie ma i psów także ,a nikt oprócz mnie dostępu do mieszkania nie ma , oczywiście oni wiedzieli lepiej , więc osatnia moja rozmowa z nimi to powiedziałam krótko , mało miło by poszli oboje do psychiatry skoro słyszą coś czego nie ma ..... no na to mi pan sąsiad powiedział ze ON POJEDZIE [B]DO WARSZAWY[/B] SKARGE ZŁOŻY :diabloti: ursus to jedna z dzielnic warszawskich :roll:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahaha , jak mieszkałam w Ursusie w bloku to też takich miałam czułych sąsiadów , co wieczór jak wracałam z pracy (nie było mnie całymi dniami w domu ,a psy jeżdziły ze mną ) stał komitet powitalny i rozpoczynał swoje żale :evil_lol: że psy szczekają , tupią , woda się leje , muzyka gra i takie tam .... na początku próbowałam tłumaczyć że to nie możliwe bo mnie w domu nie ma i psów także ,a nikt oprócz mnie dostępu do mieszkania nie ma , oczywiście oni wiedzieli lepiej , więc osatnia moja rozmowa z nimi to powiedziałam krótko , mało miło by poszli oboje do psychiatry skoro słyszą coś czego nie ma ..... no na to mi pan sąsiad powiedział ze ON POJEDZIE [B]DO WARSZAWY[/B] SKARGE ZŁOŻY :diabloti: ursus to jedna z dzielnic warszawskich :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochani sąsiedzi... jakiż świat byłby bez nich nudny :shake::shake::shake:
do nas sie już przyzwyczaili i nie mają się czepiać więc SZUKAMY MIESZKANIA DO WYNAJęCIA... nudno tu juz jakoś :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...