Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pamiętaj! Jedz tylko zdrową żywność!:evil_lol::cool3:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]HA!!! piekne som, i wogóle- chcesz.. to dam ci jutro fotecki do pooglądania. Nie chodze w nich na razie bo mi szkoda- stoją na telewizoru [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]aaaa... czyli lubisz sie wcinać... prawie jak stringi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] sce fotecki jak stoja na telewizoru:diabloti:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaa... czyli lubisz sie wcinać... prawie jak stringi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak! Chociaż do stringów to mi daleko....
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Pamiętaj! Jedz tylko zdrową żywność!:evil_lol::cool3:[/quote] jasne..tylko kkkjakejsy z rzezuchom!:diabloti:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']sce fotecki jak stoja na telewizoru:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:pięknie wygladaja na telewizoru ......:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']sce fotecki jak stoja na telewizoru:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] mówisz i masz... jutro wrzucem specjal for yu se poszpanuje, a co :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:pięknie wygladaja na telewizoru ......:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] wierze ci...:loveu: [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mówisz i masz... jutro wrzucem specjal for yu[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]se poszpanuje, a co :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] a jutro sama zobacze....juuuuupiiii:multi:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja też chcę zobaczyć..... Kurdę jutro kastrowanko- mam tremę jakby co najmniej mi mieli obciąć to i owo....
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Ja też chcę zobaczyć..... Kurdę jutro kastrowanko- mam tremę jakby co najmniej mi mieli obciąć to i owo....[/quote] spoko...bedzie ok. jak Dilski byl kastrowany to ja tez tak przezywalam:)
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mam nadzieję. Dilski to w ogóle kozak(skoro już tyle z Tobą wytrzymał...;))
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']jasne..tylko kkkjakejsy z rzezuchom!:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]te... po choliere ci te krakersy do tej rzerzuchy... qrna... dobrobyt w tych niemcach :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Mam nadzieję. Dilski to w ogóle kozak(skoro już tyle z Tobą wytrzymał...;))[/quote] tiaaa..kozak bez jajkow....:razz:
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]te... po choliere ci te krakersy do tej rzerzuchy... qrna... dobrobyt w tych niemcach :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] albowiem rzezucha moc witamin posiada:razz:
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']tiaaa..kozak bez jajkow....:razz:[/quote] Z jajkami czy bez kozak i tyle:)
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Gonitwa']Z jajkami czy bez kozak i tyle:)[/quote] yyyy...kozak maslak podgrzybek nawet:diabloti:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']albowiem rzezucha moc witamin posiada:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo... rzeżuche to pojmuje , ale pitam po cholere ci krakersy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Gonitwa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']yyyy...kozak maslak podgrzybek nawet:diabloti:[/quote] łorewer:loveu::evil_lol:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']albowiem rzezucha moc witamin posiada:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:taaaa czarodziejna moc......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:taaaa czarodziejna moc......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] moc witamin ma ona ta rzezucha...i sil dodaje....:cool1:
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']moc witamin ma ona ta rzezucha...i sil dodaje....:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gupie jesteście... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]gupie jesteście... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i my ciebie tez:loveu:
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gupie jesteście... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='dealer']i my ciebie tez:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i z wzajemnością[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']i my ciebie tez:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]riki tiki krakersiki :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]riki tiki krakersiki :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grin: padam:mdleje jestescie yyyyy no wlansie :razz: :diabloti:
Recommended Posts