Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']jaka kkkurde pileczka??? tropienie..phi...co ta za jakies pomysly....ty wiesz ile taka OE kosztuje?? to ma byc latwizna?? ty to masz pojecie ...naprawde , pewnie klikasz tym twoim mordercom...i masz efekty...[/quote]
oczywiście że klikam :cool1: nieustająco i wciąż :cool1: teraz mamy 2 stopień klikania , klikam na perkucsi :multi: :multi: :multi: wzmacniamy komendę zabij :cool3:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście że klikam :cool1: nieustająco i wciąż :cool1: teraz mamy 2 stopień klikania , klikam na perkucsi :multi: :multi: :multi: wzmacniamy komendę zabij :cool3:[/quote]

ja ci Wektra mowilam,przyjedz,pokaze ci co i jak a nie ty sie upierasz, z takimi psamy jak ty masz to trza ostro...:diabloti:

[quote name='Vectra']no to już wszystko jasne :cool1: :cool1:[/quote]

taaa....nagralam se odcinki i sie uczem:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja ci Wektra mowilam,przyjedz,pokaze ci co i jak a nie ty sie upierasz, z takimi psamy jak ty masz to trza ostro...:diabloti:

[/quote]
oczywiście że ostro im przyprawiam obiadki :loveu: :loveu: :loveu:
ide teraz pomiziać Frania za to że zjadł kolejne frisbee :loveu: :loveu: dam mu smakołyczka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']słuchaj no , nie nawiedzona tylko mądra !!!!!! o psach to wiem wszystko :loveu:
mam sąsiada policjanta :eviltong: :eviltong: a jaką ma suke :loveu: :loveu: fiata punto :loveu: :loveu:

co wy możecie wiedzieć o psach :shake: fiszera nie czytały , fennelowej nie czytały ...... lessi nie czytały , reksia nie oglądały .........[/quote]

Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol:
Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Dijejka załatw mi po promocji mini OE :modla: a najlepiej dwie - jedną na sucz, drugą na Oliwke :diabloti: u Was to chyba tańsze :cool3:[/quote]
Ty kaganiec kup temu agresywnemu sznaŁcerowi :angryy: przeciez z takim dzikim psem to strach na ulicy się spotkać :shake: poszukaj Weszka jakiegoś szkoileniowca , behawiorzyste , no chyba macie tam na tym, zadupiu takich fachoFcuF :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol:
Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:[/quote]
wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake:

:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake:

:diabloti:[/quote]
Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:[/quote]
no tak bo nad takim można się poznęcać :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale ja się nie znęcam nad psami...
Czasem nad ludźmi, ale to inna kategoria...[/quote]
a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Dijejka załatw mi po promocji mini OE :modla: a najlepiej dwie - jedną na sucz, drugą na Oliwke :diabloti: u Was to chyba tańsze :cool3:[/quote]

nie ma sprawy moja kochana:loveu: widac zaraz ze wiesz o co chodzi, jak sie uczy pieska...:loveu:

[quote name='Vectra']oczywiście że ostro im przyprawiam obiadki :loveu: :loveu:
ide teraz pomiziać Frania za to że zjadł kolejne frisbee :loveu: :loveu: dam mu smakołyczka :loveu: :loveu: [/quote]

goopia....z ciebie to juz nic nie bedzie....:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol:
Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:[/quote]

:shake: zal mi twojego psa:diabloti:

[quote name='Vectra']Ty kaganiec kup temu agresywnemu sznaŁcerowi :angryy: przeciez z takim dzikim psem to strach na ulicy się spotkać :shake: poszukaj Weszka jakiegoś szkoileniowca , behawiorzyste , no chyba macie tam na tym, zadupiu takich fachoFcuF :cool3: [/quote]

sama se kaganiec zaloz...po to pies ma zeby zeby gryzc, atakowac, zabijac ,niszczyc:diabloti:

[quote name='Vectra']wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake:

:diabloti:[/quote]

noo tu masz racje:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:[/quote]

zjadac????

[quote name='Vectra']no tak bo nad takim można się poznęcać :placz: :placz:[/quote]

idz mi stad,chlew mi tu robisz:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:[/quote]

ty Wektra nie machaj mnie tukej na moich gosci bo ci kolczata pociagne....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:[/quote]
Nie tylko ja....

[quote name='dealer']:shake: zal mi twojego psa:diabloti: [/quote]
Dlatego,że nawiedzona, czy dlatego, ze czytałam:evil_lol:?

Posted

wiesz co ,ale z takim nickiem to co można się było psodziewac :shake: Diler no z czym się to kojarzy , no tylko z jednym :placz: łysa glaca , brak szyi .......

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie tylko ja....

Dlatego,że nawiedzona, czy dlatego, ze czytałam:evil_lol:?[/quote]

dlatego ze nawiedzona BO czytalas:evil_lol:

Posted

Że niby ja? Łysa- no mogłabym mieć na głowie więcej bo takie piórka same... Szyja normalna, glany na nogach i oto cała ja ;)
Łups to chyba nie było do mnie...

Posted

[quote name='Vectra']wiesz co ,ale z takim nickiem to co można się było psodziewac :shake: Diler no z czym się to kojarzy , no tylko z jednym :placz: łysa glaca , brak szyi .......[/quote]

lysa nie jestem, szyje posiadam...kazdy lubi to co robi a ciebie to nie powinno interesowac:mad: a jak jeszcze masz problemy to ci tam kolegow z Ukrainy posle....to cie naprostuja:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dlatego ze nawiedzona BO czytalas:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się rozpisałam..... Ale miło było, lecem na spacera Orienta przegonić:p

Posted

[quote name='Gonitwa']Że niby ja? Łysa- no mogłabym mieć na głowie więcej bo takie piórka same... Szyja normalna, glany na nogach i oto cała ja ;)[/quote]

oooo glany sa fajne. mozna tak pieskowi w doope z glana pociagnac jak nie slucha:loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się rozpisałam..... Ale miło było, lecem na spacera Orienta przegonić:p[/quote]

glany zaloz!!! i kolczate wez:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']lysa nie jestem, szyje posiadam...kazdy lubi to co robi a ciebie to nie powinno interesowac:mad: a jak jeszcze masz problemy to ci tam kolegow z Ukrainy posle....to cie naprostuja:diabloti:[/quote]
no to dawaj ich :razz: jak widłami pociągne po plerach to będą błagać bym ich psami poszczuła :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...