Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']jaka kkkurde pileczka??? tropienie..phi...co ta za jakies pomysly....ty wiesz ile taka OE kosztuje?? to ma byc latwizna?? ty to masz pojecie ...naprawde , pewnie klikasz tym twoim mordercom...i masz efekty...[/quote] oczywiście że klikam :cool1: nieustająco i wciąż :cool1: teraz mamy 2 stopień klikania , klikam na perkucsi :multi: :multi: :multi: wzmacniamy komendę zabij :cool3:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']psa cywila ogladalm....[/quote] no to już wszystko jasne :cool1: :cool1:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że klikam :cool1: nieustająco i wciąż :cool1: teraz mamy 2 stopień klikania , klikam na perkucsi :multi: :multi: :multi: wzmacniamy komendę zabij :cool3:[/quote] ja ci Wektra mowilam,przyjedz,pokaze ci co i jak a nie ty sie upierasz, z takimi psamy jak ty masz to trza ostro...:diabloti: [quote name='Vectra']no to już wszystko jasne :cool1: :cool1:[/quote] taaa....nagralam se odcinki i sie uczem:diabloti:
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dijejka załatw mi po promocji mini OE :modla: a najlepiej dwie - jedną na sucz, drugą na Oliwke :diabloti: u Was to chyba tańsze :cool3:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']ja ci Wektra mowilam,przyjedz,pokaze ci co i jak a nie ty sie upierasz, z takimi psamy jak ty masz to trza ostro...:diabloti: [/quote] oczywiście że ostro im przyprawiam obiadki :loveu: :loveu: :loveu: ide teraz pomiziać Frania za to że zjadł kolejne frisbee :loveu: :loveu: dam mu smakołyczka :loveu: :loveu: :loveu:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']słuchaj no , nie nawiedzona tylko mądra !!!!!! o psach to wiem wszystko :loveu: mam sąsiada policjanta :eviltong: :eviltong: a jaką ma suke :loveu: :loveu: fiata punto :loveu: :loveu: co wy możecie wiedzieć o psach :shake: fiszera nie czytały , fennelowej nie czytały ...... lessi nie czytały , reksia nie oglądały .........[/quote] Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol: Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']Dijejka załatw mi po promocji mini OE :modla: a najlepiej dwie - jedną na sucz, drugą na Oliwke :diabloti: u Was to chyba tańsze :cool3:[/quote] Ty kaganiec kup temu agresywnemu sznaŁcerowi :angryy: przeciez z takim dzikim psem to strach na ulicy się spotkać :shake: poszukaj Weszka jakiegoś szkoileniowca , behawiorzyste , no chyba macie tam na tym, zadupiu takich fachoFcuF :cool3: :cool3:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol: Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:[/quote] wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake: :diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake: :diabloti:[/quote] Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:[/quote] no tak bo nad takim można się poznęcać :placz: :placz: :placz:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale ja się nie znęcam nad psami... Czasem nad ludźmi, ale to inna kategoria...
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Ale ja się nie znęcam nad psami... Czasem nad ludźmi, ale to inna kategoria...[/quote] a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']Dijejka załatw mi po promocji mini OE :modla: a najlepiej dwie - jedną na sucz, drugą na Oliwke :diabloti: u Was to chyba tańsze :cool3:[/quote] nie ma sprawy moja kochana:loveu: widac zaraz ze wiesz o co chodzi, jak sie uczy pieska...:loveu: [quote name='Vectra']oczywiście że ostro im przyprawiam obiadki :loveu: :loveu: ide teraz pomiziać Frania za to że zjadł kolejne frisbee :loveu: :loveu: dam mu smakołyczka :loveu: :loveu: [/quote] goopia....z ciebie to juz nic nie bedzie....:diabloti: [quote name='Gonitwa']Ej, bardziej nawiedzonej istoty jak ja nie znajdziecie:evil_lol: Fiszera czytałam, Fennelową też... lessi nie czytałam, ale oglądałam:evil_lol::evil_lol: Reksia też:eviltong: Także się tak nie chwal:diabloti:[/quote] :shake: zal mi twojego psa:diabloti: [quote name='Vectra']Ty kaganiec kup temu agresywnemu sznaŁcerowi :angryy: przeciez z takim dzikim psem to strach na ulicy się spotkać :shake: poszukaj Weszka jakiegoś szkoileniowca , behawiorzyste , no chyba macie tam na tym, zadupiu takich fachoFcuF :cool3: [/quote] sama se kaganiec zaloz...po to pies ma zeby zeby gryzc, atakowac, zabijac ,niszczyc:diabloti: [quote name='Vectra']wiesz tobie to bym pluszka nie dała do wychowania :shake: :diabloti:[/quote] noo tu masz racje:diabloti: [quote name='Gonitwa']Ja sobie też nie.... Wolę żywe:diabloti:[/quote] zjadac???? [quote name='Vectra']no tak bo nad takim można się poznęcać :placz: :placz:[/quote] idz mi stad,chlew mi tu robisz:diabloti:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:[/quote] ty Wektra nie machaj mnie tukej na moich gosci bo ci kolczata pociagne....:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']a te biedne pieski które zamknęłaś u siebie w podpisie to co ? :mad: :diabloti:[/quote] Nie tylko ja.... [quote name='dealer']:shake: zal mi twojego psa:diabloti: [/quote] Dlatego,że nawiedzona, czy dlatego, ze czytałam:evil_lol:?
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 wiesz co ,ale z takim nickiem to co można się było psodziewac :shake: Diler no z czym się to kojarzy , no tylko z jednym :placz: łysa glaca , brak szyi .......
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie tylko ja.... Dlatego,że nawiedzona, czy dlatego, ze czytałam:evil_lol:?[/quote] dlatego ze nawiedzona BO czytalas:evil_lol:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']ty Wektra nie machaj mnie tukej na moich gosci bo ci kolczata pociagne....:diabloti:[/quote] żal mi cię :-(
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Że niby ja? Łysa- no mogłabym mieć na głowie więcej bo takie piórka same... Szyja normalna, glany na nogach i oto cała ja ;) **** Łups to chyba nie było do mnie...
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']wiesz co ,ale z takim nickiem to co można się było psodziewac :shake: Diler no z czym się to kojarzy , no tylko z jednym :placz: łysa glaca , brak szyi .......[/quote] lysa nie jestem, szyje posiadam...kazdy lubi to co robi a ciebie to nie powinno interesowac:mad: a jak jeszcze masz problemy to ci tam kolegow z Ukrainy posle....to cie naprostuja:diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']dlatego ze nawiedzona BO czytalas:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się rozpisałam..... Ale miło było, lecem na spacera Orienta przegonić:p
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Że niby ja? Łysa- no mogłabym mieć na głowie więcej bo takie piórka same... Szyja normalna, glany na nogach i oto cała ja ;)[/quote] oooo glany sa fajne. mozna tak pieskowi w doope z glana pociagnac jak nie slucha:loveu:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Gonitwa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się rozpisałam..... Ale miło było, lecem na spacera Orienta przegonić:p[/quote] glany zaloz!!! i kolczate wez:diabloti:
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']lysa nie jestem, szyje posiadam...kazdy lubi to co robi a ciebie to nie powinno interesowac:mad: a jak jeszcze masz problemy to ci tam kolegow z Ukrainy posle....to cie naprostuja:diabloti:[/quote] no to dawaj ich :razz: jak widłami pociągne po plerach to będą błagać bym ich psami poszczuła :diabloti:
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dlatego nie wychodzę z psem w glanach.... Ażeby mi czasem do głowy nie przyszło....
Recommended Posts