Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj zwolnij troszkę...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Nasza Ty Składowa:loveu::loveu::loveu:piękne fotaski:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://images20.fotosik.pl/399/6aa4c89eced059a1.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]siemka to ja Dili;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

siemka..a ja myslala ze ty Ala:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']siemka..a ja myslala ze ty Ala:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:dobra to JA ALICJA eR:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']cześć moja kochana :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
czesc kobieto napastujaca sasiadki psami bez kagancow:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:dobra to JA ALICJA eR:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

eeee...ki diabel:diabloti:
KCM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']
eeee...ki diabel:diabloti:
KCM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I].......KCM:loveu::loveu::loveu:chyba powędruję już do wyrka .....jutro trzeba wstać;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']ciesze sie ze znalazlas dla nas czas:razz:[/quote]

:loveu: :loveu: :loveu: [B]Jakie miłe przywitanie, zawszę znajdę czas dla Was[/B]:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']czesc kobieto napastujaca sasiadki psami bez kagancow:diabloti:
[/quote]
dodaj że przemawiałam do niej w zupełniej jej nie znanym języku :cool1:
nie po łacinie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)[COLOR=red][FONT=Arial][B][I].......KCM:loveu::loveu::loveu:chyba powędruję już do wyrka .....jutro trzeba wstać;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

po co chcesz wstawac??? to bladym sitem juz jedziesz do muska naszego:crazyeye: :diabloti:

[quote name='bonita']:loveu: :loveu: :loveu: [B]Jakie miłe przywitanie, zawszę znajdę czas dla Was[/B]:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote]

alez ja wiem moja droga a ja sie zawsze ciesze jak jestes:loveu:

[quote name='Vectra']dodaj że przemawiałam do niej w zupełniej jej nie znanym języku :cool1:
nie po łacinie :diabloti:[/quote]
Droga Ewo, ja jestem przekonana ba!,pewna jestem ze ta pani ktora ma przyjemnosc sadzic cebule na twoim polu, za ktore palci przeciez podatki:diabloti: zostala oczarowana oraz porazona twoja elokwencja:loveu:

Posted

[quote name='dealer']po co chcesz wstawac??? to bladym sitem juz jedziesz do muska naszego:crazyeye: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR] [/quote]:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]koffana ty moja ...bladym świtem to ja muszę syna wykopsać z wyra Ozzulka wyprosić z domu na siq......zakupy uczynić ....ze 2 kawy wypić ....potem znów Ozzulka wyprowadzić i dopiero zamiarkuję ruszyć w podróż :diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']teraz KKKurde będę jej za kare mówić dzień dobry :diabloti: i to bardzo głośno i upierdliwie :diabloti:[/quote]

alez Ewcia, to niemozliwe....ty nie bywasz upierdliwa!!! NIGDY:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]koffana ty moja ...bladym świtem to ja muszę syna wykopsać z wyra Ozzulka wyprosić z domu na siq......zakupy uczynić ....ze 2 kawy wypić ....potem znów Ozzulka wyprowadzić i dopiero zamiarkuję ruszyć w podróż :diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ufffff...od czytania sie zmeczylam normalnie....:razz:zapomnialas dodac ze te kawy wypijesz ze mna na skejpku moze hmmmm...

Posted

[quote name='dealer']
ufffff...od czytania sie zmeczylam normalnie....:razz:[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]odpocznij sobie ..wesprzyj siem na mem ramieniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]odpocznij sobie ..wesprzyj siem na mem ramieniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
wesparlam sie...nie za ciezko ci tera:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wesparlam sie...nie za ciezko ci tera:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no co ty ja herod baba jestem ...utrzymam:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no co ty ja herod baba jestem ...utrzymam:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

nie spostrzeglas ze edytowalam posta? czy nie chcialas spostrzec:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
ufffff...od czytania sie zmeczylam normalnie....:razz:zapomnialas dodac ze te kawy wypijesz ze mna na skejpku moze hmmmm...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)to ja siem meldnę na skeypiku:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)to ja siem meldnę na skeypiku:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ja też ja też ja też chcę posłuchac :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)to ja siem meldnę na skeypiku:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

meldnij sie jak bedziesz miala chec i czas:)

Posted

[quote name='dealer']meldnij sie jak bedziesz miala chec i czas:)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)jak załatwię Ozzulka Kubę i zakupki to zaraz się zamelduję;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)jak załatwię Ozzulka Kubę i zakupki to zaraz się zamelduję;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

zalatwisz Kube i Ozzulka.................aha......

Posted

[quote name='dealer']zalatwisz Kube i Ozzulka.................aha......[/quote]:p[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]taaaaaaaa.....;)
no NTNR do ranka...
KCM:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]taaaaaaaa.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no NTNR do ranka...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]KCM:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
papatki:loveu:

Posted

Czy mam tylko takie wrażenie, czy to jednak prawda, że nawijacie prawie w każdej galerii?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień dobry!!! :lol::lol::lol:

Posted

[IMG]http://images20.fotosik.pl/399/ad2bd443e7430848.jpg[/IMG]

[COLOR=DarkRed][B]Podobuje mi się:loveu::loveu::loveu:

a tak wogóle to miałam kilkanascie cytatów...............ale zanim dopełżłam do końca ufffffffffffffff:shake: to
nie wiem co chcaiłam powiedzieć
wiec wsio wykasowałam a co tam:cool3::cool3::cool3:

witaj piję trzecią kaff:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...