Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):a jaki ten budyń ? bo ja tylko lubie czekoladkowy :diabloti: ja tylko czekoladowy...wanilia to jakies oszukaństwo i smietankowy tez jakis taki.....tfuuuu:diabloti:
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):nie ma mowy :eviltong: zjadlam juz...na sniadanko :diabloti: o takie mialam dzis: :razz:a zostawiłaś coś dla WASZEJ ALICJI:cool1:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ja tylko czekoladowy...wanilia to jakies oszukaństwo i smietankowy tez jakis taki.....tfuuuu:diabloti: poszla mi stad:diabloti: pluje mi tu po blozku....co za ludzie:shake: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a zostawiłaś coś dla WASZEJ ALICJI:cool1: nie zostawilam bo wam resztek nie dam :diabloti: ale moge zrobic swieze..material mam:razz:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 tygra napisał(a):ale pyszności oooo Tygra nas odwiedzila:multi: kope lat:cool3: Vectra napisał(a):kawy mi się chce !!!!! nie rycz!!!! chlew robisz..popros ladnie to ci zrobie....
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):chrum , chrum :diabloti: grzeczny prosiaczek...kawa gotowa:diabloti:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):grzeczny prosiaczek...kawa gotowa:diabloti: kłi , kłi :loveu: :loveu: co Ty tak temat ogonów opuściłaś :crazyeye: ja się tam narażam własnie :evil_lol:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):kłi , kłi :loveu: :loveu: co Ty tak temat ogonów opuściłaś :crazyeye: ja się tam narażam własnie :evil_lol: a ja czytam czytam i plakam ze smiechu ....:evil_lol:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):a ja czytam czytam i plakam ze smiechu ....:evil_lol: kurde dobrze że mam piwo i paluszki bo się zapowiada ciekawy wieczór :cool3: z dreszczykiem :evil_lol: :evil_lol: będą mnie lać :loveu: :loveu:
tygra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 taaa... ja już nie pamiętam ile na dogo nie byłam :( ale teraz postaram się choć ze 2 razy w tygodniu zajrzeć
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):kurde dobrze że mam piwo i paluszki bo się zapowiada ciekawy wieczór :cool3: z dreszczykiem :evil_lol: :evil_lol: będą mnie lać :loveu: :loveu: bede cie wlasna piersia licha chronic..i psa ci pozycze strasznie strasznego bo te twoje pokraki to wiesz....smiech na sali:loveu: tygra napisał(a):taaa... ja już nie pamiętam ile na dogo nie byłam :( ale teraz postaram się choć ze 2 razy w tygodniu zajrzeć zauwazylam wlasnie ze cos cie nie widac nie slychac:) zapraszam:)
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):buuuuuuuuuuu :( no nie plakaj..moze sie jeszcze rozkreci:diabloti:
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a): nie zostawilam bo wam resztek nie dam :diabloti: ale moge zrobic swieze..material mam:razz: :pto ja będę o 21.30 nakładaj mi smakowitości ....mniam ...aż sie ześliniłam:eviltong:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pto ja będę o 21.30 nakładaj mi smakowitości ....mniam ...aż sie ześliniłam:eviltong: o 21.30 bedziesz u Ewci podobno:razz:
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):o 21.30 bedziesz u Ewci podobno:razz:a co ciebie tam nie będzie .....a może SKYPEK:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):a co ciebie tam nie będzie .....a może SKYPEK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmmm..bedziemy sobie zrec cos z truskawkami i pluc po scianach :multi:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ooo konferencyjka ? :diabloti: chętnie :cool3: :evil_lol:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):ooo konferencyjka ? :diabloti: chętnie :cool3: :evil_lol: juz? zaraz?teraz? to ja sie musze uczesac....:diabloti:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):juz? zaraz?teraz? to ja sie musze uczesac....:diabloti: natentychmiast :diabloti: nie czesz się i tak ci już nic nie pomoże :diabloti:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):natentychmiast :diabloti: nie czesz się i tak ci już nic nie pomoże :diabloti: chrum chrum....:diabloti: juz sie uczesalam i umylam zeby:eviltong:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):chrum chrum....:diabloti: juz sie uczesalam i umylam zeby:eviltong: dobrze , chociaż nie będzie wyziewu z głośników czuć :diabloti:
Recommended Posts