agbar Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Dealerowa, nie nadrabiam teraz tego, co żeście nagadały:siara: Lecem oglądać filma:D a to se idz....:diabloti:
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):ciiiichoooo.....ONI tu sa:crazyeye: gdzie , gdzie :razz: może coś im skopiujemy :cool3: jakis dresczowy wąteczek :evil_lol:
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi:i jak filmek......czy on był o balonikach:razz:
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :multi::multi::multi:ja już wstałam ....a TY ;) chciałabym wiedzieć ...co ci się sniło :razz:
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a u mnie byla 400 stronka....:loveu: czesc kobieto......
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ...............chyba śpi albo jej nie ma a ja i tak CIĘ witam:multi::multi::multi:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):gdzie , gdzie :razz: może coś im skopiujemy :cool3: jakis dresczowy wąteczek :evil_lol: ONI sa wszedzie....a ja caly czas intensywnie mysle co by tu wymyslic:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:i jak filmek......czy on był o balonikach:razz: eee...do doopy..ksiazke se przeczytaj lepiej:razz: paula_z napisał(a):Wpadłam przed snem :razz: Dziń dybry :p a ja po snie...dzien dobry:multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:ja już wstałam ....a TY ;) chciałabym wiedzieć ...co ci się sniło :razz: ja tez wstalam....xiadz nie:evil_lol: pieski takie male wszystkie kopiowane i kastrowane i agresywne...:cool3: AlKil napisał(a):Dzień dobry z rańca!!:lol: dzien dober tyz z ranca:multi: BeaC napisał(a):...............chyba śpi albo jej nie ma a ja i tak CIĘ witam:multi::multi::multi: jestem jestem tak halasujecie ze spac nie moglam....Witaj:loveu: clockwork napisał(a):dilerowa... cho na bajere :mad: jestem moja mila:loveu:
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :razz:dobra to ja już se pójde po te książke pożyczyć , bo mnie tak nakuszasz..... dziś też jestem nocą ........więc przygotuj truskawki:eviltong:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:dobra to ja już se pójde po te książke pożyczyć , bo mnie tak nakuszasz..... dziś też jestem nocą ........więc przygotuj truskawki:eviltong: nie ma mowy :eviltong: zjadlam juz...na sniadanko :diabloti: o takie mialam dzis:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no i znowu będziesz płakać że masz kwaśne winogrona :diabloti:
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobre miałąś śniadanie :loveu: moje dziecko często mi takie robi :) , więc sobie jem bez roboty :) ( wystarczy że całą kuchnię potem umyję :grin: )
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):no i znowu będziesz płakać że masz kwaśne winogrona :diabloti: Ewunia zawezwac ci dochtora??...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 bonita napisał(a):Dobre miałąś śniadanie :loveu: moje dziecko często mi takie robi :) , więc sobie jem bez roboty :) ( wystarczy że całą kuchnię potem umyję :grin: ) dobre masz dziecko....:evil_lol: Witaj:multi:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):Ewunia zawezwac ci dochtora??...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hycla lepiej podeślij :diabloti:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):hycla lepiej podeślij :diabloti: pieseczki cie zdenerwowaly:loveu:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):pieseczki cie zdenerwowaly:loveu: obudziły mnie :loveu: :loveu: :loveu: :angryy:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):obudziły mnie :loveu: :loveu: :loveu: :angryy: oj...niedobre pieseczki:loveu: a moze im zaproponuj kopiowanko z kastrowankiem:loveu:
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):obudziły mnie :loveu: :loveu: :loveu: :angryy: Pewno głodne biedulki:shake: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):oj...niedobre pieseczki:loveu: a moze im zaproponuj kopiowanko z kastrowankiem:loveu: wykastruje , struny głosowe :diabloti: bonita napisał(a):Pewno głodne biedulki:shake: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wczoraj jadły :diabloti: wystarczy , trzeba oszczędzać , skończył się przepych :diabloti:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):wykastruje , struny głosowe :diabloti: wczoraj jadły :diabloti: wystarczy , trzeba oszczędzać , skończył się przepych :diabloti: rzuc im ryze papieru :loveu:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):rzuc im ryze papieru :loveu: nie mam :angryy: :angryy: :angryy: nic mi nie mów o papierze :angryy: :angryy: :angryy: TZ chciał bym mu jakieś schematy wydrukowała , to więc miło i grzecznie mówie , wczoraj - papieru nie mam KUP - oczywiście nie kupił a przed chwilą przylazł (usłyszał że psy na podwórku to znaczy że nie śpię) i pyta się czy wydrukowałaś mi te schematy ? :diabloti: strasznie szybko wyszedł z domu :diabloti:
agbar Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):nie mam :angryy: :angryy: :angryy: nic mi nie mów o papierze :angryy: :angryy: :angryy: TZ chciał bym mu jakieś schematy wydrukowała , to więc miło i grzecznie mówie , wczoraj - papieru nie mam KUP - oczywiście nie kupił a przed chwilą przylazł (usłyszał że psy na podwórku to znaczy że nie śpię) i pyta się czy wydrukowałaś mi te schematy ? :diabloti: strasznie szybko wyszedł z domu :diabloti: powiedzialas mu grzecznie: oddal sie kochanie czym predzej bo spowodowales u mnie nagly skok cisnienia i moje uczucia do ciebie wybuchna zaraz ze zdwojona sila:loveu:
Recommended Posts