Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dealer napisał(a):nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz: Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti:
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dealer napisał(a):nie..no bo jeszcze pomysle ze za mna tesknilyscie:razz::razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad:
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Dealery:multi::multi::multi::multi: boszzz ile tutaj nagadane:cool3:
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):no we no nie przesadzaj co???? niektrórzy tu są uczuleni na boksery :diabloti::shake: egoistka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:....wy to swojaki ...o gościach pisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):aaaaa..ooo tych onych :mad::cool1: ..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti: dealer napisał(a):prosze Alu jest i MLEKO:diabloti: ................a skąd wiesz że to mleko????? przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ..................ale i tak Cie witam:loveu:
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzień dobry! :lol: U nas jakaś taka pogoda bardziej barowa się zrobiła...:cool3:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Po tych słowach muszę stwierdzić, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną:diabloti: :diabloti: ja cie tez nienawidze:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ja tu już oki wypłakuje ....piwem zalewam ...a ona w watpliwość poddaje mła tęsknoty:mad: wzruszylam sie....jak ja sie wzruszylam....a mla tesknota jest rownie wielka jak tla:loveu: Vectra napisał(a):Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie wyjde dopoki ty tu bedziesz:diabloti: paula_z napisał(a):Siemanko Aga :beerchug: sciemnianko Paula:diabloti: drzalka napisał(a):Witamy się !:multi: my rowniez:) Imbir1 napisał(a):cześć Dealery:multi::multi::multi::multi: boszzz ile tutaj nagadane:cool3: czesc Imbiry:multi: ja nie gadam to ONE:diabloti: BeaC napisał(a):...............a czy ja napisałam tam.słowo bokser???? no ..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti: ................a skąd wiesz że to mleko????? przecież tam nie pisze MLEKO:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ..................ale i tak Cie witam:loveu: organoleptycznie sprawdzilam:eviltong: i tez cie witam:loveu:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! :lol: U nas jakaś taka pogoda bardziej barowa się zrobiła...:cool3: witaj:multi: u nas tez jakos szaro buro i do doopy....
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):..................czyżby się WAm nasza rejestracja nie podobała.............?????:diabloti: hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol: dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):hahah... f.u.c.k.tycznie... macie rejestracje ON coś tam coś tam.... :evil_lol: dilerkowa... skoro wszystkim tak wyznajesz swoje uczucia.. to chciałam zapitac czy mnie tez kochasz :cool3: nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 teqquila napisał(a):Witanko :diabloti: co sie szczerzy he:razz: Witanko a jakze rowniez:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Dilerkowa Babeczko :evil_lol: czesc Gastonkowa:loveu:
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):nieustajaco i bez przerwy Klocuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):no to masz szczęscie:mad:... Pawcia już powoli pakuje, i jak go otzrymasz ode mnie- przestaniesz mnie kochac- uwierz :diabloti: a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti:
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):a co ty mu tam pakujesz?? a jak on reaguje jak sie do niego Pawelku powie.....:diabloti: nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte.... Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):nie MU pakuje ino GO pakuje- do kartonika i na poczte.... Pawełku :hmmmm: :niewiem: ja mu tak nigdy nie powiedziałam, ale często mu tak mówią kochanki, i jakoś mu to pasi :cool1: w kawalkach mi go tu przyslesz???????kkkurde musze bo jakies narzedzia skoczyc...:razz:
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Rafał wstawaj - już nie śpie po 2 minutach - chrrrrrrrrrrr Rafał wstawaj , późno już nie śpię , nie śpie jeszcze chwile poleże chrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rafał !!!!!wstawaJ!!!!!! nie śpię przecież chrrrrrrrrrrrrrr po 2 godzinach Rafał zaspałeś , wstawaj !!! podrywa się na równe nogi , zaspany przeciera oczeta , patrzy na zegar - o KUR ** A czemu mnie wcześniej nie obudziłaś ? - budziłam - jak byś budziła to bym nie zaspał dalej wam nie opowiem :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):Macie kfiatka ode mnie na dzien dobry:) no sie zem wzruszyła..do łez.... jak milo......
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Dilerowa wychodź z krzaków :diabloti: :diabloti: :diabloti: ona tam drzemie.........:loveu:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahah opowiedzzz :modla: hahahahaha czy dalsza częśc wyglądałaby tak: ***** **** ******* ********** itd... :evil_lol: a mnie bys tak moze czule i serdecznie powitala he:razz: :diabloti:
agbar Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ona tam drzemie.........:loveu: dzemie we mnie dzis len.....ponury wielki len....malomowny len....
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):a mnie bys tak moze czule i serdecznie powitala he:razz: :diabloti: cze!!! daj kjakejsa :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts