agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']A kto powiedział, że ja mam musk:cool1: Dobranoc, idę w kimonę mła:loveu:[/quote] dobranoc Robaczywku:loveu:
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/73F.gif[/IMG][/quote] [COLOR=DarkRed][B]........................o jak przyjemnie i jak wesoło................. witaj zdilowana................jakąs fote byś wstawiła abo co.......:razz: [/B][/COLOR]
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']nie lubisz kjakejsow z rzezucha??? albo z niezapominajka?? albo z dzemem???:crazyeye: :crazyeye: wszyscy na dogo lubia.....co rano pod psedskolem u Ali swieza dostawa:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:opuściłaś się od świąt majowych nikogo nie było:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agnes1'][B]NIE LUBIE KJAKEJSÓW, RZEŻUCHY, NIEZAPOMINAJEK - JAK NIE ROSNĄ SOBIE NA ŁĄCZCE, I ZA DŻEMEM TEZ NIE PRZEPADAM- JAKOŚ OD WCZORAJ MI SIĘ PRZEJADŁ[/B]:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no wiesz .....dżemu , krakersów, rzeżuchy nie lubisz ........:cool1: Cze dilująca kobieto....dziś nie przyjeżdżaj ....ciepła woda nie leci:angryy: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :diabloti:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a teraz czas skanować dalej :p[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']:diabloti:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a teraz czas skanować dalej :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dijejowaaaaaaaaa, kaj jezdeś, bo ja już przyszłam:cool1:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]........................o jak przyjemnie i jak wesoło.................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj zdilowana................jakąs fote byś wstawiła abo co.......:razz:[/COLOR][/B] [/quote] tzn. co? :diabloti: witaj... [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:mad:opuściłaś się od świąt majowych nikogo nie było:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no wiesz .....dżemu , krakersów, rzeżuchy nie lubisz ........:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze dilująca kobieto....dziś nie przyjeżdżaj ....ciepła woda nie leci:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] dooobra to nie jade....musze sie rozpakowac bo sie juz zapakowalam...:diabloti: [quote name='evaxon']:diabloti: tez sie nie rozgadam..................czesc[/quote] helo:cool3: [quote name='clockwork']:diabloti:[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a teraz czas skanować dalej :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wyszczerzyla sie poszla.....:diabloti: [quote name='madzia i medor']Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dijejowaaaaaaaaa, kaj jezdeś, bo ja już przyszłam:cool1:[/quote] tu jestem.....zmeczylam sie..kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [quote name='Vectra']Dijejka BU !! :diabloti:[/quote] WON!:diabloti:
malawaszka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jakąs fote byś wstawiła abo co.......:razz: [/B][/COLOR][/quote] no we no nie przesadzaj co???? niektrórzy tu są uczuleni na boksery :diabloti::shake: egoistka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 witam niewitanych a tych powitanych witam ponownie.....jestem zmeczona....kolega maz mnie przeciagnal po sklepach...wieje wicher...chyba mi urwalo glowe...w kawiarni pani sie potkla i wylala i kawe na spodnie:mad: Diler puszcza baki..mam bajzel na kolkach w chalupie...i pponoc maja przyjsc goscie....ale sa i dobre wiesci:diabloti: przyszly moje zamowione ksiazki polskie w ilosci sztuk chyba 15...i juz sie nie moge doczekac az zaczne uczte duchowa....kupilam sobie nowe papcie zeby moj pies mial co jesc...zakupilam mleko litrow 4 ..chyba mi nie braknie do jutra?:evil_lol: ....zbankrutowalam nieco meza za kare ze mi kazal ogladac jakies wraki samochodowe a tera mu se kazalam gdzies isc bo mi sie tu szwenda i zawadza...w sumie nie wiem w czym mi zawadza bo nic nie robie:diabloti: tiaaaa a tera sobie pije pyszna kawusie i jem ciastko z truskawkami i przemawiam do was i jest fajnie....i slonko swieci i ptaszydla spiewaja a Dilski dalej puszcza baki... sciskam was moje kofane wiedzmy i upiory i ide do WAS:diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='malawaszka']no we no nie przesadzaj co???? niektrórzy tu są uczuleni na boksery :diabloti::shake: egoistka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] o wlasnie....i dlatego nie bedzie tu zadnych bokserow...koniec i kropka. Witam cie Penelopo:diabloti:
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] no nie...zaczyna sie.....a czy ty nie mialas sobie jechac do Magdy?? jedz juz..daj mi spokoj:diabloti: :loveu:
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']no nie...zaczyna sie.....a czy ty nie mialas sobie jechac do Magdy?? jedz juz..daj mi spokoj:diabloti: :loveu:[/quote] Własnie się zastanawiam czy jechać :diabloti: bo wiem że będziesz tęsknić :diabloti: chyba zostanę więc z Tobą :diabloti: :diabloti: cieszysz się prawda ? :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']Własnie się zastanawiam czy jechać :diabloti: bo wiem że będziesz tęsknić :diabloti: chyba zostanę więc z Tobą :diabloti: :diabloti: cieszysz się prawda ? :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] nie zastanawiaj sie ..JEDZ!!! wroc pozno zmeczona i napojona miodkiem... i idz spac...baw sie dobrze..papa:diabloti: pomoge ci auto odpalic nawet:loveu:
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']nie zastanawiaj sie ..JEDZ!!! wroc pozno zmeczona i napojona miodkiem... i idz spac...baw sie dobrze..papa:diabloti: pomoge ci auto odpalic nawet:loveu:[/quote] jadę o 20 więc jeszcze tu posiedze z Tobą :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']jadę o 20 więc jeszcze tu posiedze z Tobą :diabloti: :diabloti:[/quote] czy za znecanie sie nade mna nic zaprawde nic ci nie grozi? ja oszaleje:diabloti: zamiastt siedziec pomoglabys mi chatke puchatke posprzatac..bo czasu coraz mniej tralalalalala.....
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']czy za znecanie sie nade mna nic zaprawde nic ci nie grozi? ja oszaleje:diabloti: zamiastt siedziec pomoglabys mi chatke puchatke posprzatac..bo czasu coraz mniej tralalalalala.....[/quote] ja już dziś sprzątałam :cool1: wystarczy :diabloti: a to można bardziej oszaleć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: BU !!! :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']ja już dziś sprzątałam :cool1: wystarczy :diabloti: a to można bardziej oszaleć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: BU !!! :diabloti:[/quote] maupa zlosliwa jestes i tyle ci powiem o! mam jeszcze duzo czasu...zapale...kawe se jeszcze zrobie....mam czas..tylko spokojnie..opanuje ten zywiol...spokojnie....
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']maupa zlosliwa jestes i tyle ci powiem o! mam jeszcze duzo czasu...zapale...kawe se jeszcze zrobie....mam czas..tylko spokojnie..opanuje ten zywiol...spokojnie....[/quote] też zapale , kawe mam :diabloti: i posprzątane mam :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']też zapale , kawe mam :diabloti: i posprzątane mam :diabloti:[/quote] jestem u siebie....i pale....mmmm..kawa kawa..dobra kawa nie jest zla i ja ciebie tez kkkkocham Ewuniu i nie opuszcze cie NIGDY:loveu:
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']jestem u siebie....i pale....mmmm..kawa kawa..dobra kawa nie jest zla i ja ciebie tez kkkkocham Ewuniu i nie opuszcze cie NIGDY:loveu:[/quote] też Cię nie lubię :loveu: :loveu: :loveu::diabloti: a teraz paszła do sprzątania :diabloti: za mietłe i do dzieła :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']też Cię nie lubię :loveu: :loveu: :loveu::diabloti: a teraz paszła do sprzątania :diabloti: za mietłe i do dzieła :diabloti:[/quote] juuuuuzzzzz...peeeeeeedzeeeee.............jeszcze minutka....
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']juuuuuzzzzz...peeeeeeedzeeeee.............jeszcze minutka....[/quote] ruszaj się :diabloti: ap ap ap :diabloti:
agbar Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']ruszaj się :diabloti: ap ap ap :diabloti:[/quote] kochana :loveu: tak mnie zmobilizowalas ze ruszam do boju....
Recommended Posts