Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']czytalyscie kiedys wiersze Wojaczka??? Wlasnie zaczelam......oczy mi sie otwieraja coraz szerzej....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]eee no nie mów ze nie znałaś .....no czytaj czytaj ...będziesz miała piękne duże oczy;)
Witaj dilujaca :razz:budyniem
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dilejko... i nie gupio ci przed rodziną?? takie rzeczy tu wypisywać???? [/B][/COLOR][/FONT]

:diabloti:[/quote]

kkkurde powiem mamusi zeby sie logla i cie okrzyczala:diabloti:

mamoooooooooooo:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]eee no nie mów ze nie znałaś .....no czytaj czytaj ...będziesz miała piękne duże oczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj dilujaca :razz:budyniem[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
zaczelam czytac kiedys...ale chybia za goopia bylam...co nie znaczy ze tera jestem madra:diabloti:
ooo budyn.....czy ja mam mleko?:roll:

Posted

[quote name='Vectra']oszukujesz :diabloti: :diabloti: [IMG]http://www.nahla.ba/cms/news/slike/pinokio.jpg[/IMG][/quote]

[B]o rany ...a gdzie Ty mi te fote sztrzeliłas?????[/B]
[B]i to przed operacja plastyczna.........:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']A to Ty nie wiesz, że we mnie dżemie Struś Pędziwiatr:cool1:[/quote]

piiipiiiiip......a we mnie dzemie dzis rzuf....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][COLOR=blue][B][FONT=Arial]mam wrażenie że sie dziś z Toba witałam... ale nie widze posta :diabloti: sie witam[/FONT][/B][/COLOR] :p[/quote]

jakby deja vuuuu.....wito cie naczelny Dealer dogo:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale pyszna kawusia......[/B]
[B]no dawno takiej nie piłam........[/B][/quote]

wazelina na kilometr czuc.....:razz:

Posted

[quote name='evaxon']witam :):cool3:[/quote]

no to witaj....czekam.....witasz czy nie???
i nie gadaj tyle bo ci jezyk spuchnie:eviltong:

Posted

[quote name='dealer']piiipiiiiip......a we mnie dzemie dzis rzuf....:diabloti:[/quote]
Nie kłam:shake::shake:Rzuf wylądował na głowie Ivana:grins::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie kłam:shake::shake:Rzuf wylądował na głowie Ivana:grins::diabloti:[/quote]
ale ona pewnie ma milion pincet rzufiuf :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ale ona pewnie ma milion pincet rzufiuf :diabloti:[/quote]

ha zeby tylko.....mam kjojika, i bojownika i jestem ciocia dwoch szynszylkow:loveu: :loveu: :loveu: ale fotek wam nie dam boscie sie jeszcze nie nacieszyly starymi:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ha zeby tylko.....mam kjojika, i bojownika i jestem ciocia dwoch szynszylkow:loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=red]ale fotek wam nie dam[/COLOR] boscie sie jeszcze nie nacieszyly starymi:diabloti:[/quote]

[COLOR=red][B]sknera.....:diabloti: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']zaczelam czytac kiedys...ale chybia za goopia bylam...co nie znaczy ze tera jestem madra:diabloti:
ooo budyn.....czy ja mam mleko?:roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;)
a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]powaznie...az tak????cholera.....[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... a co ściagłaś butki;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... [COLOR=black]a co ściagłaś butki[/COLOR];)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B]oczy wiscie...jak mawiał indianin wieszajac swoje oczy na drzewie....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... a co ściagłaś butki;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ano fajnie sie czyta..tera na to jakos inaczej patrze....
wlasnie dumam nad tym:

[B]Kobiecość[/B]

Męskość polega na tym aby bić kobietę
Zgadzam się z Tobą nadstawiam policzek
kiedy indziej klniesz moją matkę
Słucham pilnie, pilnie przytakuję
O mnie najczęściej opowiadasz źle
Mówię że masz rację kiedy mi powtórzą
Kiedy w najlepszej wierze się rozbiorę
Śmiejesz się z małych piersi chudych ud
A ja Ci drwić pozwalam sama się śmieję
Blizna po wyrostku naprawdę wstrętna
Kiedy odchodzisz nie pytam kiedy wrócisz
Kiedy wracasz nie pytam gdzieś był
Dziwisz się gdy mówię że Cię kocham
Przecież to znaczy: jestem już zawczasu wdowa

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj Agusiu Dilerowa :loveu:

Przybyłam do Ciebie w odwiedzinki, cieszysz sie no nie??? :cool3:[/quote]

no nareszcie i tu dotarlas:multi: Witaj:)

Posted

[quote name='dealer']ano fajnie sie czyta..tera na to jakos inaczej patrze....
wlasnie dumam nad tym:

[B]Kobiecość[/B]

Męskość polega na tym aby bić kobietę
Zgadzam się z Tobą nadstawiam policzek
kiedy indziej klniesz moją matkę
Słucham pilnie, pilnie przytakuję
O mnie najczęściej opowiadasz źle
Mówię że masz rację kiedy mi powtórzą
Kiedy w najlepszej wierze się rozbiorę
Śmiejesz się z małych piersi chudych ud
A ja Ci drwić pozwalam sama się śmieję
Blizna po wyrostku naprawdę wstrętna
Kiedy odchodzisz nie pytam kiedy wrócisz
Kiedy wracasz nie pytam gdzieś był
Dziwisz się gdy mówię że Cię kocham
Przecież to znaczy: jestem już zawczasu wdowa[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dumaj rafał Wojaczek miał ciekawe spojrzenie na świat...
przeczytaj ....Wybaczcie piechocie:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:dumaj rafał Wojaczek miał ciekawe spojrzenie na świat...[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]przeczytaj ....Wybaczcie piechocie:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
no i wlasnie to jeszcze jeden dowod na to ze do niektorych lektur trzeba wracac ...ja juz kiedys probowalam przez niego przebrnac...chyba to nie byl dobry moment....teraz patrze inaczej, czytam inaczej....

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]A gdzie foteczki. Co to za Pinokio:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]

pytasz jako mod?? bo jak prywatnie to byly gdzies tam a jak jako mod to ......musze cos wymyslic na swoje usprawiedliwienie...:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dijejowaaaaaa:cool1:[/quote]

[quote name='Vectra']eeeeeeeeeee Tyyyyyyyy chonooooo tuuuuuuuuu :diabloti:[/quote]

czego ?:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...