Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']czytalyscie kiedys wiersze Wojaczka??? Wlasnie zaczelam......oczy mi sie otwieraja coraz szerzej....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]eee no nie mów ze nie znałaś .....no czytaj czytaj ...będziesz miała piękne duże oczy;) Witaj dilujaca :razz:budyniem [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dilejko... i nie gupio ci przed rodziną?? takie rzeczy tu wypisywać???? [/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote] kkkurde powiem mamusi zeby sie logla i cie okrzyczala:diabloti: mamoooooooooooo:evil_lol:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]eee no nie mów ze nie znałaś .....no czytaj czytaj ...będziesz miała piękne duże oczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj dilujaca :razz:budyniem[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] zaczelam czytac kiedys...ale chybia za goopia bylam...co nie znaczy ze tera jestem madra:diabloti: ooo budyn.....czy ja mam mleko?:roll:
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']oszukujesz :diabloti: :diabloti: [IMG]http://www.nahla.ba/cms/news/slike/pinokio.jpg[/IMG][/quote] [B]o rany ...a gdzie Ty mi te fote sztrzeliłas?????[/B] [B]i to przed operacja plastyczna.........:diabloti: [/B]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']A to Ty nie wiesz, że we mnie dżemie Struś Pędziwiatr:cool1:[/quote] piiipiiiiip......a we mnie dzemie dzis rzuf....:diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='clockwork'][COLOR=blue][B][FONT=Arial]mam wrażenie że sie dziś z Toba witałam... ale nie widze posta :diabloti: sie witam[/FONT][/B][/COLOR] :p[/quote] jakby deja vuuuu.....wito cie naczelny Dealer dogo:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale pyszna kawusia......[/B] [B]no dawno takiej nie piłam........[/B][/quote] wazelina na kilometr czuc.....:razz:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='evaxon']witam :):cool3:[/quote] no to witaj....czekam.....witasz czy nie??? i nie gadaj tyle bo ci jezyk spuchnie:eviltong:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']piiipiiiiip......a we mnie dzemie dzis rzuf....:diabloti:[/quote] Nie kłam:shake::shake:Rzuf wylądował na głowie Ivana:grins::diabloti:
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie kłam:shake::shake:Rzuf wylądował na głowie Ivana:grins::diabloti:[/quote] ale ona pewnie ma milion pincet rzufiuf :diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']ale ona pewnie ma milion pincet rzufiuf :diabloti:[/quote] ha zeby tylko.....mam kjojika, i bojownika i jestem ciocia dwoch szynszylkow:loveu: :loveu: :loveu: ale fotek wam nie dam boscie sie jeszcze nie nacieszyly starymi:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']jakby deja vuuuu.....wito cie naczelny Dealer dogo:diabloti: [COLOR=red]wazelina na kilometr czuc.....[/COLOR]:razz:[/quote] [COLOR=red][B]powaznie...az tak????cholera.....[/B][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']ha zeby tylko.....mam kjojika, i bojownika i jestem ciocia dwoch szynszylkow:loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=red]ale fotek wam nie dam[/COLOR] boscie sie jeszcze nie nacieszyly starymi:diabloti:[/quote] [COLOR=red][B]sknera.....:diabloti: [/B][/COLOR]
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']zaczelam czytac kiedys...ale chybia za goopia bylam...co nie znaczy ze tera jestem madra:diabloti: ooo budyn.....czy ja mam mleko?:roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;) a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]powaznie...az tak????cholera.....[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... a co ściagłaś butki;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... [COLOR=black]a co ściagłaś butki[/COLOR];)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]oczy wiscie...jak mawiał indianin wieszajac swoje oczy na drzewie....:diabloti: [/B]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooo właśnie nie mam mleka a ty masz kilkadziesiąt litrów zapewne ...dawa no mi ten budyń;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a Wojaczka ....fajnie się czyta:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:.... a co ściagłaś butki;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ano fajnie sie czyta..tera na to jakos inaczej patrze.... wlasnie dumam nad tym: [B]Kobiecość[/B] Męskość polega na tym aby bić kobietę Zgadzam się z Tobą nadstawiam policzek kiedy indziej klniesz moją matkę Słucham pilnie, pilnie przytakuję O mnie najczęściej opowiadasz źle Mówię że masz rację kiedy mi powtórzą Kiedy w najlepszej wierze się rozbiorę Śmiejesz się z małych piersi chudych ud A ja Ci drwić pozwalam sama się śmieję Blizna po wyrostku naprawdę wstrętna Kiedy odchodzisz nie pytam kiedy wrócisz Kiedy wracasz nie pytam gdzieś był Dziwisz się gdy mówię że Cię kocham Przecież to znaczy: jestem już zawczasu wdowa
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witaj Agusiu Dilerowa :loveu: Przybyłam do Ciebie w odwiedzinki, cieszysz sie no nie??? :cool3:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Agusiu Dilerowa :loveu: Przybyłam do Ciebie w odwiedzinki, cieszysz sie no nie??? :cool3:[/quote] no nareszcie i tu dotarlas:multi: Witaj:)
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']ano fajnie sie czyta..tera na to jakos inaczej patrze.... wlasnie dumam nad tym: [B]Kobiecość[/B] Męskość polega na tym aby bić kobietę Zgadzam się z Tobą nadstawiam policzek kiedy indziej klniesz moją matkę Słucham pilnie, pilnie przytakuję O mnie najczęściej opowiadasz źle Mówię że masz rację kiedy mi powtórzą Kiedy w najlepszej wierze się rozbiorę Śmiejesz się z małych piersi chudych ud A ja Ci drwić pozwalam sama się śmieję Blizna po wyrostku naprawdę wstrętna Kiedy odchodzisz nie pytam kiedy wrócisz Kiedy wracasz nie pytam gdzieś był Dziwisz się gdy mówię że Cię kocham Przecież to znaczy: jestem już zawczasu wdowa[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dumaj rafał Wojaczek miał ciekawe spojrzenie na świat... przeczytaj ....Wybaczcie piechocie:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Agga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]A gdzie foteczki. Co to za Pinokio:diabloti: [/COLOR][/B]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:dumaj rafał Wojaczek miał ciekawe spojrzenie na świat...[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]przeczytaj ....Wybaczcie piechocie:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] no i wlasnie to jeszcze jeden dowod na to ze do niektorych lektur trzeba wracac ...ja juz kiedys probowalam przez niego przebrnac...chyba to nie byl dobry moment....teraz patrze inaczej, czytam inaczej....
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]A gdzie foteczki. Co to za Pinokio:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] pytasz jako mod?? bo jak prywatnie to byly gdzies tam a jak jako mod to ......musze cos wymyslic na swoje usprawiedliwienie...:diabloti:
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Dijejowaaaaaa:cool1:[/quote] eeeeeeeeeee Tyyyyyyyy chonooooo tuuuuuuuuu :diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']eeeeeeeeeee Tyyyyyyyy chonooooo tuuuuuuuuu :diabloti:[/quote] Mnie wołasz, czy tą wiedźmę:diabloti::diabloti:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Dijejowaaaaaa:cool1:[/quote] [quote name='Vectra']eeeeeeeeeee Tyyyyyyyy chonooooo tuuuuuuuuu :diabloti:[/quote] czego ?:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Recommended Posts