Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Bartek sie juz spakowal...a jedziemy jutro wieczorem....musze mu powiedziec ze bedzie nas wiecej niz planowal:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']ja jestem pielegniarka z zawodu:) ale pracowalam bardzo krotko w zawodzie i juz raczej nie wroce do niego....[/quote][B][I];)....ha ha a ja już nie wiem kim jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='dealer']Bartek sie juz spakowal...a jedziemy jutro wieczorem....musze mu powiedziec ze bedzie nas wiecej niz planowal:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][B][I]może przed wyjazdem zrób przemeblowanie;)[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:diabloti:[COLOR=red]taaaa przy kakauku ........a ja mam wiśniówkę i wisienki ze spirytusu ...bo tego sie nie da na trzeźwo:angryy:[/COLOR][/I][/B]

[I][B][COLOR=red]A ciasto proszę ....wpadaj do Rybnika ...toż to kawałeczek od Katowic;)[/COLOR][/B][/I]

[B][I]:razz:Aga z młodzieżą trudną czy niepełnosprawną [/I][/B][/quote]
mmmmm wisienki alkoholowe mniam mniam..ide sobie nalac winka:) wyrob ojca kolegi pyyyycha:) a ile procentow ma.hoho

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][B][I]może przed wyjazdem zrób przemeblowanie;)[/I][/B][/COLOR][/quote]

moze jutro rano...przywioza nowe biurko to musze zrobic nowego dizajna:)

[quote name='Vectra']hej Aga :D[/quote]
:multi: Ewcia do nas zagladla:)

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)....ha ha a ja już nie wiem kim jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
cowiekiem Ala cowiekiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=red]boshe dziecko nie krzycz po nocy:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote]

nie stresuj dziecka :)

Posted

[quote name='dealer']mmmmm wisienki alkoholowe mniam mniam..ide sobie nalac winka:) wyrob ojca kolegi pyyyycha:) a ile procentow ma.hoho[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jem prosto ze słoiczka......:eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jem prosto ze słoiczka......:eviltong:[/I][/B][/quote]

a szeroki ten sloiczek? co by ci palce nie utkli:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a szeroki ten sloiczek? co by ci palce nie utkli:evil_lol:[/quote][B][I]:p[COLOR=Red]szeroki ..ale mam łychę .....a pluje do kosza ...pestkami oczywiście[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Red]boshe dziecko nie krzycz po nocy:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/quote]
jakie krzycze ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad::mad:

Posted

[quote name='majoka']Idę spac, zmieniałm zdanie TZ-ta Ali nie chcę.

To juz wole te jej ciasta , które czasem prezentuje hehehe.

Cos mi się przypomniało. Kiedys mnie mój TZ wkurzył. Więc tak jakos z impulsu miałam status na gg:[B] Oddam męza w dobre ręce.[/B] Nie wiedziałam, że mój numer ma jego znajomy w pracy. na drugi dzień wszyscy wiedzieli, z moim obrażonym męzem włącznie. No to tyle anegdot dziewczynki. Do jutra pa, pa[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='dealer']

[B]A skad wiesz ze to ja?? a towar dostaje najlepszy...sama zasialam:diabloti: [/B]
[B]a w ogole to uuuuuuu:diabloti: [/B]

[/QUOTE]
Przypuszczam:cool1: Ty, Ty, Ty... Dealerze:diabloti:
[quote name='dealer']ja???? ja jestem mila i mila i...mila i dobra i piekna i wspaniala i kocham cie misiu:loveu:
[/QUOTE]
Chociaż byś nie kłamała:cool1:
[quote name='Aga K']biedactwo :glaszcze:[/QUOTE]
Aga Ty jej nie żałuj:crazyeye: Przecie to wujek samo zło:diabloti:

Wstrętne baby gęby Was nie bolą od tego gadania:cool3: :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:p[COLOR=red]szeroki ..ale mam łychę .....a pluje do kosza ...pestkami oczywiście[/COLOR][/I][/B][/quote]

a za ile punktow juz naplulas do tego kosza? i jak to robisz? z wyskoku czy tak bardziej lagodnie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jakie krzycze ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mad::mad:[/quote]

prosze mnie tu wytrzeszcza nie dostawac bo to szkodzi zdrowiu:)

Posted

[quote name='dealer']a za ile punktow juz naplulas do tego kosza? i jak to robisz? z wyskoku czy tak bardziej lagodnie?:evil_lol:[/quote][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]łagodnie tak jak i ja jestem:razz:....a naplułam .....sporo:oops:pestków[/COLOR][/B][/I]

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol:

Przypuszczam:cool1: Ty, Ty, Ty... Dealerze:diabloti:
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
Chociaż byś nie kłamała:cool1:

Aga Ty jej nie żałuj:crazyeye: Przecie to wujek samo zło:diabloti:

Wstrętne baby gęby Was nie bolą od tego gadania:cool3: :mad: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

ja ?? wujek??? zajrzalam se do galotow i stwierdzam zem z cala pewnoscia ciocia:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:diabloti:[COLOR=red]łagodnie tak jak i ja jestem:razz:....a naplułam .....sporo:oops:pestków[/COLOR][/B][/I][/quote]

aaaa to dlatego lagodna jestes bo sporo tych pestkow...u mnie tez taka zaleznosc wystepuje po ...pestkach:)

Posted

[quote name='dealer']ja ?? wujek??? zajrzalam se do galotow i stwierdzam zem z cala pewnoscia ciocia:razz:[/QUOTE]
Dealerowa, sprawdź no Ty lepiej dobrze, bom kobita nie może być takim wcieleniem zła:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dealerowa, sprawdź no Ty lepiej dobrze, bom kobita nie może być takim wcieleniem zła:diabloti:[/quote]

Halo Madzia:diabloti: .....
sprawdzilam, wiszacych czlonkow nie stwierdzilam.....ciocia jestem z pewnoscia:)

Posted

[quote name='dealer']aaaa to dlatego lagodna jestes bo sporo tych pestkow...u mnie tez taka zaleznosc wystepuje po ...pestkach:)[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]nooo za chwile to bede bardzo łagodna ......:loveu:[/COLOR][/I][/B]

[quote name='dealer']ja ?? wujek??? zajrzalam se do galotow i stwierdzam zem z cala pewnoscia ciocia:razz:[/quote][B][I]:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='evaxon']o w morde..człowie k wyjdzie na chwile z psem wraca a tu sprawdzaja co w majtkach maja:crazyeye:[/quote]

a bo Madzia mnie tu i ludziom niewinnym wmawia ze ja wujek:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Halo Madzia:diabloti: .....
sprawdzilam, wiszacych czlonkow nie stwierdzilam.....ciocia jestem z pewnoscia:)[/QUOTE]
Dobra, niech Ci już bedzie - Ciocia samo zło:razz: :diabloti:

Nie gadajta zadużo, bo ja to wszystko będę jutro nadrabiać:grins::evil_lol:

Posted

no, a tak poza tym to chcialam powiedziec ze wzgledow zdrowotnych wyjezdzam na pare dni.................................
jak wroce prosze do mnie mowic Marian...:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...