Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pno to już jest ...silna grupa pod wezwaniem...............:eviltong: silna i zwarta grupa sadystyczna :diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Witajcie piekne i upiory , wiedzmy i czarownice,barbarzyncy i ekolodzy:diabloti: Jestem:diabloti: ....slonce swieci:multi: bylam juz na spacerku, na zakupach a teraz w koncu kaffffaaaaa...... ogladam stare foty i mi jakos tak wesolo...:p
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):poszla mi stad:diabloti: pluje mi tu po blozku....co za ludzie:shake: to ide...., nie to nie bez łaski....:cool1: zeby nawet wlasnego zdania w kwestii budyniu nie mozna było w demokratycznym blozku wypowiedziec...a tfu......:diabloti: nie zostawilam bo wam resztek nie dam :diabloti: ale moge zrobic swieze..material mam:razz: .......................juz piatek..........................
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):nie mam :angryy: :angryy: :angryy: nic mi nie mów o papierze :angryy: :angryy: :angryy: TZ chciał bym mu jakieś schematy wydrukowała , to więc miło i grzecznie mówie , wczoraj - papieru nie mam KUP - oczywiście nie kupił a przed chwilą przylazł (usłyszał że psy na podwórku to znaczy że nie śpię) i pyta się czy wydrukowałaś mi te schematy ? :diabloti: strasznie szybko wyszedł z domu :diabloti: ..................a czemuż to?????:diabloti: witaj dilerówna!!!!!! przyszłam na kawę
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):.......................juz piatek.......................... po tym dentyscie ci to spluwanie zostalo?:diabloti: noo a jutro sobota, potem niedziela i poniedziale i tak dalej....:diabloti: BeaC napisał(a):..................a czemuż to?????:diabloti: witaj dilerówna!!!!!! przyszłam na kawę witaj Lusiowa:multi: ja juz po trzech kawach...ale ciagle jakas niemrawa....
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):po tym dentyscie ci to spluwanie zostalo?:diabloti: noo a jutro sobota, potem niedziela i poniedziale i tak dalej....:diabloti: witaj Lusiowa:multi: ja juz po trzech kawach...ale ciagle jakas niemrawa.... paskuda)))):diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 stare foty..... Dilik w lesie cmok cmok przytulanie do braciszka wampirek mordka w mordke
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 znowu starocie....nie wiem czy byly:) Wygodna pozycja... odloz ten aparat kobieto... dobry gryzak nie jest zly... potfur...
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :diabloti:ty weź no nie świruj że znowu czytasz...bo jeszcze kto uwierzy ze potrafisz:eviltong: cze Dilerówna ....mam weekend:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:ty weź no nie świruj że znowu czytasz...bo jeszcze kto uwierzy ze potrafisz:eviltong: cze Dilerówna ....mam weekend:diabloti: skladam literki i jakos pomalu idzie...:diabloti: a ja nie wiem czy mam likend..byc moze wypadnie mi wyjazd...
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):skladam literki i jakos pomalu idzie...:diabloti: a ja nie wiem czy mam likend..byc moze wypadnie mi wyjazd...:crazyeye:a skąd i dokąd ma ci on wypaść:razz: jak przyjedziesz to cie odpytam z czytania:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:a skąd i dokąd ma ci on wypaść:razz: jak przyjedziesz to cie odpytam z czytania:diabloti: nie nie nie...nie tam gdzie myslisz...:razz: .wyjazd sluzbowy znowu do Grecji...ostatnio bylam we wrzesniu i z jednej strony mnie kusi a z drugiej...znowu 2000 km autem....to zmeczenie i stres mnie dobija...musze dac dzis wieczorem odpowiedz...
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :turn-l: :turn-l: :loveu: dealer napisał(a): cze Dijejka:razz: Co na obiad:cool3:
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nie nie nie...nie tam gdzie myslisz...:razz: .wyjazd sluzbowy znowu do Grecji...ostatnio bylam we wrzesniu i z jednej strony mnie kusi a z drugiej...znowu 2000 km autem....to zmeczenie i stres mnie dobija...musze dac dzis wieczorem odpowiedz... Ja chętnie pojadę za Ciebie:cool1: :cool1:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a)::turn-l: :turn-l: :loveu: cze Dijejka:razz: Co na obiad:cool3: cze Madziowa...Ewa mi wczoraj smaka narobila to zakupilam karkoweczke:) i do tego salata w smietanie..reflektujesz?:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja chętnie pojadę za Ciebie:cool1: :cool1: ja wiem ze ktos pomysli ze marudze..bo niby wyjazd za ktory mi placa wcale niezle, prom samolot powrotny papu i chlanko na promie:diabloti: -wszystko zaplacone...ale jakos tak...zeby jeszcze ktos ze mna jechal a nie tyle godzin sama w aucie ..tyle kilometrow...za kazdym razem to jest tak ogromny stres- bo jade nie swoim autem tylko przeznaczonym do sprzedazy- ze nie wiem czy te pieniadze sa tego warte... jak chcesz to przyjezdzaj:) pojedziemy we dwa:diabloti:
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja też mam dziś jeszcze karkóweczke :diabloti: sobie z grillka zrobię :diabloti: tęskniłaś ? :diabloti:
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):cze Madziowa...Ewa mi wczoraj smaka narobila to zakupilam karkoweczke:) i do tego salata w smietanie..reflektujesz?:diabloti: :mdleje:Jak najbardziej:loveu: dealer napisał(a):ja wiem ze ktos pomysli ze marudze..bo niby wyjazd za ktory mi placa wcale niezle, prom samolot powrotny papu i chlanko na promie:diabloti: -wszystko zaplacone...ale jakos tak...zeby jeszcze ktos ze mna jechal a nie tyle godzin sama w aucie ..tyle kilometrow...za kazdym razem to jest tak ogromny stres- bo jade nie swoim autem tylko przeznaczonym do sprzedazy- ze nie wiem czy te pieniadze sa tego warte... jak chcesz to przyjezdzaj:) pojedziemy we dwa:diabloti: Nie ma sprawy - kiedy wyjeżdżamy:grins: Vectra napisał(a):ja też mam dziś jeszcze karkóweczke :diabloti: sobie z grillka zrobię :diabloti: tęskniłaś ? :diabloti: Z tego wszystkiego zrobię sobie jajecznice:evil_lol:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):ja też mam dziś jeszcze karkóweczke :diabloti: sobie z grillka zrobię :diabloti: tęskniłaś ? :diabloti: oooo moj barbarzynieczek wstal:loveu: :loveu: :loveu: madzia i medor napisał(a)::mdleje:Jak najbardziej:loveu: Nie ma sprawy - kiedy wyjeżdżamy:grins: Z tego wszystkiego zrobię sobie jajecznice:evil_lol: oooo dobra jajecznica nie jest zla...:diabloti:
Vectra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nie śpię już od aż 11 :diabloti: ale zawzięłam się dziś , najpierw kawa , fajek , sprzątanko i dopiero dogomania ....... :diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):nie śpię już od aż 11 :diabloti: ale zawzięłam się dziś , najpierw kawa , fajek , sprzątanko i dopiero dogomania ....... :diabloti: moj sadysto ilez nas laczy....:loveu: ja tez dzis psacerek, zakupy, odkurzanko ,kawa i dogo....w miedzyczasie sie juz z pieseczkiem pobawilam w domku bo tak jakos na mnie patrzal...przywlokl sznureczek to niech ma chlopak..nawet foty mu pocykalam....a zara pojde marynowac karczek...mniam mniam...
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nie nie nie...nie tam gdzie myslisz...:razz: .wyjazd sluzbowy znowu do Grecji...ostatnio bylam we wrzesniu i z jednej strony mnie kusi a z drugiej...znowu 2000 km autem....to zmeczenie i stres mnie dobija...musze dac dzis wieczorem odpowiedz... dealer napisał(a):ja wiem ze ktos pomysli ze marudze..bo niby wyjazd za ktory mi placa wcale niezle, prom samolot powrotny papu i chlanko na promie:diabloti: -wszystko zaplacone...ale jakos tak...zeby jeszcze ktos ze mna jechal a nie tyle godzin sama w aucie ..tyle kilometrow...za kazdym razem to jest tak ogromny stres- bo jade nie swoim autem tylko przeznaczonym do sprzedazy- ze nie wiem czy te pieniadze sa tego warte... jak chcesz to przyjezdzaj:) pojedziemy we dwa:diabloti::mad:o NAS nie pomyślałaś żeby nas zabrać:diabloti:
Kate I Luka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no kurde, jak nie Dilerek tu wygląda :cool3: Hello Aguś :)
Recommended Posts