Tigraa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czy Staszek ma już jakiś dt? Czy ma hotelik? Sa deklaracje, brakuje jeszcze? Jeśli tak, napiszcie ile. No i co z nim? Nadal na tym dworcu głodny i zmarznięty? Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [B]Deklaracji jest nawet sporo, choć każdy grosz się przyda. Nie wiemy w jakiej kondycji zdrowotnej będzie, ile pochłonie wet. Największy obecnie problem to dt/ hotel na już i transport. [/B] Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 STASZEK noc spedził u Agaty w kojcu. Ale w ciagu nocy uciekł na dworzec. dzisiaj wieczorem Agata z Mama sprobuja zaprowadzic Staszka do kojca, tym razem zostanie uwiązany, aby nie uciekł znowu. Deklaracje mamy na kwotę 365zł, natomiast na transport musimy mieć kasę, na ewentualne leczenie, na wizyty u weta itd itd. Jest opcja DT u mariamc, ale trasa jest długa... na razie nie mamy transpoprtu. Wieczorem będe wiedziała, Czy jest miejsce u AlinyS. Acha jak sie uda, to Staszek dzisiaj bądź jutro zostanie zaprowadzony do weta - szczepienie, oględziny.. Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='sonikowa']Nowa oferta tymczasu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176127-MogAE-daAE-dom-tymczasowy-w-A-odzi[/url][/QUOTE] wysłałam zapytanie na watek i na maila :) Sonikowa dzieki. Quote
Tigraa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Na transportowym napiszcie. I na miau wejdzcie na transportowy. Teraz dobry czas, bo ludzie będą jeździć. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No i ewentualnie hotelik u ZuziM obraczus ;) Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Ania-tygrysiczka']Na transportowym napiszcie. I na miau wejdzcie na transportowy. Teraz dobry czas, bo ludzie będą jeździć.[/QUOTE] na transportowym już jest:) ale miau...to jest myśl:) dzięki Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='__Lara']No i ewentualnie hotelik u ZuziM obraczus ;)[/QUOTE] ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest... A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła?? Quote
Tigraa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY/page15[/URL] tu nasza dogomaniaczka jedzie z Łasku k/Łodzi do Rudy śląskiej, a to już biziutko Katowic. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='obraczus87']ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest... A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła??[/QUOTE] zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak? Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Nikus']zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?[/QUOTE] tak, z tego co pamietam Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Nikus']zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?[/QUOTE] Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To do Szczecinka zdecydowanie bliżej :) Zgorzelec to ok 630 km:( Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 STASZEK przebywa 20 km od Ostrołeki, miejscowość KADZIDŁO. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Po linii prostej odległość Warszawa - Zgorzelec: 505 km. Nie wiem czemu wcześniej łódź sprawdzałam.... Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 sprawdziłem programem cioteczki Kadzidło-Zgorzelec to w najbardziej krótkiej wersji trasy 627 km i nie chce być inaczej Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czekajmy co powie Pani Alina S później będziemy kombinować:) Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Zgadza się :) bardo daleko. Kadzidło-Szczecinek: 400km. To jednak spora różnica. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Obraczus a mamy tak na wszelki wypadek to miejsce w Szczecinku zarezerwowane dla Staszka? Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Nikus']Obraczus a mamy tak na wszelki wypadek to miejsce w Szczecinku zarezerwowane dla Staszka?[/QUOTE] Oczywiście. Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='__Lara']Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi.[/QUOTE] DRoga super- wiele razy pokonywalalm ja jakdac do rodzinki do Belchatowa- ok 400 km jest i droga super- teraz jest nowa autostrada- wiec od wrocka do samego Zgorzelca sie pruje:):) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Mariamc powiedziała mi, że na poczatku Nowego Roku bedzie do Niej ejchał AST Bandzio - z Łodzi. Napisałam na Jego wątku. Zawsze łatwiej jest dowieźć Staszka do łodzi - z Kadzidła to około 280km, niż gnać 450km. Ale zobaczymy czy w ogole będa zainteresowani pomocą nam. :) Quote
Recommended Posts