Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Deklaracji jest nawet sporo, choć każdy grosz się przyda. Nie wiemy w jakiej kondycji zdrowotnej będzie, ile pochłonie wet. Największy obecnie problem to dt/ hotel na już i transport. [/B]

Posted

STASZEK noc spedził u Agaty w kojcu. Ale w ciagu nocy uciekł na dworzec. dzisiaj wieczorem Agata z Mama sprobuja zaprowadzic Staszka do kojca, tym razem zostanie uwiązany, aby nie uciekł znowu.
Deklaracje mamy na kwotę 365zł, natomiast na transport musimy mieć kasę, na ewentualne leczenie, na wizyty u weta itd itd.

Jest opcja DT u mariamc, ale trasa jest długa... na razie nie mamy transpoprtu. Wieczorem będe wiedziała, Czy jest miejsce u AlinyS.

Acha jak sie uda, to Staszek dzisiaj bądź jutro zostanie zaprowadzony do weta - szczepienie, oględziny..

Posted

[quote name='sonikowa']Nowa oferta tymczasu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176127-MogAE-daAE-dom-tymczasowy-w-A-odzi[/url][/QUOTE]

wysłałam zapytanie na watek i na maila :) Sonikowa dzieki.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Na transportowym napiszcie. I na miau wejdzcie na transportowy. Teraz dobry czas, bo ludzie będą jeździć.[/QUOTE]

na transportowym już jest:) ale miau...to jest myśl:) dzięki

Posted

[quote name='__Lara']No i ewentualnie hotelik u ZuziM obraczus ;)[/QUOTE]

ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest...

A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła??

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY/page15[/URL]
tu nasza dogomaniaczka jedzie z Łasku k/Łodzi do Rudy śląskiej, a to już biziutko Katowic.

Posted

[quote name='obraczus87']ja jednak caly czas mam nadzieje ze uda nam sie znalezc DT domowy, tak jak w przypadku DT u ALinyS jest...

A ktos sprawdzal ile jest do Zuzi z Kadzidła??[/QUOTE]

zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?

Posted

[quote name='Nikus']zuzim to okolice Zgorzelca o ile pamiętam tak?[/QUOTE]

Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi.

Posted

[quote name='__Lara']Tak. Łódź-Zgorzelec: 465km. W kierunku na Poznań, przez Zieloną Górę. Tak mi na zumi wyznaczył. Takie koło, ale pewnie to trasa przez drogi szybkiego ruchu, po linii prostej trzeba by jechać drogami bocznymi.[/QUOTE]
DRoga super- wiele razy pokonywalalm ja jakdac do rodzinki do Belchatowa- ok 400 km jest i droga super- teraz jest nowa autostrada- wiec od wrocka do samego Zgorzelca sie pruje:):)

Posted

Mariamc powiedziała mi, że na poczatku Nowego Roku bedzie do Niej ejchał AST Bandzio - z Łodzi. Napisałam na Jego wątku. Zawsze łatwiej jest dowieźć Staszka do łodzi - z Kadzidła to około 280km, niż gnać 450km. Ale zobaczymy czy w ogole będa zainteresowani pomocą nam. :)