Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ojjj tam wcale nie tak dlugo...ja mialam u Wiosny psa w zasadzie 2, ktore byly w hoteliku prawie 9 miesiecy a teraz maja super domki...czasem warto poczekac:)[/QUOTE]

Staszek czeka 8 miesięcy. 1 nieudana adopcja. Wiosna to trzeci przystanek w JEgo życiu, jeśli chodzi o Hotele. Mam nadzieję, że Święta Bożego Narodzenia Staszek spędzi w domu :roll:

Posted

[quote name='obraczus87']Staszek czeka 8 miesięcy. 1 nieudana adopcja. Wiosna to trzeci przystanek w JEgo życiu, jeśli chodzi o Hotele. Mam nadzieję, że Święta Bożego Narodzenia Staszek spędzi w domu :roll:[/QUOTE]
a kiedy masz urodziny???

Posted

[quote name='obraczus87']Miałam już i nie zdarzył się wtedy cud dla Staszka :([/QUOTE]

może masz złą datę w metryce napisaną:evil_lol:
a Stachu prędzej czy później dom znajdzie

Posted

[quote name='obraczus87']I jak sie zachowywał chłopak ?? :)[/QUOTE]
No na przyjaźń to my czasu nie mieliśmy:)
Odwoziliśmy Bertę do hoteliku za Kluczborkiem i nawróciliśmy się do Wiosenki, żeby zobaczyć Grisiaka, Monę, Jaza i Emira:)
Nawet z Emirem nie miałam czasu się wybawić.
Staszek dostał od Olci ucho świńskie (moja córka)
I wydał mi się znajomy.
nawet cholera już w myślach się winiłam, że nie poznaję jakiegoś psa ze swojego schronu????? Może Madziek jakiegoś z Filetowego psa umieściła?
dopiero Wiosna mówi że Staszek:)a ja dworca?:):):):)
Staś nie jest agresywny, trochę szczekał, dziwne nie jest. Tyle osób,może ktoś by wygłaskał?:):):)

Posted

bazarek
ADOPTUJ PSA ZA 5ZŁ PLUS VAT[U]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191767-ADOPTUJ-GO-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10?p=15275806#post15275806[/url]
[/U]

Posted

[quote name='rotek_']bazarek
ADOPTUJ PSA ZA 5ZŁ PLUS VAT
[URL="http://www.dogomania.191767-ADOPTUJ-PSA-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.-na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oczka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10"]http://www.dogomania.pl/threads/1917...3w-do-30.09.10[/URL][/QUOTE]

link nie dziala

Posted

Kochana WIOSNA zarobiona :) wybaczamy :) :loveu:

Oto informacje o Staszku :)

"Telefonu nie miałam ani pół, chociaż mam obydwa ciągle przy sobie. Szkoda,
bo Staszek się fajny chłopak zrobił.
Staszek ma się fajnie, zaprzyjaźnił się z Miśką, chodzimy razem na spacery i
Staszek Misię podrywa i zaczepia ;) Wesoły chłopak z niego, taki towarzyski
bardzo. Na Negro jest zawzięty potwornie, jak tylko go widzi to zeżarłby z
butami. Ale z większością psów jego relacje się robią coraz zdrowsze."

Gdzie jeszcze można uderzyć z ogłoszeniami?? Jak sądzicie??

Posted

Miał juz w DZ.

Wtedy dzwonili ludzie, którzy bylo zainteresowani zabraniem psa na łańcuch. Nie chciało im sie nawet przejechać 20km, aby zobaczyc osobiście psiaka...

Ale warto zrobic ponownie.... Staszek miał taki zapas pieniędzy, a domku jak nie było, tak nie ma, a i kasy coraz mniej ma.. taki fajny psiak..