Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uza nadal z Mazurkiem. Bardzo lubi biegać i wyszukiwać zabawek w śniegu. Właściwie nie ma zbyt wiele do szukania, bo zabawki zostały pożarte przez zgraje przewijających się przez fundację szczeniaków.
[B]Jeśli więc ktoś ma zbyteczne zabawki prosimy o przekazanie dla naszych dzieciaków[/B]

Posted

Nie ma sie z kim bawić i troszeczkę sleje. Zresztą teraz jest tak zimno że nie bardzo wychodzi z budki. Puszczam ja razem ze szczeniakami i gania z nimi jak burza - wszak sama jest jeszcze szczeniakiem.

Posted

Nie ma sie z kim bawić i troszeczkę szaleje. Zresztą teraz jest tak zimno że nie bardzo wychodzi z budki. Puszczam ja razem ze szczeniakami i gania z nimi jak burza - wszak sama jest jeszcze szczeniakiem.

Posted

Uza biega sobie z całą bandą i wydaje się zadowolona, ale jaka jest szczęśliwa gdy wreszcie dostanie się pod głaszczące ręce - brak jej tego.

Posted

Jestem już po wizycie. Uważam, że Państwo będą wspaniałymi opiekunami dla Uzy. W domu są dwie kotki, bardzo zadbane i wyluzowane. Państwo podchodzą z dużym zrozumieniem do zwierzowych spraw. Pan miał już wcześniej psa, o którym opowiadał. Bardzo ciepło odnoszą się do kotów i widać, że lubią zwierzęta.
Jeśli ktoś chce więcej informacji, to proszę pytać.:)

Posted

Ciachanie jutro - domek już do mnie dzwonił, kiedy można Uzę zabrać, ale nie oddamy jej przed 3 doba po zabiegu. Więc wstępnie ustaliłyśmy następną sobotę, żeby nie była sama w domu. To mieszkanie w bloku, wiec schody, niestety.
Lepiej niech posiedzi w Nosku dla bezpieczeństwa.