Jump to content
Dogomania

Łódź. Szkolenie, treningi czy też po prostu praca z psem i nad sobą ;). Zapraszam!

Recommended Posts

Posted

Były dwa psy ;). Dwa psy, chcące pracować z pańcią.

Na wystawę jedziemy - owszem. Będziemy prawdopodobbnie 2 dni (zależy od pogody) i w zestawie. Łatwo nas poznać - nawet jak ktoś dobków nie rozróżnia. Dolce ma pół lewego ucha. prawe udziabane i mało podpalania na mordzie. Mozna zaczepiać. Nie gryziemy ;)

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to fajnie :)
Karilka, jak sie nie speszymy to podejdziemy :D
Nas tez chyba latwo poznac ;) hehe, dziewczyna z malym jorkiem ze srednio dluga sierscia, hmmm chyba zbyt ogolnie napisalam, ale nie wiem, co jeszcze napisac :eviltong:

Posted

Witam :)
Ja z okolic Łodzi, jestem bardzo chętna na spotkanko, ale będę mogła najprawdopodobniej w wakacje. Orion nie umie za bardzo pracować w grupie psów i muszę z nim jeszcze to poćwiczyć, myślę że taki wspólny trening mógłby nam pomóc, ale jeszcze nie teraz ;)
A na wystawie będziemy, tzn ja bez psa, mam nadzieję, że się spotkamy :)
Pozdrawiam

Posted

W ten weekend bedziemy na wystawie także żaden trening nam nie w głowie.
Byliśmy w sobote z białym buldogiem amerykanskim Tedym. Ma problem z agresja. walczyliśmy z tym psem od strony behawioralnej. Moje sie wynudziły, jednak było fajnie.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Karilka']Proponujcie - ja jestem otwarta na Wasze propozycje;).[/QUOTE]
ja raczej tez, bo generalnie nie znam sie na lodzi, to nie wiem, gdzie sa fajne miejsca, tylko powiedzcie jak tam dojechac :eviltong:
wakacje sa, trza sie ruszyc ;)

Posted

kurcze, jutro mam zajecia od 10 do 11, ale w pabianicach......
a chetnie bym poszla..
Karilka, a orientujesz sie moze jak dojechac do tego parku z ronda lotnikow?

Posted

mi sie wydeje ze teraz jak sa wakacje to trza wybrac takie miejsce gdzie nie bedzie za duzo ludzi , bo w parku pewnie beda dzieci ktore beda biegac , krzyczec, machac lapami itp:P

no i godziny bardzo ranne albo wieczorne bo o godzinie 11 jest za goraco, bardzo szybko sie pies zmeczy, zniecheci. :) jesli nie bede w robocie to chetnie przyjade :)

Posted

Ja bym preferowala raczej wieczorne, bo np. tak o 7 rano, to nie bardzo, jeszcze jak kilka osob musi dojechac, to juz w ogole odpada moim zdaniem.
Teqquila, a jakie miejsce bys proponowala? : )

• 2 weeks later...
Posted

Cos temat ucichł. Wcześniej niestety nie miałam możliwości, żeby pojechać tam do Was, ale w końcu są wakacje, czasu trochę więcej i mam nadzieję, że teraz jakoś udałoby nam się spotkać. ;)

Trzeba jeszcze ustalić miejsce spotkania, bo w parku faktycznie może być teraz dużo więcej ludzi. Może jakos w okolicy Stawów Stefańskiego? Jest tam duży las, także i dla psów znalazłoby się miejsce, a z dojazdem też chyba nie jest najgorzej.
Ale to tylko propozycja, w sumie też nie znam Łodzi zbyt dobrze.

Posted

znow mi edycja nie dziala ;/
chcialam dopisac jeszcze, ze ze wzgledu na te upaly, to nie wiem, jak to by bylo... mozna pod wieczor, ale pod wieczor znow tna komary, ale to jak chcecie ;)

• 2 weeks later...
Posted

Hm. Proponuje w miare pusty park ze zbiornikiem wodnym (mój pies tam pływa ale on pływa wszedzie) przy ul. Tymienieckiego / śmigłego rydza
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=%A3%F3d%BC%2C+Tymienieckiego+60&Submit=Szukaj&cId=&sId=

Ludzi tam nie ma, jest pusty plac, jest cień i jest woda.

Kiedy?

Ostrzegam, że my bedziemy prawdopodobnie pracowac jeszcze nad agresja (psy ponad 30kg) ale zobaczymy jak to sie pod ta czarna kopuła zdarzy pozmieniac ;).