Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina, to była mega głośna sprawa, nie tylko w Koninie ale nawet w Polsce. Ksenia została zoperowana, trafiła do schroniska ale niestety po niecałych dwóch dobach zmarła. Na szczęście Konin jest na tyle mały,że sąsiedzi tego człowieka zadzwonili na policję i podali jego dane. Ten 29-letni mężczyzna dostał śmieszną karę: wykonywanie robót społecznych i małą grzywnę do zapłaty.........
Trudno o tym pisać........mega tragedia psa!!!!!

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Sabina, to była mega głośna sprawa, nie tylko w Koninie ale nawet w Polsce. Ksenia została zoperowana, trafiła do schroniska ale niestety po niecałych dwóch dobach zmarła. Na szczęście Konin jest na tyle mały,że sąsiedzi tego człowieka zadzwonili na policję i podali jego dane. Ten 29-letni mężczyzna dostał śmieszną karę: wykonywanie robót społecznych i małą grzywnę do zapłaty.........
Trudno o tym pisać........mega tragedia psa!!!!!

O Boze, przeciez ten facet to zwyrodnialec! :2gunfire:

Jak ma sie krzywda zwierzat skonczyc jak takie male kary daja tym draniom? Biedna niunia
  • :-(, tak strasznie plakala na tym filmiku, tak wolala o pomoc.

Co za skur.....!!! :shake: Mam nadzieje ze ma przechlapane w miescie!

A tak swoja droga, to dziwie sie ze nic o tej sprawie nie slyszalam. Mam przeciez trzy Polskie programy telewizyjne (TVN, TVN24 i Polsat) przez satelite, ktore non-stop ogladam.

• Posted

byli reporterzy z tvn24. było o niej między innymi w "prosto z Polski". na stronie internetowej stacji tez o tym pisali, na pewno w archiwum znajdziesz. na naszym lokalnym portalu internetowym pisali o niej prawie codziennie, byly tysiace komentarzy - między innymi dotyczące linczu, ale wiesz to tylko słowa.......
    wszyscy wiedzą gdzie mieszka, wiedzą jak wygląda (wyobraź sobie,że on rok wcześniej pozował ze swoją suczką do zdjęć w jednej z lokalnych gazet!!!!!), ludzie wiedząc już jak się nazywa odnajdywali go na naszej klasie....duzo się działo, ale skonczylo sie, a on spokojnie zyje sobie dalej

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

martka1982 napisał(a):
    wiem, wiem, jesteś niezawodna:)

Oj czasem jestem zawodna... Obiecalam juz pare tygodni temu zrobic kilka ogloszen w Allegro zabrzanskim kociakom i jeszcze nie mialam kiedy... :oops:

• 2 weeks later...
    • 4 weeks later...
    Posted

Oczywiście, że się nie poddajemy! I czekamy. Ciekawa jestem jaki będzie ten szczęśliwy nowy opiekun Azji? Piszę "szczęśliwy", bo z Azją na pewno osiągnie ten stan :) Cudowna psinka!

• 2 weeks later...
    • 4 weeks later...
    Posted

martka1982 napisał(a):
    Nikaragua....znam tę mordkę z Twojego avatara:)

Nikaragua - tak często mówię na moja Nikę :) Trzymam kciuki za wszystkie Konińskie psiaki. Pozdrawiam :)

Posted

ja mam psa o imieniu Irys, ale poprzez liczne zdrobnienia doszliśmy aż do Ryszarda! mówimy Irysiu, Rysiu...i tak jakoś wyszło,że Ryszard też

a może znajdzie się chętna cioteczka do wykupienia Azji ogłoszeń? nika28 robi pakiety 66 za 10zł.

Posted

martka1982 napisał(a):
    a może znajdzie się chętna cioteczka do wykupienia Azji ogłoszeń? nika28 robi pakiety 66 za 10zł.

Ja moge, ale dopiero w polowie lutego, bo wtedy bede wysylac moja deklaracje na hotelik dla jednej suni, ktorą sponsoruję. Moge wyslac extra 10 zl i poprosic osobe do ktorej je wysle, zeby je przelala do niki28 na ogloszenia Azji. Inaczej musialabym placic 5 USD (ok. 15 zl) za 10-cio zlotowy przelew.