martka1982 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sabina, to była mega głośna sprawa, nie tylko w Koninie ale nawet w Polsce. Ksenia została zoperowana, trafiła do schroniska ale niestety po niecałych dwóch dobach zmarła. Na szczęście Konin jest na tyle mały,że sąsiedzi tego człowieka zadzwonili na policję i podali jego dane. Ten 29-letni mężczyzna dostał śmieszną karę: wykonywanie robót społecznych i małą grzywnę do zapłaty......... Trudno o tym pisać........mega tragedia psa!!!!! Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 martka1982 napisał(a):Sabina, to była mega głośna sprawa, nie tylko w Koninie ale nawet w Polsce. Ksenia została zoperowana, trafiła do schroniska ale niestety po niecałych dwóch dobach zmarła. Na szczęście Konin jest na tyle mały,że sąsiedzi tego człowieka zadzwonili na policję i podali jego dane. Ten 29-letni mężczyzna dostał śmieszną karę: wykonywanie robót społecznych i małą grzywnę do zapłaty......... Trudno o tym pisać........mega tragedia psa!!!!! O Boze, przeciez ten facet to zwyrodnialec! :2gunfire: Jak ma sie krzywda zwierzat skonczyc jak takie male kary daja tym draniom? Biedna niunia :-(, tak strasznie plakala na tym filmiku, tak wolala o pomoc. Co za skur.....!!! :shake: Mam nadzieje ze ma przechlapane w miescie! A tak swoja droga, to dziwie sie ze nic o tej sprawie nie slyszalam. Mam przeciez trzy Polskie programy telewizyjne (TVN, TVN24 i Polsat) przez satelite, ktore non-stop ogladam. Quote
martka1982 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 byli reporterzy z tvn24. było o niej między innymi w "prosto z Polski". na stronie internetowej stacji tez o tym pisali, na pewno w archiwum znajdziesz. na naszym lokalnym portalu internetowym pisali o niej prawie codziennie, byly tysiace komentarzy - między innymi dotyczące linczu, ale wiesz to tylko słowa....... wszyscy wiedzą gdzie mieszka, wiedzą jak wygląda (wyobraź sobie,że on rok wcześniej pozował ze swoją suczką do zdjęć w jednej z lokalnych gazet!!!!!), ludzie wiedząc już jak się nazywa odnajdywali go na naszej klasie....duzo się działo, ale skonczylo sie, a on spokojnie zyje sobie dalej Quote
Sabina02 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cioteczki, wiem ze Azja ma juz Allegro, ale zrobilam jej drugie, bo chcialam zeby miala wyroznione, a to wlasnie jest wyroznione: :lol: http://allegro.pl/piekna-sznaucerowata-azja-kto-ja-pokocha-i1296965330.html Quote
R-oy Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Azji nic nie ubylo z jej charakteru i pieknego wygladu.... Tyle czasu w schronie....... Quote
Sabina02 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Odnowilam Azji Allegro... Znowu z wyroznieniem. :lol: Quote
Sabina02 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 martka1982 napisał(a):również dziękuję:) Do uslug! :lol: Quote
Sabina02 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 martka1982 napisał(a):wiem, wiem, jesteś niezawodna:) Oj czasem jestem zawodna... Obiecalam juz pare tygodni temu zrobic kilka ogloszen w Allegro zabrzanskim kociakom i jeszcze nie mialam kiedy... :oops: Quote
Sabina02 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Juz prawie rok na dogo i nadal bez domku... :-( Quote
rita60 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Sabina02 napisał(a):Juz prawie rok na dogo i nadal bez domku... :-( To smutne.......biedna Azja,jest taka sliczna....... Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nie poddajemy sie Azja i na gore mykamy........ Quote
kameralna Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Oczywiście, że się nie poddajemy! I czekamy. Ciekawa jestem jaki będzie ten szczęśliwy nowy opiekun Azji? Piszę "szczęśliwy", bo z Azją na pewno osiągnie ten stan :) Cudowna psinka! Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mykaj mala na góre,bo spadłas okrutnie....... Quote
martka1982 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nikaragua....znam tę mordkę z Twojego avatara:) Quote
NikaEla Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 martka1982 napisał(a):Nikaragua....znam tę mordkę z Twojego avatara:) Nikaragua - tak często mówię na moja Nikę :) Trzymam kciuki za wszystkie Konińskie psiaki. Pozdrawiam :) Quote
martka1982 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja mam psa o imieniu Irys, ale poprzez liczne zdrobnienia doszliśmy aż do Ryszarda! mówimy Irysiu, Rysiu...i tak jakoś wyszło,że Ryszard też a może znajdzie się chętna cioteczka do wykupienia Azji ogłoszeń? nika28 robi pakiety 66 za 10zł. Quote
si_bcw Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 no właśnie przydałaby jej się akcja promocyjna bo na allegro słabo:( Quote
Sabina02 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 martka1982 napisał(a):a może znajdzie się chętna cioteczka do wykupienia Azji ogłoszeń? nika28 robi pakiety 66 za 10zł. Ja moge, ale dopiero w polowie lutego, bo wtedy bede wysylac moja deklaracje na hotelik dla jednej suni, ktorą sponsoruję. Moge wyslac extra 10 zl i poprosic osobe do ktorej je wysle, zeby je przelala do niki28 na ogloszenia Azji. Inaczej musialabym placic 5 USD (ok. 15 zl) za 10-cio zlotowy przelew. Quote
Recommended Posts