Tecia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Gratulacje !!! mozna prosic o stawke rudych swetrów:) pewnie nie bylo ich za wiele:) Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To ja też pochwalę się garścią sznureczków chiński grzywacz [B]KARAT Pastoral :loveu:[/B] [B]17.04. - dosk 1., CAC,CACIB,BOB - Champion Rumunii[/B] [B]18.04. - dosk.1., CAC,CACIB,BOB res.BOG - Champion Rumunii Cum Laudae[/B] Błotko było fantastycze, w niedzielę trochę lepiej choć na naszym ringu pod zadaszeniem nie zdążyło obeschnąć. Ekipa BUSowa fantastyczna, mam nadzieję zabrać się jeszcze nie raz ;) Bardzo dziękuję za super towarzystwo :buzi: Quote
madika Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Tecia']Gratulacje !!! mozna prosic o stawke rudych swetrów:) pewnie nie bylo ich za wiele:)[/QUOTE] Dziekuje :) stawka irlandow: sobota i niedziela: pies otwarta: GARDEN STAR'S OLYMPIC GOLD LUZATORII JIGGERY POKERY SUNSET HUNTER ADI suka puppy: GARDEN STAR'S RUBIN PEARL champion: GARDEN STAR'S LASER LIGHT Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 rude 17.04 psy otw. GARDEN STAR'SOLYMPICGOLD LUXATORI JIGGERY POKERY SUNSET HUNTER ADI suki puppy GARDEN STAR S RUBIN PEARL CH. GARDEN STAR S LASER LIGHT Quote
J.G Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='AnkaW']To ja też pochwalę się garścią sznureczków chiński grzywacz [B]KARAT Pastoral :loveu:[/B] [B]17.04. - dosk 1., CAC,CACIB,BOB - Champion Rumunii[/B] [B]18.04. - dosk.1., CAC,CACIB,BOB res.BOG - Champion Rumunii Cum Laudae[/B] Błotko było fantastycze, w niedzielę trochę lepiej choć na naszym ringu pod zadaszeniem nie zdążyło obeschnąć. Ekipa BUSowa fantastyczna, mam nadzieję zabrać się jeszcze nie raz ;) Bardzo dziękuję za super towarzystwo :buzi:[/QUOTE] Brawo Aniu,gratuluję bardzo serdecznie. Bardzo proszę o stawkę POMERANIANÓW (ZWERGSPITZ ALLES FARBE). Quote
madika Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='J.G']Bardzo proszę o stawkę POMERANIANÓW (ZWERGSPITZ ALLES FARBE).[/QUOTE] sobota i niedziela: pies champion: SAN TIMUDCHIN IZ KASKADA GREZ suka junior: OSMININE'S YVRESSE Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [B]Jacku[/B] bardzo dziękuję, a ze staweczką już mnie uprzedzono. Quote
aga616 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 a ja baaaardzoooo proszę o stawkę goldenów!!! Quote
narisowa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 to ja tez dorzucę coś od siebie [SIZE=3][COLOR=DarkRed][B]WOODY[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE](w wieku 9 miesięcy i 7 dni) 17 IV ex I, jcac, bob 18 IV - powtórka :) i mamy[SIZE=3][COLOR=DarkRed] [B]J CH RO[/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi: Lady Doberman dziękuję za przygarnięcie :p bo jechaliśmy z niezłymi przebojami, a całej ekipie z busa za świetny wyjazd :lol::lol::lol: co do błocka - było superaśne, zwłaszcza jak się ma futrzaki ;) Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='narisowa'].....co do błocka - było superaśne, zwłaszcza jak się ma futrzaki ;)[/QUOTE] no ale czy można było im odmówić takiego błogiego taplania??? :loveu:to szczęście w oczach i uśmiechnięty pychol :evil_lol: :evil_lol: niezapomniany widok :p i ciesz się że nie miałaś białych psów.... Quote
aga616 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='narisowa']to ja tez dorzucę coś od siebie [SIZE=3][COLOR=darkred][B]WOODY[/B][/COLOR][/SIZE](w wieku 9 miesięcy i 7 dni) 17 IV ex I, jcac, bob 18 IV - powtórka :) i mamy[SIZE=3][COLOR=darkred] [B]J CH RO[/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi: Lady Doberman dziękuję za przygarnięcie :p bo jechaliśmy z niezłymi przebojami, a całej ekipie z busa za świetny wyjazd :lol::lol::lol: co do błocka - było superaśne, zwłaszcza jak się ma futrzaki ;)[/QUOTE] GRATULACJEE!!!! pięknie... a jak tak żałuję że nie udało się nam pojechać, cóż...:shake: Quote
Moonika Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To ja też się pochwalę moje sznaucery miniaturowe czarne: [B]SHOT GUN-N [/B]di Monte Gentile 17.04:[B] V1, CAC, CACIB, BOB [/B][B] res. BOG [/B][B]- Champion Rumunii [/B]18.04:[B] V1, CAC, CACIB, BOB, - Champion Rumunii Cum Laudae[/B] [B] Gently Born ROSINKA[/B] 17.04: V1[B], CAC, CACIB [/B][B]- Champion Rumunii [/B]18.04: V1[B], CAC, CACIB - Champion Rumunii Cum Laudae[/B] Quote
Katarzyna Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Gratulacje dla Wszystkich ! Moge prosic stawke Bernenczykow?? Quote
Zabajka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 AnkaW- a któreż to zwierzątko tak uroczo się w błotku taplało....? hę....? No ciekawe co to za futrzaka miałyście.....hmmmm Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Zabajka']AnkaW- a któreż to zwierzątko tak uroczo się w błotku taplało....? hę....? No ciekawe co to za futrzaka miałyście.....hmmmm[/QUOTE] hmmm nie jestem pewna czy chciałabyś wiedzieć :evil_lol::evil_lol:, a poza tym wielbicieli błotka było więcej, nawet łysolowi nie przeszkadzało jak za panną gonił ;) Quote
Zabajka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Eeee nie jest źle. Nie zalatuje aż tak piorunująco he he he Korzystając z okazji chciałabym BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO mocno podziękować za zaopiekowanie się moją Kluseczką....! Za przygarnięcie wielkiego potwora na pokład. A dla Narisowej szczególne podziękowania za towarzyszenie Jawie w ringu. Za opiekę, troskę no i za pomoc w zdobyciu szóstego championatu Jawy...! DZIĘKUJĘ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ATHENA Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Bardzo serdecznie wszystkim GRATULUJĘ WYGRANYCH :) I mam nadzieję , ze następnym razem pojadę również :) Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [B]Zabajka[/B] - maleństwo zauroczyło wszystkich. [B]Berneńczyki[/B] psy puppy DEL ALFOLDI JONATHAN MŁ. SEKRETWEAPON VOM BURGSEELI POŚ. NAGYSZENTGYORGYI BERNI BENITO CH. DIEGO DE LUXE VON HAUS HIMER /tylko w niedzielę/ SENNENHUND ROSSII AVGUSTIN ZANDRINA'S UNESCO SUKI MŁ. GLAMOUR PUSS FROM ORSINA'S LAND SENNENLAND'S ELECTRIC BOOGIE WHITE AURORA LILLA CH. HAPPY HOME MOKRA TASMANSKA ELITTE stawki na sobotę i niedzielę Quote
AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='aga616']a ja baaaardzoooo proszę o stawkę goldenów!!![/QUOTE] sobota i niedziela psy mł. RITZILYN HOORAY HENRY SHARMOCK NORTHERN DANCER SOUL CHARISMA GO FOR IT poś. AMADEUS JOHNY SOUL CHARISMA GO GET IT otw. GOLDEN SPOTLIGHT JACKPOT użyt. FULL O'FAN FROM MARIANNEHOUSE ch. KANRIT DALI KONJAK MARTEL suki mł. SOUL CHARISMA WINSOME SUNNYFIELD'S TOTALLY GOLD poś,. JESSY MESSANO GOES TO SUNNYFIELDS otw. AVA ERDOSKERTI LOLA użyt. FACE TO FACE FROM MARIANNEHOUSE ch. ATOMIC BLOND JUBILANCE Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Nasza Ekipa :) KENTUCKY JACK z Grabskiego Pierwszego dnia [B]lok. I/3 CAC res.CACIB[/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201002/130036/456383/00000006.jpg[/IMG] Drugiego dnia [COLOR=Red][B]lok.I/2 CAC CACIB BOB BEST OF GRUP [/B][/COLOR] [B] NOWY CHAMPION RUMUNII[/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201002/130036/456383/00000007.jpg[/IMG] BORN TO BE HAPPY Canossa [B]NOWY CHAMPION RUMUNII[/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201002/130036/456383/00000004.jpg[/IMG] Quote
ATHENA Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 WOWW to się nazywa SUKCES :) SERDECZNE GRATULKI ;) Quote
LadyDobermann Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 to ja tez sie chwale :P : pierwszy dzien Tira Vento Malibu CAC, CACIB, Ch Rumuni Tira Vento Balantines CAC, RES CACIB Tira Vento Becherovka CAC drugi dzien Tira Vento Malibu CAC, RES CACIB Tira Vento Balantines EXC 2 Tira Vento Becherovka CAC, RES CACIB gratuluje wszystkim sukcesow i championatow co do blotka to najlepsza byla Niufka i Wodek jak sie taplaly w kaluzach prawie po same brzuchy :) na wystawie tez niezle, moje biale spodnie po pierwszym dniu nie chca sie odprac :( dziekuje za swietne towarzystwo podczas podrozy i wieczorem, mam nadzieje ze jeszcze na niejedna wystawe pojedziemy razem :) Narisowa obiecalas ze mi powiesz jak tu sie zdjecia wkleja !!! Quote
Recommended Posts