Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [COLOR=darkred][B]BURSZTYNEK MOŻE SIĘ PAKOWAĆ:multi:[/B][/COLOR] [COLOR=#8b0000][COLOR=black]Przed chwilą dzwoniła Leyla - Burszynek będzie mieszkał w domu, wszystko na niego juz czeka:loveu:[/COLOR][/COLOR] Jak dojedzie do domu to napisze więcej:lol: Jutro Bursztynek wreszcie jedzie do siebie. Ale się cieszę:Cool!::Cool!::Cool!: [B]LEYLA - DZIĘKUJĘ[/B] [B]:Rose:[/B] Quote
agada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Tola']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [COLOR=darkred][B]BURSZTYNEK MOŻE SIĘ PAKOWAĆ:multi:[/B][/COLOR] [COLOR=#8b0000][COLOR=black]Przed chwilą dzwoniła Leyla - Burszynek będzie mieszkał w domu, wszystko na niego juz czeka:loveu:[/COLOR][/COLOR] Jak dojedzie do domu to napisze więcej:lol: Jutro Bursztynek wreszcie jedzie do siebie. Ale się cieszę:Cool!::Cool!::Cool!: [B]LEYLA - DZIĘKUJĘ[/B] [B]:Rose:[/B][/QUOTE] Przez to długie oczekiwanie, myślałam, ze nici z domku Bursztyna :roll:. Ale teraz euforia :multi::multi:, super niech mu się wiedzie jak najlepiej zasłużył chłopak :loveu::loveu:. Ufff Tola, a już się martwiłyśmy ;), teraz pora na Kawę :cool3:. Quote
__Lara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale super wiadomość :D :D :D już niepotrzebne allegro :D :D :D Quote
Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='agada']Przez to długie oczekiwanie, myślałam, ze nici z domku Bursztyna :roll:. Ale teraz euforia :multi::multi:, super niech mu się wiedzie jak najlepiej zasłużył chłopak :loveu::loveu:. Ufff Tola, a już się martwiłyśmy ;), teraz pora na Kawę :cool3:.[/QUOTE] Masz rację, [B]teraz pora na[/B] [B]Kawę,[/B] jest w hoteliku dłuzej niz Bursztyn i całą energie trzeba włożyc w szukanie jej domciu. A teraz cieszmy się z domku dla Bursztyna:multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ale superowo!!!!:D:D::D warto bylo sie narazic Leyli, bo rano mnie chciala bic:mad::mad: ze w kolejna wizyte Ja pakuje:evil_lol::evil_lol: ale Ona nigdy nie odmawia:lol::lol::loveu: Tola a skad domek?? z allegro? Quote
Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='__Lara']Ale super wiadomość :D :D :D już niepotrzebne allegro :D :D :D[/QUOTE] Wykrakałaś:evil_lol: Quote
Energy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']ale superowo!!!!:D:D::D[/QUOTE] Wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Quote
Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Jeszcze Wam cos zdradzę - Leyla mieszka niedaleko i ma zaproszenie do odwiedzania Bursztynka:loveu: Quote
Tola Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']ale superowo!!!!:D:D::D warto bylo sie narazic Leyli, bo rano mnie chciala bic:mad::mad: ze w kolejna wizyte Ja pakuje:evil_lol::evil_lol: ale Ona nigdy nie odmawia:lol::lol::loveu: Tola a skad domek?? z allegro?[/QUOTE] Moze i z jakiegos ogloszenia, ale z czasów dawniejszych, kiedy podawany był tel do lucySxy, bo to do niej zadzwoniła Pani i pytała o Bursztyna. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: OBY to był ten jedyny i na zawsze domek :loveu: Quote
Mysza2 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 :multi::multi::multi::multi:bardzo się cieszę, pakuj Bursztyn dobytek i zwalniaj miejsce u Jamora:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jestem i wiecie co widzialam?!! ciepla, dobra kobiete, ktora zaprosila mnie do domu, pokazala przygotowane lozeczko dla Bursztyna, smuczke obroze.:p Powiedziala ze Bursztyn ma caly dom do dyspozycji.:p Wszedzie byly slady niezyjacej Perelki...a na ogrodzie jej grobek.Bursztyn bedzie mial wspaniala Pania, taka ktora pragnie przyjaciela w psiej postaci. Zdaje sobie sprawe z tego ,ze poczatki ich wspolnej drogi moga byc rozne...i wie ze pies moze zachorowac. Perelka miala swoja P. Doktor i Bursztyn tez bedzie mial.Jestesmy sasiadkami 7km, wiec mam do niego blisko;) Quote
holly101 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale wieści z wieczora :) Jupiiiiiii!!!!! :D:D:D Quote
Joodith Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Hurrra :Cool!::Cool!::Cool!: doczekałeś się Kropelko Złotych Marzeń :loveu: Quote
zadra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Leyla']jestem i wiecie co widzialam?!! ciepla, dobra kobiete, ktora zaprosila mnie do domu, pokazala przygotowane lozeczko dla Bursztyna, smuczke obroze.:p Powiedziala ze Bursztyn ma caly dom do dyspozycji.:p Wszedzie byly slady niezyjacej Perelki...a na ogrodzie jej grobek.Bursztyn bedzie mial wspaniala Pania, taka ktora pragnie przyjaciela w psiej postaci. Zdaje sobie sprawe z tego ,ze poczatki ich wspolnej drogi moga byc rozne...i wie ze pies moze zachorowac. Perelka miala swoja P. Doktor i Bursztyn tez bedzie mial.Jestesmy sasiadkami 7km, wiec mam do niego blisko;)[/QUOTE] Wspaniała widomośc!!! Quote
Mysza2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dobrze doczytałam że Bursztyn dzisiaj zmienia lokalizację? Quote
Jo37 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tak. najlepszą z możliwych . z hotelu do DS. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 przecudownie :) A czy relacje z domku bezpośrednio będą? Quote
Tola Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Czekamy, czekamy... Moze jamor cos skrobnie... Quote
Recommended Posts