Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[COLOR=darkred][B]BURSZTYNEK MOŻE SIĘ PAKOWAĆ:multi:[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][COLOR=black]Przed chwilą dzwoniła Leyla - Burszynek będzie mieszkał w domu, wszystko na niego juz czeka:loveu:[/COLOR][/COLOR]
Jak dojedzie do domu to napisze więcej:lol:
Jutro Bursztynek wreszcie jedzie do siebie.
Ale się cieszę:Cool!::Cool!::Cool!:

[B]LEYLA - DZIĘKUJĘ[/B]
[B]:Rose:[/B]

Posted

[quote name='Tola']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[COLOR=darkred][B]BURSZTYNEK MOŻE SIĘ PAKOWAĆ:multi:[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][COLOR=black]Przed chwilą dzwoniła Leyla - Burszynek będzie mieszkał w domu, wszystko na niego juz czeka:loveu:[/COLOR][/COLOR]
Jak dojedzie do domu to napisze więcej:lol:
Jutro Bursztynek wreszcie jedzie do siebie.
Ale się cieszę:Cool!::Cool!::Cool!:

[B]LEYLA - DZIĘKUJĘ[/B]
[B]:Rose:[/B][/QUOTE]
Przez to długie oczekiwanie, myślałam, ze nici z domku Bursztyna :roll:. Ale teraz euforia :multi::multi:, super niech mu się wiedzie jak najlepiej zasłużył chłopak :loveu::loveu:. Ufff Tola, a już się martwiłyśmy ;), teraz pora na Kawę :cool3:.

Posted

[quote name='agada']Przez to długie oczekiwanie, myślałam, ze nici z domku Bursztyna :roll:. Ale teraz euforia :multi::multi:, super niech mu się wiedzie jak najlepiej zasłużył chłopak :loveu::loveu:. Ufff Tola, a już się martwiłyśmy ;), teraz pora na Kawę :cool3:.[/QUOTE]
Masz rację, [B]teraz pora na[/B] [B]Kawę,[/B] jest w hoteliku dłuzej niz Bursztyn i całą energie trzeba włożyc w szukanie jej domciu.
A teraz cieszmy się z domku dla Bursztyna:multi::multi:

Posted

ale superowo!!!!:D:D::D
warto bylo sie narazic Leyli, bo rano mnie chciala bic:mad::mad: ze w kolejna wizyte Ja pakuje:evil_lol::evil_lol: ale Ona nigdy nie odmawia:lol::lol::loveu:
Tola a skad domek?? z allegro?

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ale superowo!!!!:D:D::D
warto bylo sie narazic Leyli, bo rano mnie chciala bic:mad::mad: ze w kolejna wizyte Ja pakuje:evil_lol::evil_lol: ale Ona nigdy nie odmawia:lol::lol::loveu:
Tola a skad domek?? z allegro?[/QUOTE]
Moze i z jakiegos ogloszenia, ale z czasów dawniejszych, kiedy podawany był tel do lucySxy, bo to do niej zadzwoniła Pani i pytała o Bursztyna.

Posted

jestem i wiecie co widzialam?!! ciepla, dobra kobiete, ktora zaprosila mnie do domu, pokazala przygotowane lozeczko dla Bursztyna, smuczke obroze.:p Powiedziala ze Bursztyn ma caly dom do dyspozycji.:p Wszedzie byly slady niezyjacej Perelki...a na ogrodzie jej grobek.Bursztyn bedzie mial wspaniala Pania, taka ktora pragnie przyjaciela w psiej postaci. Zdaje sobie sprawe z tego ,ze poczatki ich wspolnej drogi moga byc rozne...i wie ze pies moze zachorowac. Perelka miala swoja P. Doktor i Bursztyn tez bedzie mial.Jestesmy sasiadkami 7km, wiec mam do niego blisko;)

Posted

[quote name='Leyla']jestem i wiecie co widzialam?!! ciepla, dobra kobiete, ktora zaprosila mnie do domu, pokazala przygotowane lozeczko dla Bursztyna, smuczke obroze.:p Powiedziala ze Bursztyn ma caly dom do dyspozycji.:p Wszedzie byly slady niezyjacej Perelki...a na ogrodzie jej grobek.Bursztyn bedzie mial wspaniala Pania, taka ktora pragnie przyjaciela w psiej postaci. Zdaje sobie sprawe z tego ,ze poczatki ich wspolnej drogi moga byc rozne...i wie ze pies moze zachorowac. Perelka miala swoja P. Doktor i Bursztyn tez bedzie mial.Jestesmy sasiadkami 7km, wiec mam do niego blisko;)[/QUOTE]

Wspaniała widomośc!!!