Ulaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a wizyta przedadopcyjna??? i po adopcyjna??? skąd mamy wiedzieć, czy Mundi na łańcuchu nie wyląduje :D Quote
IKA & SONIA Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Ulaa napisał(a):a wizyta przedadopcyjna??? i po adopcyjna??? skąd mamy wiedzieć, czy Mundi na łańcuchu nie wyląduje :D Wpadnijcie kiedy chcecie :eviltong: właśnie śpi i chrapie w swojej ulubionej pozycji kołami do góry :evil_lol: Quote
Ulaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jakbym ja wpadła, to coś bym u Ciebie zostawiła na pamiątkę:diabloti: coś małego białego. chcesz tego??? :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Gdzie mu bedzie tak dobrze jak u IKI & SONI, :loveu: gdybym ja miala troche mniej latek tez bym tej trzeciej nie oddala. :shake: Quote
IKA & SONIA Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Ulaa napisał(a):jakbym ja wpadła, to coś bym u Ciebie zostawiła na pamiątkę:diabloti: coś małego białego. chcesz tego??? :evil_lol: Wiem co masz na myśli :lol: ale 3 zwierzaki w domu to już maksimum możliwości! Quote
Recommended Posts