kasiek_ona Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Z Mundim będzie wszystko dobrze :) NIe bójcie się cioteczki... Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak naprawde to wsrod nas jest tylko jedna cioteczka panikara.:eviltong: Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Ada-jeje']Tak naprawde to wsrod nas jest tylko jedna cioteczka panikara.:eviltong:[/QUOTE] Oj tak, przyznaję się bez bicia :) Ale przyzna Pani rację, że w przypadku Gustawka moja panika była uzasadniona :( Na razie staram się zachować spokój i wychodzi mi to. Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jesli sie czegos podejmiesz to wykonujesz to perfekcyjnie, nawet ja przy Tobie wysiadam. Quote
IKA & SONIA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ada-jeje napisał(a):Jesli sie czegos podejmiesz to wykonujesz to perfekcyjnie, nawet ja przy Tobie wysiadam. Dziękuję :) staram się dążyć do perfekcji, ale czasami różne czynniki przeszkadzają w działaniu ... Quote
kasiek_ona Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 IKA&SONIA sama bylas swiadkiem jak wet mowil ze jest wszystko ok :) wiec nic sie nie boj. Mundio niezle sie trzyma :) pewnie sie smieje z takiej panikary hihi :P Quote
IKA & SONIA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 kasiek_ona napisał(a):IKA&SONIA sama bylas swiadkiem jak wet mowil ze jest wszystko ok :) wiec nic sie nie boj. Mundio niezle sie trzyma :) pewnie sie smieje z takiej panikary hihi :P Pewnie tak :) Jutro zapytam też w lecznicy o sedalin w żelu dla mamuśki z lasu. Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ika mozesz przypomniec bo ja dzis dzwonilam i p. Lucynka mowila ze nie maja ale ma rano zadzwonic to do wieczora bedzie. Quote
IKA & SONIA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ada-jeje napisał(a):Ika mozesz przypomniec bo ja dzis dzwonilam i p. Lucynka mowila ze nie maja ale ma rano zadzwonic to do wieczora bedzie. A mam go zabrać czy tylko przypomnieć żeby był dostępny? Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak bedziesz odbierac Mundiego a zel juz bedzie to mozesz od razu zabrac. Quote
IKA & SONIA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Ada-jeje napisał(a):Jak bedziesz odbierac Mundiego a zel juz bedzie to mozesz od razu zabrac. Dobrze. Podrzucić go do Pani? Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ika jezeli Ci nie przeszkadza to podrzuc, chcialabym wyruszyc okolo 10.00 jak Ula da rady to pojechalybysmy jako pierwsze. Ika wez tez prosze jutro podrzuc do mnie lornetke. Slowko do malgos, tez jest chetna pomoc w akcji. Malgos bedziemy z Toba w telefonicznym kontakcie. Quote
IKA & SONIA Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 My z Hanek przyjedziemy w takim razie o 12. Potem o 14 może Kasiek przyjechać po szkole. Quote
IKA & SONIA Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Mundi dobrze zniósł zabieg. Dla dobra jego serduszka miał podawane niewielkie ilości środka znieczulającego podczas całego zabiegu. Wetka obawiała się, że obudzi się, ale wszystko udało się. Po wykonaniu RTG okazało się, że Mundi ma aż 3 śrutowce :( Jeden z nich na lewej tylnej łapce został usunięty. Dwa pozostałe tkwią w okolicy kręgosłupa i kolana, ale na razie nie ruszamy tego. Operacja jest zbyt ryzykowna, dopiero w przypadku poroblemów z chodzeniem trzeba będzie myśleć o zabiegu. Na razie rekonwalescent śpi. Zjadł z ogromną chęcią mięsko, wypił dużo wody i zażył tabletkę p/bółową. Na sikoo nie chciał wyjśc, więc go nie zmuszam. Quote
kasiek_ona Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dziś już będzielepiej na pewno :) Nie bójcie sie cioteczki. Jak przespał cała noc to rano pojdzie sikoo na pewno :) Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 :) tak sikoo już było. Mundiś ładnie zjadł śniadanie i zażył tabletkę. Teraz śpi razem z dziewczynkami. Quote
kasiek_ona Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 super że Mundi juz się dobrze czuje, a dziewczyny mu nie dokuczają? Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Dziewczynki są bardzo grzeczne i nie męczą Mundiego. Nie przypuszczałam, że chłopczyk tak ładnie przejdzie zabieg :) Quote
Ada-jeje Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wszystko wskazuje na to ze Mundi, to dzielny chlopak. Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Ada-jeje napisał(a):Wszystko wskazuje na to ze Mundi, to dzielny chlopak. Tak, do tego on jest szalenie cierpliwy. Nie wykazuje agresji w sytuacji, kiedy próbuję odwrócić jego uwagę od lizania ran. W ogóle praktycznie mało je wylizuje :) Kochany jest bardzo i dlatego podjęliśmy już decyzję co do dalszych losów Mundusia. Zostaje z nami już nie na dt, ale na ds :) Quote
kasiek_ona Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 brawo!!!!! Super :) Wiedziałam, że tak będzie :) Quote
Ulaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czemu mnie to nie dziwi? Super Kasia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
IKA & SONIA Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 :) Nie wyobrażam sobie, żeby to skrzywdzone przez los stworzonko miało się gdzieś jeszcze poniewierać, dlatego zostaje z nami. Koszty kastracji pokryłam już sama. Pozostało podpisanie umowy adopcyjnej! Quote
Recommended Posts