Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Kora
Rasa: mieszaniec
Miasto: Głogów (możliwość dowiezienia)
Sterylizacja: nie
Szczepienia: tak

Cześć! Jestem Kora. Mam tylko 2 miesiące, a już tyle przeżyłam... Najpierw wyrzucono mnie z rodzeństwem w kartonie. Znaleziono nas i umieszczono w jakiejś dziwnej klatce. Stała tam buda, miska z mlekiem i ogromna miska z wodą. Jak takie maleństwa jak my miały do niej sięgnąć? Była wysoka jak nasza trójka razem! Od mleka dostaliśmy strasznej biegunki. Ale nikt nie zwracał na to uwagi... Pewnego dnia przyszła jakaś pani i zabrała jednego z nas. Zaraz potem przyszły jakieś 3 dziewczyny i zabrały naszą pozostałą czwórkę. Zabrały nas w inne miejsce, dały jeść, pić, wytarły nasze mokre ciałka. No i zaczęło się szukanie nam domów... Całe moje rodzeństwo przebywa już w stałych domkach. Ja byłam przez chwilę na tymczasie u państwa, którzy adoptowali moją siostrę. Niestety, nie mogli mnie już dłużej zatrzymać. Aktualnie jestem w kolejnym domu tymczasowym. Niestety mam tylko tydzień, aby znaleźć dom... Może właśnie Ty podarujesz mi go na święta?

Kontakt:
tel: 667 096 617
gg: 6504230
mail: [email protected]

Posted

ellensilla napisał(a):
Dziewczyny, ogłaszajcie ją szybko w Wyborczej! Stamtąd moje dwa szczeniaki znalazły domek w kilka dni! Tylko z ładnym zdjęciem, ludzie bardzo teraz pytają o szczeniorki!

pewnie część z nich to prezenty pod choinkę, parę tygodni i będą zasilać bezdomniaki :-(

Posted

Pokerku, napewno nie te, do których poszły moje szczeniorki. Oba domki sprawdzone własnorecznie i w obu przypadkach to była przemyślana decyzja, podjęta dużo wcześniej niż święta. Mówię, żeby ogłaszać bo z tych 10 telefonów, które się dostaje, można wtedy wybrać ten jeden, właściwy...

Posted

Bardzo się cieszę,że jest odzew ;) Myślę,że z waszą pomocą uda nam się znaleźć małej dom . Bo biedna przechodzi z rąk do rąk :( Nie wiem,dlaczego jej rodzeństwo znalazło tak szybko domy,a ona została . Może to dlatego,że jest największa z miotu...To przykre,kiedy taki słodki i niewinny maluch nie może znaleźć kochającego domu :(

Koruś,trzymaj się.

Hop do góry.

Posted

Do soboty Korka zostaje w domy tymczasowym nr 2 , potem przenosi się do domu tymczasowego nr 3 . We wtorek spotykam się z potencjalnym nabywcą.Mam nadzieję,że Korce się poszczęści...Jedyny problem tkwi w tym,że nabywca chce mieć malutkiego malutkiego pieska. Nie wiem czy Korka sprosta jego/jej oczekiwaniom :/