Drzagodha Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Imię: Kora Wiek: 2 miesiące Płeć: suczka Rasa: mieszaniec Miasto: Głogów (możliwość dowiezienia) Sterylizacja: nie Szczepienia: tak Cześć! Jestem Kora. Mam tylko 2 miesiące, a już tyle przeżyłam... Najpierw wyrzucono mnie z rodzeństwem w kartonie. Znaleziono nas i umieszczono w jakiejś dziwnej klatce. Stała tam buda, miska z mlekiem i ogromna miska z wodą. Jak takie maleństwa jak my miały do niej sięgnąć? Była wysoka jak nasza trójka razem! Od mleka dostaliśmy strasznej biegunki. Ale nikt nie zwracał na to uwagi... Pewnego dnia przyszła jakaś pani i zabrała jednego z nas. Zaraz potem przyszły jakieś 3 dziewczyny i zabrały naszą pozostałą czwórkę. Zabrały nas w inne miejsce, dały jeść, pić, wytarły nasze mokre ciałka. No i zaczęło się szukanie nam domów... Całe moje rodzeństwo przebywa już w stałych domkach. Ja byłam przez chwilę na tymczasie u państwa, którzy adoptowali moją siostrę. Niestety, nie mogli mnie już dłużej zatrzymać. Aktualnie jestem w kolejnym domu tymczasowym. Niestety mam tylko tydzień, aby znaleźć dom... Może właśnie Ty podarujesz mi go na święta? Kontakt: tel: 667 096 617 gg: 6504230 mail: [email protected] Quote
Agata17 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Koruni bardzo potrzebny jest domek . W przeciwnym razie nie wiem , co czeka ją za tydzień :( Podbijam do góry. Quote
Marta2 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zrobie wszystko, aby ta sunia na swieta byla juz w cieplym domku.. tak bardzo mi jej szkoda. Lecisz do gory, Korus! :) piekna Ty mordko.. :) Quote
ellensilla Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dziewczyny, ogłaszajcie ją szybko w Wyborczej! Stamtąd moje dwa szczeniaki znalazły domek w kilka dni! Tylko z ładnym zdjęciem, ludzie bardzo teraz pytają o szczeniorki! Quote
Poker Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ellensilla napisał(a):Dziewczyny, ogłaszajcie ją szybko w Wyborczej! Stamtąd moje dwa szczeniaki znalazły domek w kilka dni! Tylko z ładnym zdjęciem, ludzie bardzo teraz pytają o szczeniorki! pewnie część z nich to prezenty pod choinkę, parę tygodni i będą zasilać bezdomniaki :-( Quote
ellensilla Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Pokerku, napewno nie te, do których poszły moje szczeniorki. Oba domki sprawdzone własnorecznie i w obu przypadkach to była przemyślana decyzja, podjęta dużo wcześniej niż święta. Mówię, żeby ogłaszać bo z tych 10 telefonów, które się dostaje, można wtedy wybrać ten jeden, właściwy... Quote
Poker Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nie mam na myli Twoich szczeniaków tylko w sensie ogólnym, bo wiadomo że tak się dzieje. Quote
Agata17 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Bardzo się cieszę,że jest odzew ;) Myślę,że z waszą pomocą uda nam się znaleźć małej dom . Bo biedna przechodzi z rąk do rąk :( Nie wiem,dlaczego jej rodzeństwo znalazło tak szybko domy,a ona została . Może to dlatego,że jest największa z miotu...To przykre,kiedy taki słodki i niewinny maluch nie może znaleźć kochającego domu :( Koruś,trzymaj się. Hop do góry. Quote
Drzagodha Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 No i jeszcze Kora z siostra ;P Quote
DAGA1505 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Do góry maleńka.Tak jek mówicie Kora jest największa z miotu i to chyba jest problemem;-( Quote
Agata17 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Szkoda,że ludzie oceniają psiaki po wielkości :/ Cóż,jak świat światem-zawsze tak było , jest i będzie :( Korka,do góry :) Quote
DAGA1505 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kora chce mieć swojego człowieka już na zawsze Quote
Agata17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Do soboty Korka zostaje w domy tymczasowym nr 2 , potem przenosi się do domu tymczasowego nr 3 . We wtorek spotykam się z potencjalnym nabywcą.Mam nadzieję,że Korce się poszczęści...Jedyny problem tkwi w tym,że nabywca chce mieć malutkiego malutkiego pieska. Nie wiem czy Korka sprosta jego/jej oczekiwaniom :/ Quote
Drzagodha Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Kora jutro idzie do nowego domu :P Quote
wieso Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 trzymam kciuki zeby znalazla jak najlepszy, trzymam mocno.... Quote
DAGA1505 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 wieso napisał(a):trzymam kciuki zeby znalazla jak najlepszy, trzymam mocno.... Ja też miejmy nadzieję że dobry domek Quote
Agata17 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzisiaj z Jagodą wydajemy Korkę do nowego domku - na stałe! ;D Udało się :) Quote
Agata17 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kora już w nowym domku :) Na stałe :) Korcia dostała najwspanialszy prezent na Wigilię-kochający domek :) Quote
Drzagodha Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Kora niedługo po zawitaniu w nowym domu oczywiście go "ochrzciła" ;) Quote
Recommended Posts