Genowefa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :czytaj: Moja Sonia 6-cio misięczna zawsze po spożyciu posiłku burzy swoje posłanie,czy to jest normalne:???: Może to świadczy o jakims zaburzeniu,a ja :shake: nie jestem świadoma tego?:-o Quote
Genowefa Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Genowefa']:czytaj: Moja Sonia 6-cio misięczna zawsze po spożyciu posiłku burzy swoje posłanie,czy to jest normalne:???: Może to świadczy o jakims zaburzeniu,a ja :shake: nie jestem świadoma tego?:-o[/quote] :) Wyjaśniam jak rozumieć,że burzy legowisko!!Wieczorem tzn. o godz. 18,Sonia dostaje swój posiłek i po zjedzeniu zabiera sie do demolki swojego legowiska,wyciąga go ,szarpie ,wywlecze go nawet do pokoju,a legowisko ma w przedpokoju.:niewiem: co to znaczy.:tree1: Quote
Behemot Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Genowefa']:) Wyjaśniam jak rozumieć,że burzy legowisko!!Wieczorem tzn. o godz. 18,Sonia dostaje swój posiłek i po zjedzeniu zabiera sie do demolki swojego legowiska,wyciąga go ,szarpie ,wywlecze go nawet do pokoju,a legowisko ma w przedpokoju.:niewiem: co to znaczy.:tree1:[/quote] Pewnie po posiłku i o tej po prostu ma dużo energii i chce się bawić ;) A że znalazła sobie akurat taką zabawę... :niewiem: Quote
Kati Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Behemot']Pewnie po posiłku i o tej po prostu ma dużo energii i chce się bawić ;) A że znalazła sobie akurat taką zabawę... :niewiem:[/quote] Dokładnie ;) Jeśli ci to przeszkadza, to po jedzeniu zabierz pieska na spokojny spacerek, albo zajmnij go jakimiś zabawkami, zeby sobie poobgryzał, a dopiero mniej wiecej godzinę po jedzeniu niech szaleje dowoli. :diabloti: Quote
julita104 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moje psy zawsze tak robia po jakims wyjatkowo pysznym jedzonku. Chyba rodzaj radosci :P Quote
Klaudia:-) Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Mika po jedzeniu wyciera mordke w panele,dywanik lub coś co leży na podłodze. Widać to na fotce: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img389.imageshack.us/img389/5408/pict01004ij.jpg[/IMG][/URL] Quote
Evelina Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Genowefa']:czytaj: Moja Sonia 6-cio misięczna zawsze po spożyciu posiłku burzy swoje posłanie,czy to jest normalne:???: Może to świadczy o jakims zaburzeniu,a ja :shake: nie jestem świadoma tego?:-o[/QUOTE]A ja Ci powiem jedno, pozwol psu byc przez te krotkie chwile soba. Jezdzenie morda po dywanie tuz po jedzeniu znam, rozwalanie legowiska lacznie z "gwalceniem" tez i nigdy sie dopatrywalam sie w tym jakichs zaburzen, :evil_lol: To jest pies nie czlowiek, ma inne widzenia swiata. :niewiem: Mnie osobiscie troche irytowalo rozwalanie i gwalcenie swego legowiska, bo co wieczor musialam wszystko skladac do kupy, psica wrecz o to prosila :lol: Za trzecim razem zarekwirowalam poslanie i musiala spac przez trzy dni na golej podlodze wiedzac dokladnie gdzie znajduje sie jej ukochane "lozeczko". Gdy zostalo jej oddane witala sie z nim jak z kims od dawna nie widzianym :evil_lol: Dostala poduszke do mietoszenia, meczenia i gwalcenia i teraz legowisko jest zawsze jak nalezy. Quote
Cathedral Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cortez tarza się niemożliwie zaraz po posiłku, a mój poprzedni pies próbował sobie nawet "burzyć" obicie kanapy - musiał kilka razy szurnąc łapą, chociaż potem i tak spał na gładkim. Wygląda na to, że to całkiem normalne. Quote
Recommended Posts