_ogonek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Rudi jest kapitalny, potrzebuje tylko kogoś kto go zrozumie... I ZECHCE... Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Nie wiem czemu, ale przez ten okres czasu zdążyłam bardzo polubić Rudolfa... Czyżbyśmy nadawali na tych samych falach? :evil_lol: Właśnie tak najbardziej to zdążyłam się do niego przywiązać, i kiedy o nim myślę to zawsze jakoś tak się przykro robi... Że on tam siedzi :( Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mnie tez jest smutno ze taki fajny piesek tyle juz siedzi w Schronisku :( Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Jest sobie tak jełopkiem przez nas nazywany :evil_lol: To się po prostu pod nogami potyka, idzie takie cielątko :D A jak łapka się o smycz zaczepi wraca do pani i udaje wariata, że nie wie co się stało :lol: Ach ten Rudi... Quote
_ogonek_ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Zapraszam na bazarki dla Uciechowa w moim podpisie! Quote
rotek_ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 rudi jak kot przechodzi przez kraty boksu więc siedzi sam w osobnym kojcu ale nie było żadnych zapytań co do niego Quote
rotek_ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no wiesz jak on cały czas siedzi z taką miną, to nie za bardzo powala urodą:D Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja to chyba jakas nienormalna jestem ale to dla mnie jest cudowna i kochana mina. Zacalowala bym go na smierc :) Widac jaki to kochany piesek. Quote
Wiwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 z tego co pamiętam, a było to dawno, to Rudolf faktycznie kochany jest, bez problemów można mu było zrobić zdjęcia i w ogóle taka kochana przylepa, tylko szkoda, że tylko my go doceniamy, a poza nami nikt inny jak na razie, a szkoda... odnowiłam mu parę ogłoszeń, może teraz coś ruszy... Quote
rotek_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 rudni nadal czeka...teraz ukazał się w lokalnej gazecie ale bez odzewu Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ludzie chyba wzrok stracili :shake: Taki slodki psiak :loveu: Quote
_ogonek_ Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Rudi jest przesłodki :loveu: . Sam się tuli, jest nawet posłuszny. Jak się krzyknie siad to tylko głowę na smycz nadstawia :loveu: . Na spacerze wystarczy że sobie łapkę o smycz zapląta. Przychodzi ze wzrokiem zbitego psa i patrzy się na Ciebie tymi brązowymi oczętami :loveu:. Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Och, jaki on kochany. Uwielbiam takie slodziaszki :) Quote
Wiwi Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 słodziak, słodziak :) pokazujemy się światu! Quote
Recommended Posts