Wiwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Rudolf to chodząca radość, wspaniały, słodki i mega łagodny. niedługo nowe zdjęcia :) Quote
Wiwi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mega przylepa, on mnie nie zna zupełnie a cieszył się jak dziecko na mój widok i w ogóle fajnie mi się go miziało, był ze mną mój kolega, który nie przepada za psami, boi się ich ((a chłop ze 100kg i 190cm) bo go co jakiś czas atakuje jakiś źle pilnowany przez nieodpowiedzialnego właściciela) a stwierdził, że Rudi to świetny pies i ogólnie rewelacja, więc wiecie, po takiej rekomendacji... Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 On ma niesamowite to pysio, tylko do calowania . Jak na niego patrze to az mi sie cieplo na sercu robi :) Kochana psinka ! Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Rudi , nie martw sie jest jeden ,jedyny ludz tylko dla Ciebie. Musimy go jakos znalezc ! Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Wiwi, widzę że obie pokochałyśmy Rudiego :P Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jak go nie kochac ? Taki slodziaszek :) Quote
Wiwi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 oj zdecydowanie tak! to jest miłość od pierwszego spojrzenia ;) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ingrid, po prostu to jest oryginalny pies. Nigdy nie wie za bardzo co się dzieje, i ten maślany wzrok :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To jest pies " specjalnej troski " ale to wlasnie jest w nim urzekajace :) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ingrid, chyba coś w tym jest :) Lubię takie sierotki :D Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Rudi, hop Wiwi, ty jesteś naszym ogłoszeniowcem, kogo mam brać na siebie? :) Quote
_ogonek_ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Pani która była dzisiaj adoptować Tinę zobaczyła Rudiego i widać było że i on jak i wszystkie psiaki w schronisku ją poruszyły... Quote
Wiwi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jej byłoby cudownie gdyby Rudi się spodobał, Pani zyskałaby nieocenionego przyjaciela, a Rudi Panią która odwija łapkę, gdy się zaplącze w smycz ;) ok. troszkę nie ogarniam, który psiak najbardziej, na już, potrzebuje ogłoszeń? Quote
rotek_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Vega, sliczna sunia...jeszcze nie ogłaszana Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='_ogonek_']Pani która była dzisiaj adoptować Tinę zobaczyła Rudiego i widać było że i on jak i wszystkie psiaki w schronisku ją poruszyły...[/QUOTE] Moze i Rudi wkrotce znajdzie domek. Widac ze Pani ma dobre serce- niestety wiele ludzi nie ma go wcale . Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Rudof jest psem bez szans , trzeba to sobie przyznać.... Quote
Recommended Posts