Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek, sama stwerdziłaś że to jest 'inny' pies :lol:

Ale ja go i tak lubię :)
Najlepiej to jest na spacerach, kiedy Salva i Rudolf razem wychodzili to Sylwia na początku dawała mi Salvę a ona szła z Rudim, jakież było jej zaskoczenie kiedy poprosiłam o zamianę :D Nie wiem czemu, ale oryginalnie psiaki mają w sobie TO COŚ :)

Posted

dziewczyny, a może by go tak przefarbować ;)
skoro charakter super, a tylko kolor nie ten, to chyba Rudi by się na nas nie pogniewał gdybysmy mu zrobiły dajmy na to, blond pasemka ;)

Posted

Wiwi napisał(a):
dziewczyny, a może by go tak przefarbować ;)
skoro charakter super, a tylko kolor nie ten, to chyba Rudi by się na nas nie pogniewał gdybysmy mu zrobiły dajmy na to, blond pasemka ;)

No co ty Wiwi, toz on mezczyzna a prawdziwym mezczyznom nie uchodzi sie farbowac :) ;)

Posted

Wiwi napisał(a):
heh no w sumie tak :)
ale skoro to mogłoby pomóc w znalezieniu mu domu, to chyba się nie pogniewa ;)

Rudolf nie z takich co sie obrazaja. On wszystkich Kocha ! Strasznie go lubie, takie psy zawsze robily na nie wrazenie. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiwi, jak widzisz nadrobiłaś wczoraj straty :P

Obraziłam się ostatnio na Rudiego bo numerant przecisnął się przez 20 cm szparkę na zewnętrznych. Siedział sobie na placyku a potem leeeciał przeszczęśliwy :evil_lol:

Wiadomo - kojec w DS musi być szczelny, a wypuszczany Rudi powinien być w obecności ludzi. ;)

Posted

a tak w ogóle to Rudi w domku deocelowym ma siedzieć w kojcu, czemu w zasadzie nie w domu?
Przeciez to widać, że on nie chce.
Domyślam się, że problemem jest nieutrzymywanie przez niego czystości, tak?

Posted

nie no to bez sensu...takie hopanie wątku nic nie daje...ja nie wiem co można jeszcze zrobić, nie dość, że nikt nawet nie zagląda na wątek, z ogłoszeń odzew chyba zerowy, nie wiem, może tekst nie taki, albo zdjęcia do bani...cholera
może ktoś napisałby jakiś fajny tekst, który chwyta za serce, może to coś pomoże..