rotek_ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a tam bez szans kochany...może w umaszczeniu przeciętny ale charakter ma bajkowy Quote
_ogonek_ Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 rotek, sama stwerdziłaś że to jest 'inny' pies :lol: Ale ja go i tak lubię :) Najlepiej to jest na spacerach, kiedy Salva i Rudolf razem wychodzili to Sylwia na początku dawała mi Salvę a ona szła z Rudim, jakież było jej zaskoczenie kiedy poprosiłam o zamianę :D Nie wiem czemu, ale oryginalnie psiaki mają w sobie TO COŚ :) Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 On nawet wyglada na taka "sierotke" , dlatego jest taki Kochany :) Quote
Wiwi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dziewczyny, a może by go tak przefarbować ;) skoro charakter super, a tylko kolor nie ten, to chyba Rudi by się na nas nie pogniewał gdybysmy mu zrobiły dajmy na to, blond pasemka ;) Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wiwi napisał(a):dziewczyny, a może by go tak przefarbować ;) skoro charakter super, a tylko kolor nie ten, to chyba Rudi by się na nas nie pogniewał gdybysmy mu zrobiły dajmy na to, blond pasemka ;) No co ty Wiwi, toz on mezczyzna a prawdziwym mezczyznom nie uchodzi sie farbowac :) ;) Quote
Wiwi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 heh no w sumie tak :) ale skoro to mogłoby pomóc w znalezieniu mu domu, to chyba się nie pogniewa ;) Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wiwi napisał(a):heh no w sumie tak :) ale skoro to mogłoby pomóc w znalezieniu mu domu, to chyba się nie pogniewa ;) Rudolf nie z takich co sie obrazaja. On wszystkich Kocha ! Strasznie go lubie, takie psy zawsze robily na nie wrazenie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Wiwi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 oj brakuje mi tego przytulaka zdecydowanie za długo mnie w Uciechowie nie było :( Quote
_ogonek_ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wiwi, jak widzisz nadrobiłaś wczoraj straty :P Obraziłam się ostatnio na Rudiego bo numerant przecisnął się przez 20 cm szparkę na zewnętrznych. Siedział sobie na placyku a potem leeeciał przeszczęśliwy :evil_lol: Wiadomo - kojec w DS musi być szczelny, a wypuszczany Rudi powinien być w obecności ludzi. ;) Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 On musi byc blisko ludzia i wtedy bedzie przeszczesliwy . :) Quote
Wiwi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Rudzielec się wybrał na wycieczkę ;) on jest taaki kochany ehh... Quote
Ingrid44 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale mu sie udalo, przechadzke sobie urzadzal :) :) :) Pewnie sie ogromnie cieszyl ze sobie pobiegal bez smyczy :) Quote
Wiwi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a tak w ogóle to Rudi w domku deocelowym ma siedzieć w kojcu, czemu w zasadzie nie w domu? Przeciez to widać, że on nie chce. Domyślam się, że problemem jest nieutrzymywanie przez niego czystości, tak? Quote
Wiwi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 powrzucałam go na parę portali, może wreszcie coś ruszy... Quote
Ingrid44 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oj zeby sie ruszylo. On zasluguje na super domek. Quote
Ingrid44 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wiwi napisał(a):chyba nic nowego :( :( A to szkoda:shake::shake::shake: Nikt sie nie interesuje takim wspanialym psiakiem :shake::shake::shake: Quote
Wiwi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 no niestety i oprócz nas chyba też nikt nawet nie zagląda na wątek... :( Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 To bardzo przykre. Ludzie nie wiedza jaki on jest slodki i kochany . Quote
Ingrid44 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Przystojniaku w gore :loveu::loveu::loveu: Quote
Wiwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie no to bez sensu...takie hopanie wątku nic nie daje...ja nie wiem co można jeszcze zrobić, nie dość, że nikt nawet nie zagląda na wątek, z ogłoszeń odzew chyba zerowy, nie wiem, może tekst nie taki, albo zdjęcia do bani...cholera może ktoś napisałby jakiś fajny tekst, który chwyta za serce, może to coś pomoże.. Quote
Recommended Posts