Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ankekoval']Hej
jest po zabiegu -wszystko ok. Narazie chodzi w kołnieżu. [/QUOTE]

To świetnie! :multi:

[QUOTE]Czy ktoś z Was odwiedziął go moze w ciagu oststnich kilku dni???[/QUOTE]Też już o to pytałam. Niestety nikt nie odpowiedział.
Należy więc chyba wnioskować, że nikt Stefana nie odwiedzał ostatnimi dniami :(

[QUOTE]Obrożę Stefan dostał od Azylu. Tak więc o to sie nie musicie martwić narazie... [/QUOTE]Ważne, że jest obroża. Ze smyczą nie będzie aż takiego kłopotu, bo mamy dwie :)

[QUOTE]Karmy ma jeszcze na jakiś czas -więc na razie też luz. Nasza firama kupi mu następną porcję[/QUOTE]Rozumiem, że mamy karmić Stefana tylko suchym jedzeniem. Tak? - patrz post #522 punkt 3 i 4

Posted

[quote name='mru']będziemy musieli zrobić nowy bannerek też :)[/QUOTE]
no przydałby się :)
Mru zastanawiam się czy nie powinnyśmy zacząć zbierać pieniążki na utrzymanie Stefanka. Ankekoval i pozostali przyjaciele Stefana z okolic budowy deklarują finansowanie suchej karmy dla niego, a co z pozostałymi wydatkami?? Jakaś mokra karma, szczepienie, ewentualne badanie moczu... ?? Może trzeba zrobić to w tradycyjny sposób i ogłosić zbiórkę pieniędzy, a deklaracje oraz rozliczenia po prostu na pierwszą???

Posted

[INDENT]Przepraszam za offik o Rudolfiku (wątek, podobnie, jak Stefana, założony przez Mru)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/178530-maA-y-stary-Rudolf-porzucony-na-mrozie-zaAE-ma-wAE-troba-i-nerki-w-zA-ym-stanie-DOMU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1785...ym-stanie-DOMU[/COLOR][/URL]

Znaleziony w Zalesiu Dolnym mały, kilkunastoletni, schorowany staruszek Rudolfik umiera. Potrzebny domek na dożycie...
Wyniki fatalne!!! Wczoraj ogłoszenie w "Metrze" i tragedia: ani jednego telefonu!!!

Proszę, zajrzyjcie! Może kogoś znacie, kto pomoże!!! [/INDENT]

Posted

Jak sie masz kochany Stefanku...? widzisz, miałam cię odwiedzic juz tyle dni temu i ciagle jakieś przeszkody, przepraszam psinko. Jeszcze mojego Reksia pogryzł inny pies i miałam bardzo nerwowe dni... Na szczęscie najbliższy piatek będzie dla ciebie wspaniałym i bardzo ważnym dniem, idziesz w gości i będziesz miał takie fajne towarzystwo, że wyzdrowiejesz w mgnieniu oka ;) Trzymaj sie Stefanek

Posted

Off - co do Rudolfika - jaki on przesliczny, biedulek... popytam kogo będę mogła.
Nie komentujcie, jeśli się nie zgadzacie - mam nadzieję, że ci wszyscy debile, którzy wyrzucaja swoje psy na mróz, właśnie sami zamarzają bez pomocy...

Posted

[quote name='Sol_1']Off - co do Rudolfika - jaki on przesliczny, biedulek... popytam kogo będę mogła.
Nie komentujcie, jeśli się nie zgadzacie - mam nadzieję, że ci wszyscy debile, którzy wyrzucaja swoje psy na mróz, właśnie sami zamarzają bez pomocy...[/QUOTE]

Ja też mam taką nadzieję:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Ellig']Co slychac u Stefana?:)[/QUOTE]
Stefan w ubiegły piątek był wykastrowany i chyba nikt niestety go od tamtej pory nie odwiedził. Ankekoval po weekendzie do niego dzwoniła. Podobno wszystko dobrze u niego :)

Posted

dziękuję Adam za off o Rudolfie :)
bardzo Ci dziękuję!!!

nie wiem, co z nim począć :( on umierający nie jest, tylko po prostu jak dalej będzie siedział w przytulisku to nie wiadomo...

no tak, fceta bez jaj juz nikt nie chce odwiedzać ;)
tylko dzwonią :eviltong:

Posted

[quote name='Kociabanda2']Stefan w ubiegły piątek był wykastrowany i chyba nikt niestety go od tamtej pory nie odwiedził. Ankekoval po weekendzie do niego dzwoniła. Podobno wszystko dobrze u niego :)[/QUOTE]
Czy jutro zabieracie Stefana do siebie?:)

Posted

[quote name='Ellig']Fantastycznie, nareszcie jakas dobra wiadomosc na dogo...:)[/QUOTE]
Ellig jak tęsknisz za dobrymi wiadomościami na dogo to zapraszamy na wątek piesków z podwarszawskiej lecznicy :) Banerek u mnie w podpisie - ten największy. Tyleż tam dobrych wieści co i złych. Prawdziwego roztroju nerowego można dostać :D No i duuużo roboty, więc każda pomoc na wagę złota :)

[B]Ankekoval wysłałam Ci dziś pw. To dość ważne. Dostałaś tą wiadomość?? [/B]

Posted

[quote name='Kociabanda2']Ellig jak tęsknisz za dobrymi wiadomościami na dogo to zapraszamy na wątek piesków z podwarszawskiej lecznicy :) Banerek u mnie w podpisie - ten największy. Tyleż tam dobrych wieści co i złych. Prawdziwego roztroju nerowego można dostać :D No i duuużo roboty, więc każda pomoc na wagę złota :)

[B]Ankekoval wysłałam Ci dziś pw. To dość ważne. Dostałaś tą wiadomość?? [/B][/QUOTE]
Roboty to ja mam po same uszy ale oczywiscie zajrze:)
Nie dostalam wiadomosci...skrzynka pusta ale jeszcze raz sprawdze:)

Posted

[quote name='Ellig']Roboty to ja mam po same uszy ale oczywiscie zajrze:)[/QUOTE]
No u Rudolfika/Cyklopka/Idola :D :D to widziałam, że Cię sporo :) On też z lecznicy :) Fajnie, że chłopak dożyje swoich dni w ciepłym domku, otoczony opieką :)
[QUOTE]Nie dostalam wiadomosci...skrzynka pusta ale jeszcze raz sprawdze:)[/QUOTE]
Nie nie! To zdanie kierowane było do Ankekoval :) Niestety nie mogę jej jakoś złapać na dogo, a nie wiem co z karmą dla Stefanka.

[I]"[B]Ankekoval[/B] - wysłałam Ci dziś pw. To dość ważne. Dostałaś tą wiadomość??"[/I]

Posted

Ok! Rozumiem:) Rudolf, Uszatek, Idol,Rusalka,Lennon, Len, Mika, Megi, Poster,Teoś,Bosman,Lady, Grubcio,Śpioch, Puma, itd......
Dzialam tez po za Dogo...
Dogo to tylko malutenka czesc mojej pracy na rzecz zwierzakow i ludzi:)

Posted

[quote name='Ellig']Ok! Rozumiem:) Rudolf, Uszatek, Idol,Rusalka,Lennon, Len, Mika, Megi, Poster,Teoś,Bosman,Lady, Grubcio,Śpioch, Puma, itd......
Dzialam tez po za Dogo...
Dogo to tylko malutenka czesc mojej pracy na rzecz zwierzakow i ludzi:)[/QUOTE]

O Mamo! :crazyeye::smhair2: Znajomi o mnie mówią, że kocia mama jestem, a ostatnio i psiara, ale ja przy Was wszystkich to Mała Miki jestem!!!!

Posted

[quote name='Kociabanda2']O Mamo! :crazyeye::smhair2: Znajomi o mnie mówią, że kocia mama jestem, a ostatnio i psiara, ale ja przy Was wszystkich to Mała Miki jestem!!!![/QUOTE]
To nie prawda!:)
Kazdy robi co moze .Wystarczy jedno uratowane zwierze to bardzo duzo i nie da sie tego policzyc, przeliczyc, ocenic...:)

Posted

[quote name='Kociabanda2'][I]"[B]Ankekoval[/B] - wysłałam Ci dziś pw. To dość ważne. Dostałaś tą wiadomość??"[/I][/QUOTE]

Telefon do Ani masz na pierwszej stronie wątku. Ania chyba w weekendy nie wchodzi na dogo. Na początek karmę powinni dać w lecznicy, zostało jej jeszcze trochę zdaje się...