Bettylion Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czy ktoś był sędziowany przez ta panią Sonia Pagani z Włoch ?Jeżeli tak proszę o opinie ;) Quote
vikiii Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja też:) Ale chyba już się nie doczekamy odpowiedzi.... My jutro poznamy tę Panią:) Quote
Pieseczkowo Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 I jak słuchajcie doświadczenia po sedziowaniu przez tą Panią. Podzielcie się kochani :) Będę bardzo wdzięczna. Szczególnie,że tez mam terierka :) Quote
Scott Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nas sędziowała dwukrotnie, rzeczowa ,konkretna przynajmniej w "naszej"rasie (szkot) . Mogę polecić Quote
Norwich Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ta sędzina sędziowała nas na wystawie miedzynarodowej w Opolu 2011 w 2 rasach. W jednej wygraliśmy w drugiej bylismy drudzy. W obu jej stan wiedzy był żenujący, w najlepszym wypadku nie była przygotowana do sedziowania. NIe rozumiem jak a cięzkie pieniądze można wynajmować tak nędznych sedziów. Więcej ani ja ani nikt z moich znajomych tej sędziny nie odwiedzi. Quote
Recommended Posts