supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Nie ma sprawy. Jeśli może być zwrot za fakture za tankowania - na Fundacje - to bez problemu zapłacimy. Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Pisałam z Aneta - ponoc w sobotę możesz jechac z Polą? Jeśli tak - podaję namiary do faktury: Fundacja dla Zwierząt Animalia ul. Polanka 35/11 61-131 Poznań NIP 7822344137 Teraz tylko potrzebny byłby jakiś namiar - do kontaktu z p. Krzysztofem - gdzie ma podwieźc psa. Podam też na PM jego numer tel. Telefon kontaktowy do Budryska jest wyżej na wątku. Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jesli moge prosic o kontakt 502 422 696 :) najlatwiej i najszybciej benidze sie dogadac Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Budrysku - wszystko dogadane - Pola jedzie do Wrocławia w sobotę. Tak się cieszę że się udało. Kenworth2000, Ana666 - wielkie dzięki. Ogromne. Quote
mercy Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ale super :) jeżeli w sob to prosiłabym raczej po południu BUDRYSEK ma jakis mecz w Głogowie i we Wrocku bedzie raczej dopiero po 16 mam nadzieje,ze to nie problem? dałoby sie jeszcze pozyczyc szelki do pasów bezpiecz? Aga odesle pocztą w samochodzie pojedzie jeszcze Portos Agi,który na bank zakocha sie w małej ;) Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Kurcze, nie mam szelek. Moja suka jeździ w kombi za siatka. Kto pozyczy szelki - ja nawet nie zdąże kupic - i przekazać. Quote
ana666 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja też nie mam szelek i nie wiem kto by miał zeby pozyczyć :/ Quote
supergoga Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Może da się doczepić smycza do zagłówka. Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 szelki nie sa potrzebne raczej jesli pies jest spokojny ... nie jest to wymog w przepisach ruchu drogowego na caleszczescie ale prosil bym jakis koc lub cos na czym pies lezy zeby wrazie wymiotow mogl na to . Poniewaz ostnio wiozlem 3psy i mialem zabrudzone cale siedzenie i musialem wystawiac fakture z firmy pioracej . Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jezeliuwazacie ze szelki sa tak potrzebne spytam siostre czy od amstaffa swojego pozyczy Quote
kenworth2000 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jest to samochod typu combi wiec nei wiem czy szelki benda potrzebne zawsze stawiam na duzo luzu dla psa zeby czul sie swobodnie ... jeszcze takie pytanko jakiej jest to wielkosci piesek? Quote
mercy Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jak nic sie nie znajdzie to spoko tyle tylko ze z W-wia do Żywca jest prawie 300 km a na drodze moze byc róznie i jeszcze w transporterku kociak pojedzie :) Quote
ana666 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ken, ja wezme jakiś koc, my raczej szelek nie potrzebujemy bo ja bede pilnować Pole ale pewnie cioteczki które ja odbiora od nas potrzebują. Quote
supergoga Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Z tego co pisał p. Krzysztof miała mieć w tym tygodniu. Myslę, że miała. Dowiem się od wetki. Miała, miała - jest po zabiegu! Quote
mercy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 BUDRYSEK prosiła,zeby spisac co Pola lubi,czego nie? jaka karme jadła itd wszystko co mozna przekazac nowym właścicielom juz sie nie moga na nią doczekać :) Quote
ana666 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 tak, juz mnie o to prosila, jutro wypytamy o wszystko ;) Quote
supergoga Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Budrysku, Ana da Ci 2 egz. naszej umowy. Bardzo prosze, spisz umowę z właścicielami Poli i deślij 1 egz. na adres w stopce podany. Do Fundacji. Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Quote
Lilmo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ale się dzieje na tym wątku! Widzę, że dzisiaj wielki dzień dla Poli! Jeżeli sunia będzie pod okiem Budrysek to nie mamy o co się martwić, bo to psi i koci anioł! :) Nigdy nie poznałam Budrysek osobiście, ale śledziłam wiele żywieckich wątków i jestem pewna, że domek dla Poli napewno jest najlepszym z najlepszych, bo Budrysek nie oddałaby żadnego zwierzaka w niewłaściwe ręce :) Trzymam z całych sił kciuki za dzisiejszą akcję przekazania Polki i czekam z niecierpliwością na wieści z nowego domu :) Quote
supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Niestety akcja nie doszła do skutku. Samochód nawalił i Pola dzisiaj nie pojedzie. szukam pilnie dalej. Mam coś na oku, Ninka podesłałą - ale nie wiem, czy finansowo dam radę . Dzwonie ustalać. Quote
supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dzięki Nince znalazłam transport - jutro Pola jedzie do Wrocławia. Będę miała tylko prosbe o wsparcie transportowe - zapłacimy 150 zł - dzisiaj Pan przyjedzie do mnie po pieniądze na przejazd. Postaram się jakieś bazarki wystawić, bo przez moje hotelowce nie mam juz niestety środków na opłacenie tego transportu. Najważniejsze jednak, żeby Pola dotarła do Budryska. Ninka dziękuję! Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Polusia jest juz u mnie :) za 2 godz.jedziemy do Żywca nowi właścicele juz nie moga sie na nią doczekać :) jest swietna i piekna :) grzeczna,pieszczoszek straszny mój Portos oczywiście zakochany ;) zakumplowała sie z kociakami :) mam nadzieje,ze od dzisiaj bedzie już tylko szczęśliwa!!!! Quote
supergoga Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Uff, znaczy że nie zeżarł Poli - dobry piesek. A POla jego też nie? I kotów nie zjadła? Widac nie jest głodna. A tak na serio - to jeszcze dzieciak, więc nauczy się wszystkiego. Jak dobrze, że bezpieczna będzie!!! Quote
PaulinaT Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No! Czyli Polcia już w domku? Bardzo się cieszę! Quote
Recommended Posts