Ewanka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dzięki za zdjęcia ... sądząc po "pulchnych" łapkach ;), to będzie chyba duży psiak .Tak czy siak, sunia jest śliczna i oby znalzła szybko dobry dom. Quote
Soema Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ewanka napisał(a):Dzięki za zdjęcia ... sądząc po "pulchnych" łapkach ;), to będzie chyba duży psiak .Tak czy siak, sunia jest śliczna i oby znalzła szybko dobry dom. Sunia ma dom! :) Znajomi tej mojej koleżanki, stracili niedawno psa - rak, no i jakoś się zgadali na ten temat no i przyjechali pozna sunie i już z nią wrócili do domu. Ja i tak poprosiłam, żeby jednak orientowała się co jakiś czas, co tam u niej.. Bo to jednak piękna sunia.. i sceniacki by tyż pikne były... Quote
Ewanka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 To fantastyczna wiadomość, że sunia już w nowym domku !!! :):):) Quote
Soema Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Jacyś państwo szukają podobnego szczeniaka, znacie jakkeś w okolicy wwa? Quote
Andzike Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo się ciesze, ze sunia spędzi świeta w nowym, kochającym domku !!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts