Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Wszystko sie zgadza. W takim razie jak chcecie sunie oddac wlascicielom? Zawiezc? zadzwonic? Ja niestety wiem gdzie sunia mieszka ale nie znam numeru domu a telefonu tym bardziej. Podjechac nie mam jak, bo jestem za granica. Poprosilam juz kolezanke z Zalesia aby do tych ludzi zajrzala i ewentualnie poprosila o telefon. Kurcze, nie pamietam jak sunia sie wabi... :-\ Quote
koosiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Fajnie, że sunia odnalazła właścicieli. Niefajnie, że takich średnich... Ale chyba lepsze to, niż Słomczyn - chociaż myślę, że młoda, łagodna labka szybko znalazłaby dobry dom i nie byłaby zagrożona giełdą... Quote
Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Bliss']szkoda jej ale wiesz - jak pisałam - ona na spacerze extra, słuchała się itd a przy wejsciu do kojca (w pomieszczeniu) w tył zwrot i chciała zwiać!!! chyba faktycznie jej nie wpuszczają :-(:-( taka słodka! cudna piesa no ... skacze, bryka , zalizuje ...[/QUOTE] Nie wypuszczaja i nie interesuja sie zbyt sunia. A ona chodzi i zaczepia ludzi aby sie z nimi bawic, aby chociaz ktokolwiek na nia zwrocil uwage. Chyba teraz to juz jest wysterylizowana, ale kiedys to tak wlasnie sobie lazila luzem po Zalesiu w cieczce... ze 2 mioty w budzie pod domem miala. Co ze szczeniakami nie wiem, pewnie rozdane, a moze puszczone wolno... Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a może zadzwonić do przytuliska i powiedzieć im żeby ,,pouczyli" właścicieli i poniesli koszt odrobaczania, fiprexu i odłowienia? może to ich czegoś nauczy? Quote
Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='koosiek']Fajnie, że sunia odnalazła właścicieli. Niefajnie, że takich średnich... Ale chyba lepsze to, niż Słomczyn - chociaż myślę, że młoda, łagodna labka szybko znalazłaby dobry dom i nie byłaby zagrożona giełdą...[/QUOTE] Jeszcze nie znalazla wlascicieli! To tylko moje przypuszczenia to raz, a dwa to kwestia oddania suni wlascicielom (kto, kiedy, jak). Powodzenia! Quote
Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Bliss']a może zadzwonić do przytuliska i powiedzieć im żeby ,,pouczyli" właścicieli i poniesli koszt odrobaczania, fiprexu i odłowienia? może to ich czegoś nauczy?[/QUOTE] Ja mam nadzieje, ze Przytulisko sobie za to policzy!!! i to slono!!! Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ja mogę tam na prawdę zadzwonić bo to przegięcie jest ... mogą tam pierdół naopowiadać że to pierwszy raz itd ... Quote
Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Bliss']ja mogę tam na prawdę zadzwonić bo to przegięcie jest ... mogą tam pierdół naopowiadać że to pierwszy raz itd ...[/QUOTE] jak dostane nr tel to Ci przesle, moze Tobie sie uda cos wytlumaczyc. Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Lara']jak dostane nr tel to Ci przesle, moze Tobie sie uda cos wytlumaczyc.[/QUOTE] :shake::roll: może być niecenzuralnie ... Quote
Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Bliss']:shake::roll: może być niecenzuralnie ...[/QUOTE] Byle bylo skutecznie! ;-) napisalam na forum Zalesia, ze znaleziono ta sunie, moze wlasciciel zajrzy i sie ze mna skontaktuje. Quote
mru Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 czy wiadomo jak Chudy do samców? i czy ktoś mógłby to szybko sprawdzić? ;) Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mru']czy wiadomo jak Chudy do samców? i czy ktoś mógłby to szybko sprawdzić? ;)[/QUOTE] jutro mogę!!! a jak wielki mus to i za godzinkę jeśli tam się da ;) Quote
mru Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 tam się da do 22 :) tylko potrzebowałabyś drugą osobę, żeby trzymała drugiego psa jest szansa na tymczas... :) ale pani ma psiaki Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mru']tam się da do 22 :) tylko potrzebowałabyś drugą osobę, żeby trzymała drugiego psa jest szansa na tymczas... :) ale pani ma psiaki[/QUOTE] nie ma sprawy - wezmę drugą osobę i własnego psa - przynajmniej go znam ;) ale to za jakąś godzinkę najwcześniej Quote
koosiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [B]Bliss[/B], a dzwoniłaś do tych ludzi z Gołkowa? Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='koosiek'][B]Bliss[/B], a dzwoniłaś do tych ludzi z Gołkowa?[/QUOTE] a tego ogłoszenia na paluchu? dzwoniłam i napisałam, że nieaktualne - pani znalazła już swojego psa ;) Quote
mru Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Bliss dzieki :) w lecznicy powiedz ze to dom stały ma być, jakby pytali - z reszta wszystko im jedno Quote
koosiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Bliss']a tego ogłoszenia na paluchu? dzwoniłam i napisałam, że nieaktualne - pani znalazła już swojego psa ;)[/QUOTE] A, to dobrze :) Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mru']Bliss dzieki :) w lecznicy powiedz ze to dom stały ma być, jakby pytali - z reszta wszystko im jedno[/QUOTE] ja to myślę że jemu będzie wszystko jedno - z nocka był na spacerku to nawet za bardzo na nią nie patrzył bidulek ... a ta pani ma duże psy? młode? bo ja myślę, że młode to mogłyby go umordowac - mój mały diablik skacze i zaczepia ... na spotkanie wezmę mojego starszego i zobaczymy - ale on kastrat - liczy się jako samiec? Quote
mru Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 liczy sie liczy :) pani ma raczej mniejsze, nie jakieś ogromne i starych trochę, trochę młodych... pani ma ich w sumie 16 ;) wszystkie łagodne Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mru']liczy sie liczy :) pani ma raczej mniejsze, nie jakieś ogromne i starych trochę, trochę młodych... pani ma ich w sumie 16 ;) wszystkie łagodne[/QUOTE] 16 :-o - dobra nie pytam więcej ;) postaram się zaraz podjechać :) - test na dziecko też potrzebny? Quote
beka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Lara']Ja mam nadzieje, ze Przytulisko sobie za to policzy!!! i to slono!!![/QUOTE] Wiem ze to zrobi i dodatkowa za hotelowanie psa.. Quote
beka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mru a ta Pani to z Piaseczna przypadkiem??? Chudy mial byc kastrowany w tym tygodniu ale nie wiem na 100 procent czy to już miało miejsce. Ja rozmawiałam z p. R i mówiłam że szukamy mu dt, nie sądze żeby był jakis problem. Quote
Bliss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 z tego co mi mówiono to on już wykastrowany jest no to relacja - mnie się wydaje, że się dogada :) - no oczywiście może się ,,rozkręcić" ale to już nie do przewidzenia jest z moim się poniuchał po czym w tył zwrot i tyle ... mój go szukał bo ślepy i trafić nie mógł :evil_lol: a on się wycofywał - ale bez warczenia - tak raczej ,,ja przepraszam już sobie idę" jakies tam fotki małe strzeliłam [IMG]http://i40.tinypic.com/2ly0shi.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/vxzxoj.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/2ugfcxc.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/2uivf9h.jpg[/IMG] no i tak się chłopcy pomemlili bez żadnych warków czy nieporozumień ;) Quote
Recommended Posts