Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam wszystkich, którzy mają moje bannerki(lub foty), i pokazuje im się bandwidth exceeded ;) hihi
to mój program hostujący :P - moje zdjęcia są tak popularne, że serwery tego nie zniosły!
wszystko powinno wrócić do normy 12 lutego ;)

Posted

dziś znów chyba wszystko jest dobrze :P hihi

słuchajcie! kochani! wiecie co? :) idziemy jutro sprawdzić domek dla Biska :D:D:D na Stegny!

jutro o 19! trzymajcie proszę kciuki!

Posted

Szczenior (chyba Dafi?) jest już w nowym domu? Znalazłam takie info na stronie Przytul Psa i nie wiem, czy mogę się już cieszyć ;)

Które psy są najbardziej zagrożone giełdą? Mam jeszcze chwilę, zrobiłabym parę ogłoszeń.

Posted

kurde pytalam niedawno to był w DT, ale jeszcze się u pani Eli upewnie!

nie wiem które psy są najbardziej zagrożone :/
z tych może jechać każdy:

Agat, Kajko, Dina, Okęcik
Miki, Parkur

i te nowe:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-czarny-ON-do-uA-pienia-trzeba-go-ratowaAE-post-9?p=13690227&viewfull=1#post13690227[/url]

zaraz dodam im teksty do ogłoszeń

Posted

Przepraszam za off...
na tymczasie jest piesek, trudny do wyadoptowania. A nikt nie zagląda. Proszę o ogłoszenia lub chociaz podnoszenie watku...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/138975-DUDUA-maA-y-zawadiaka-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA-W-wa[/URL]

Posted

[FONT=Times New Roman][B][SIZE=4]Choinek[/SIZE][/B][/FONT]

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Choinek/DSC00224.jpg[/IMG]
[/CENTER]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Młody Choinek wyrzucony na mróz pilnie SZUKA DOMU. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Komuś się znudził... spotkał go los setek innych psiaków... trafił na mróz... nie jest jeszcze bezpieczny, przebywa w przepełnionej lecznicy, nie może zostać tam długo... czy ma szansę na kochający i odpowiedzialny dom?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jest bardzo otwartym, młodym psiakiem, szorstkowłosym, sięgającym kolan. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Został znaleziony w Chojnowie, dostał imię Choinek. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Warunkiem adopcji będzie wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy o adopcji.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się z nami:[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Magda: 604 129 008[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Paweł: 509 075 051
[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][email protected][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Makro[/SIZE][/FONT][/B]

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Makro/DSC00214.jpg[/IMG][/CENTER]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Makro porzucony na mrozie pilnie SZUKA DOMU. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Radosny, pełen energii psiak nie wie jeszcze co go spotkało. Namawia inne psy do zabawy ale one patrzą tylko smutnym wzrokiem i mówią: „Nie szalej Mały, sam zobaczysz, nikt nas nie chce, pozbyli się nas w taki mróz, tu jeszcze nie jest tak źle ale później czeka Cię schronisko, tam dopiero się przekonasz co znaczy życie psa.” [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie pozwól maluchowi w to uwierzyć. Makro potrzebuje odpowiedzialnego i kochającego domu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jest malutki, młodziutki.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Został znaleziony w gminie Piaseczno.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przebywa w przepełnionej lecznicy, nie może zostać tam długo.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Warunkiem adopcji będzie wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy o adopcji.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się z nami:[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][email protected][/B][/SIZE][/FONT]

[SIZE=4][B][FONT=Times New Roman]Rudzik[/FONT][/B][/SIZE]

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Rudzik/DSC00222.jpg[/IMG][/CENTER]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Malutki staruszek Rudzik wyrzucony na mróz PILNIE SZUKA DOMU. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Stare, chore nóżki, samotność, bezradność, zimno, strach... to los niepotrzebnego nikomu, porzuconego starszego psiaka... Rudzik wie co to znaczy, mimo tego co go spotkało, wieku i problemów z tylnymi łapkami jest bardzo przyjacielski i ufny.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Śliczne maleństwo dostało imię Rudzik.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psiak w typie jamnika: długi i krótkimi łapkami.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pilnie potrzebuje odpowiedzialnego i kochającego domu tymczasowego (oferujemy pomoc finansową) lub stałego.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Został znaleziony w gminie Piaseczno.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przebywa w przepełnionej lecznicy, nie może zostać tam długo.[/SIZE][/FONT]

[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][email protected][/B]
[/SIZE][/FONT]

Posted

Pewnie za chwilę pojawi mi się cała seria dubli, bo nie mogę dodać postu :oops:

Czekam na info o Makro, jest chyba nieduży (?) i młody, powinien mieć wzięcie.

A nie zastanawia Was, jak dużo w tym Konstancinie czarnych ONków? Kąsek, Okęcik, Klonik...

Posted

no boję się, że Makro w niedzielę na giełdzie pojdzie :/ fajny jest, wczoraj mnie zaczepiał ;)

malutki jest :) 3-4 kg

sporo tych ONkow faktycznie... Okęcik taki bardziej kundel - mniejszy jest i niby z Okęcia, ale nie wiadomo wcale ;)

w ogóle śmiesznie... bo podejrzewają że Okęcik juz u nich był... ale nie są pewni na 100%... heh...

Posted

Tylko tyle, bo nie mam już czasu :oops:

[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Malutki-mlody-piesek-BARDZO-PILNIE-szuka-domu-W0QQAdIdZ185438779[/URL]
[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3682849_malutki_mlody_piesek_bardzo_pilnie.html[/URL]
[URL]http://www.eoferty.com.pl/malutki_mlody_piesek_bardzo_pilnie_szuka_domu_169044.html[/URL]
[URL]http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Makro,34426[/URL]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2]dzięki koosiek!!!!!!

Rudzik, Choinek i Makro mają też ogłoszenia na:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]cafeanimal[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]gumtree[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]przygarnij zwierzaka[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ojej[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]kokosy[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]e-zwierzak[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]pajęczyna

(moja siostra zrobiła, żeby nie było że ja;))
[/SIZE][/FONT]

Posted

dobrze, słuchajcie

[B]Kąsek[/B] zabrany - jest w hotelu choć bez grosza :shake:

[B]Bisk[/B] w nowym domu - być może nawet nie będę musiała go zabierać... zobaczymy :roll:

zarządzam więc... [B]czas Rudzika[/B] - on ma problemy z nogami, z tyłem... R. go leczyć nie będzie, uśpi go
szukamy czegoś dla tego malucha... to jest psiak kilka kg... kochany taki :(

koniecznie trzeba go zabrać, tylko w jego wypadku w grę wchodzi tylko domowy DT :(
znacie taki?

Posted

Byłam kiedyś na wątku takiego psiaka, chyba wabił się Iti. Jamnikowaty maluch wywalony przez okno, miał niedowład tylnych łap. Na tymczasie był u Ulvhedinn, może ona mogłaby coś poradzić...

Posted

[quote name='mru']

[SIZE=4][B][FONT=Times New Roman]Rudzik[/FONT][/B][/SIZE]

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Rudzik/DSC00222.jpg[/IMG][/CENTER]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Malutki staruszek Rudzik wyrzucony na mróz PILNIE SZUKA DOMU. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Stare, chore nóżki, samotność, bezradność, zimno, strach... to los niepotrzebnego nikomu, porzuconego starszego psiaka... Rudzik wie co to znaczy, mimo tego co go spotkało, wieku i problemów z tylnymi łapkami jest bardzo przyjacielski i ufny.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Śliczne maleństwo dostało imię Rudzik.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psiak w typie jamnika: długi i krótkimi łapkami.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pilnie potrzebuje odpowiedzialnego i kochającego domu tymczasowego (oferujemy pomoc finansową) lub stałego.[/SIZE][/FONT]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Paweł: 509 075 051 [/SIZE][/FONT][/B]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][email protected][/B][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]

Wiecie co, napiszcie do dogomaniaczki AnnaA...ona miała przejścia ze szczeniorami ostatnio, ale nieważne, tak czy tak napisała, że teraz weźmie na DT (nawet dożywotnio) jakiegoś starego psa. Może jeszcze nie wzięła...Warto podsunąć jej Rudzika. Jestem pewnie okropna, że ją tutaj tak wystawiam, ale warto spytać.
Mieszka niedaleko Kozienic...więc rzut beretem.

A śledzicie wątek Odyna :) Waszego lecznicowego staruszka?

Posted

ja śledzę wiernie!!! :D kochany Odynek! podobno odżył bardzo!

właśnie sobie drukuję foty Odynka z hoteliku :) pokażę w lecznicy... tak. niech mają.

link do wątku Odynka jest w pierwszym poście nawet! :)

Posted

tak naprawdę nie wiemy co jest Rudzikowi
podejrzewam, że specjalistycznych badań nie miał
chyba go wykastrowali. byc może zrobili mu krew - dowiem sie jutro!

dlatego też na pewno takie DT dostałoby na Rudzika wsparcie - zbieralibyśmy kasę, bo w takim wieku może wyjśc wszystko niestety :(

pani Beata - która wyprowadza psy - mówi, że mimo problemów z tyłem Rudzik chodzi na spacery bardzo chętnie i lubi "długo" chodzić :) to pocieszające

no i ogólnie Rudzik jest w dobrej kondycji.

Posted

wydrukowałam foty psiaków w nowych domach
zaniosę je do lecznicy... podejrzewam, że zainteresowanie będzie małe... ale zawsze...

wydrukowałam Hena :) Idolka, Moriska, Ozę, Odynka!!! oraz Starusia :)

powiem - proszę, oto nasze adopcje, a teraz pokażcie mi foty psów z giełdy! :P