Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

Seniorek Imbir, cóż dużo pisać; piękny i postawny psiak:loveu:

Ale ja Was nie rozumiem z tą pogodą :roll: Super pogoda na spcer <nie mówie o ulewie>:cool3: Psiakowi nie jest gorąco i wogóle, tak kolorowo i jessiennie:diabloti:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Ale mi komp, a raczej gogo muli:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Terminator:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/811/pic0229fu5.jpg[/IMG]

Widoczki śliczne, Imbiruś jeszcze śliczniejszy:multi: A Wy się nie boicie tak po ciemku wracać:crazyeye: :crazyeye: Bo my teraz zawsze w dociu staramy się być do 19, tzn. do tej godziny wrócić z zadupia, ale to wszystko po tym, jak ostatnio śledził mnie jakiś kolo:roll:

Posted

Madzia pogoda to się dopiero pod wieczór u nas fajna zrobiła, cały dzień była mzawka:shake: dlatego poszliśmy sobie później na pola.
Wracać staram się do domu przed 19-stą ale teraz szybko robi się ciemno i to było właśnie przed 19-stą na polach:cool3: no i pietra mam troszkę jak wracamy:razz:
tak, a mój senorek to było kawał psiaka, Hakerek chyba bedzie też taki wysoki:lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Madzia pogoda to się dopiero pod wieczór u nas fajna zrobiła, cały dzień była mzawka:shake: dlatego poszliśmy sobie później na pola.
Wracać staram się do domu przed 19-stą ale teraz szybko robi się ciemno i to było właśnie przed 19-stą na polach:cool3: no i pietra mam troszkę jak wracamy:razz:
tak, a mój senorek to było kawał psiaka, Hakerek chyba bedzie też taki wysoki:lol:[/quote]
A w mżawke również fajnie się spceruje:cool3: Ja tam lubię, ale mówię, ze mi to się ostatnio w głowie poprzestawiało, bo cieszę się z jesieni, nie mogę się doczekać zimy:oops: :eviltong:
A Hakerek to będzie kawał byka:p

Posted

zdiecioszki superowe tak samo ja Imbirek "P w tej obrozce wyglada swietnie :)
i na jednym zdjeciu znak sie nawet swieci :P

a co do mzawki to mi nic nie mowcie bo przez ta brzytka pogode sie przeziebilam :P

Posted

[quote name='evaxon']ooo ile foteczek :cool3:
no nie moge sie napatrzec na Imbirka w tej obrozy:loveu:[/quote]
hehe, przystojniaczek , nie?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja pamiętam, jak kiedyś czułam się dobrze i wypiłam sobie'actimel' od tak:roll: Rano obudziałm sie z bólem gardła i wogóle zakatarzona, i takie tam dooperele:evil_lol: :evil_lol: Wiem, że to zbieg okoliczności, no ale:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze, że aktimelkowe bakteryjki cię dopadły, te żywe kultury:evil_lol:, czy jak im tam:evil_lol:;)

już dzisiaj padam, mówię wszystkim dobranoc:roll:

Posted

dzieńdobry wszystkim

Myślałam, że dzisiejszy dzień bedzie radosny, ale przed chwilą od nas z pracy wyszedł wet. Nasz kotek bedzie najprawdopodobniej uśpiony. Jest z nim coraz gorzej, już ma trudności z przełykaniem:shake: :shake: :shake: Czekamy do przyszłego tygonia na oficjalne wyniki, ale raczej jest to rak:-( Siedze i rycze:placz: Albin jest z nami 14 lat, gdzieś wcześniej wstawiałam już jego foteczki.

Posted

Strasznie mi żal Albisia, tyle czasu łaził nam po biurkach i wszystkie dokumenty stemplował swoimi łapkami. Uwielbiał spać na parapecie nad grzejnikiem i jak z niego schodził to łaził mi po głowie:evil_lol:, a teraz jest taki osowiały, bardzo mało je i ma trudności z wskoczeniem na biurko. Ma 14 lat ale jeszcze trochę mógłby być z nami. Ja nie jestem straszną fanką kotów, ale człowiek się przyzwyczaja i jest mi smutno. A wszystkiemu winne są kleszcze:mad::angryy: Jakiś jeden wprowadził mu niezły stan zapalny, weszło mu teraz na węzły na szyjce i cały czas się rozwija. :shake: Antybiotyki nie podziałały, zbiera mu się cały czas i chyba jednak djagnoza będzie - rak:-(. No cóż wszystko okaze się w przyszłym tygodniu.

A teraz coby nie było tak smutno, które zdjęcia Imbirka chcecie, z patyczkiem czy kamyczkiem?:evil_lol:;)