Imbirka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ale ekstra:multi: Justyna :buzi: I Imbirek pływający jest słodki, tylko co on robi na ostatniem zdjęciu?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='leemonca']oczywiście boksie w domu a ty w ogrodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jakże by inaczej:razz: :lol: :icon_roc: :evil_lol: Quote
lula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='madzia i medor'] O rany!!! ratujcie psa!!!:mad: :evil_lol: Czy on się stara opanować technikę pływania na plecach?:crazyeye: :cool3: Quote
Aganiok Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 lula napisał(a):Czy on się stara opanować technikę pływania na plecach?:crazyeye: :cool3: Moim zdaniem płynie kraulem :diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :lying: :lying: :lying: :lying: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Imbirka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Aganiok napisał(a):Moim zdaniem płynie kraulem :diabloti: :evil_lol: :diabloti::evil_lol: chyba masz rację, wygląda jakby brał oddech z lewej strony:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Cześć dzewczyny, wczoraj mnie zmogło:lol: Dzisiaj idziemy na dogomaniacki spacerek :multi: fociszów bedzie sporo:multi: :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
Imbirka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Madzia, a co to za gwizdanie, to było spotkanie służbowe:evil_lol:, fotki są ale wstawie je jutro bo cykałam na oślep i musze je troszkę onbrobić. Było na 8 sztuk ludziów i 10 szt piesów. Najmniejsza rasa to yoreczki, a największy (rośnie dopiero) dog niemiecki:evil_lol:. Tak więc widzićie rozpiętość była niezła:evil_lol: a teraz macie Imbirka w kawałkach:evil_lol:, moja koleżanka swego czasu poprosiła mnie żebym zrobiła zdjęcie jego oczu. Koleżanka jest grafikim komputerowym i do czegoś potrzebne były oczy piesa. Ewcia jak wstawiłaś Tigierkę w kawałkach to mnie się przypomniało, że ja też mam coś takiego i nie tylko same oczy:lol: Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Imbir1']Madzia, a co to za gwizdanie, to było spotkanie służbowe:evil_lol:, fotki są ale wstawie je jutro bo cykałam na oślep i musze je troszkę onbrobić. Było na 8 sztuk ludziów i 10 szt piesów. Najmniejsza rasa to yoreczki, a największy (rośnie dopiero) dog niemiecki:evil_lol:. Tak więc widzićie rozpiętość była niezła:evil_lol: A tak se;) gwizdałam z (nie)cierpliwością:evil_lol: A fotki rewelacja:multi: :p Quote
Bodziulka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 koffany Imbiruś :loveu: a możecie mi podesłać więcej info o tej łódzkiej wystawie? w jakich godzinach są boksie itp? bo teraz te pociągi wawa-łódź to jakoś kosmicznie długo jeżdżą :shake: Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Właśnie nie wiem o której są boksie, też pytałam, ale nie uzyskałam odpowiedzi. My bedziemy rano, bo po pierwsze są zawody w agility i starują ludzie z naszej szkółki, po drugie są boksie, a po trzecie bedziemy zbierać podpisy:lol:, Bodziulka chcesz pomóc?:lol: Quote
Bodziulka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Podpisy? W jakiej sprawie? :cool3: Tak się właśnie zastanawiam, bo są roboty na torach wawa-łódź i podróż podobno trwa koło 3h (tak jak do Krakowa ;)) i to mnie przeraża (właśnie wróciłam znad morza, i pkp mocno mnie wpieniło :angryy:) ;) Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ale cudo fotki :multi: a to?!?! prima vera!!! Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Bodziulka podpisy w sprawie min. zaostrzenia przepisów dotyczących maltretowania zwierząt, jest to dalszy ciąg sprawy Ozzyego Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='leemonca']ale cudo fotki :multi: a to?!?! prima vera!!! Imbir wreszcie popłynął:multi: Quote
Bodziulka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Imbir1 napisał(a):Bodziulka podpisy w sprawie min. zaostrzenia przepisów dotyczących maltretowania zwierząt, jest to dalszy ciąg sprawy Ozzyego tydzień mnie w cywilizacji nie było, więc nie bardzo jestem na czasie ;) podajcie mi więcej info, moze być na prv lub a ja spróbuję sobie jakiś dogodny transport zorganizować i zobaczę, czy to w ogóle mi wypali ;) Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To ja jeszcze napiszę, że wczoraj był dogomaniacki spacerek i foteczki ze spacerku wklejamy tutaj i cały czas ich przybywa:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Imbirek pływa! I jak ślicznie to mu wychodzi. :loveu: Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Fotki ze spotkania rewelacja:multi: :multi: Quote
leemonca Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Imbir1']To ja jeszcze napiszę, że wczoraj był dogomaniacki spacerek i foteczki ze spacerku wklejamy tutaj i cały czas ich przybywa:evil_lol: ale super spotkanie!!! :multi: fotki rewelka:multi: Quote
Imbirka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cześć dziewczyny:multi:, widzę, że ktoś tutaj sobie wkońcu avatarek zmienił;), zaraz wkleje jakieś foteczki Quote
Imbirka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tak jak obiecałam kolejne foteczki Imbirka:lol: Dzisiaj pańcia sprzatała i biedny piesek przeganiany był z miejsca na miejsce:evil_lol:, ciuchy leżały wszędzie bo pańcia robiła przegląd szafi Imbirowi zostały tylko fotele:evil_lol: W sumie jest to ciekawa sprawa, bo jak do mnie przyjechał to fotele były najwspanialszym miejscem do spania, jakoś ostatnio o nich zapomniał i zdecydowanie woli łóżko, dziś niestety musiał je przeprosić:evil_lol: i drugi fotel daj pańcia jeszcze smaczka:lol: nie to nie, ide spać Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mój lubi spać na fotelach, ale na siedząco, bo się nie może na nich położyć, nie mieści się:cool3: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 hehe, Imbirowi też jest już na foteliku nie wygodnie:lol: a jak przyjechał to tak je lubił wtedy tylko fotelik się liczył Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Co za zmiana:roll: :multi: Wtedy taka drobinka, okruszynka, a teraz, kawał psa obronnego:razz: :lol: Quote
Recommended Posts