teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witaneczko :) widzialm dwa razy te same foty :) filmiki raz bo nie chcialo mi sie juz drugi raz otwierac :evil_lol::evil_lol: czemu chceie Tyska pic?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa wsio oki .....ale tera bede wiedzieć ....Alicja .....NIE PIJ PRZY DOGO:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/quote] no to z kim ja bede wieczorem pić?:cool3::cool3::cool3: [quote name='teqquila']Witaneczko :) widzialm dwa razy te same foty :) filmiki raz bo nie chcialo mi sie juz drugi raz otwierac :evil_lol::evil_lol: czemu chceie Tyska pic?? :evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe, to po to żebyś sobie utrwaliła fotki:diabloti::cool3: Bo Tyśkie jest najlepsze:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]u nas to powiedzonko na porządku dziennym ....bo i Ozzy :loveu:ślimta i Klocuś :loveu: wiedziałam żeś ty fajno dziołcha jest [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]ja też to wiedziałam... żem fajna :roflt:łod zawsze normalnie, a może i jeszcze wcześniej :evil_lol: :diabloti: aaaa... i skromna do tego :evil_lol: to po mamusi :p[/COLOR][/B] [quote name='Imbir1']napewno widzisz poprawnie? bo wiesz wieczorkiem może być znowu to samo:diabloti::diabloti: nie kumasz bo nie masz takiego ślinkota w domu, Zuza jest pod tym względem subtelniejsza:cool3::diabloti: taaaa, basia staranowana, a ja zaliczałam dołki:roll::diabloti: [/quote] [B][COLOR=Purple]tak tak, Alu... wieczorkiem znowu zobaczysz trójwymiar :diabloti: łeeeheeeheeeee.. Bimbrowa... teraz to żeś walnęła normalnie :roflt::turn-l: (nie zakumałam, bo powiedzonka nie znałam;) ) a weź przyjdź na dłużej do nas :cool3: to zobaczysz, jaka to jest zapluta godzilla :evil_lol: a w porze jedzenia, to masakraaaaaaaa - muszę zrobić fotę, bo nie uwierzycie.... wiszą jej z faflów, takie dwa... yy.. śliniane gluty:icon_roc: :megagrin: dywan zaśliniony... moje ręce uplute... najlepiej to widać, jak przy kuchni żeruje :cool3: dwie śliniane plamy na podłodze.. fuuuj :eviltong: a spodnie ile razy miałam uplute...:cool3: bo to mało razy zaślinioną mordę mi wytarła... :evil_lol: powiedz mi jeszcze raz, że ona się i wszystkich nie pluje :evil_lol: to się zaśmieję 8 razy głośniej :megagrin: oj.. Ty wiesz cooo... normalnie siniaki mam po tym spacerze :cool3: a Ciebie nózie nie bolą od wpadania w dołki? :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oj, na spacerze to ona się tak nie śliniła:cool3: Imbir był bardziej umorusany:roll::diabloti: moje kolanko troche mi dolega, ale to wtedy co tak na mnie wpadły... jakoś dołki mniej mi dokuczyły:cool3: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops::oops:ja to ostatnio tak byłam wyślimtana przez Chlorka na mojej czarnej bluzie że mnie sie stydno rano na psacerku zrobiło :oops::oops::oops:bo nie zauważyłam ......hi hi wsie sie gupio patrzeli skąd takie białe szmyry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ...ide po piffo bedzie na wieczór ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']oj, na spacerze to ona się tak nie śliniła:cool3: Imbir był bardziej umorusany:roll::diabloti: moje kolanko troche mi dolega, ale to wtedy co tak na mnie wpadły... jakoś dołki mniej mi dokuczyły:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]no fakt... może na tym spacerze mniej było widać, że Zuzola się ślini:) za dużo odpoczywała :evil_lol: jak z nią chodzę i bawimy się patykami, to ślina jej z pyska wyłazi, jak u wściekłego piesa :cool3: poprzednio się bawiła z taką goldenką... nooo.. to na karku obie były zaplute :evil_lol: może przy Bimbrze się powstrzymywała, żeby atrakcyjniej wypaść :cool3: :diabloti: a kolanka Ci współczuję... :roll: ja też ciągle poobijana jestem przez mojego piesa... Mariusz się potem dziwi, skąd mam te siniaki :cool3: [/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops::oops:ja to ostatnio tak byłam wyślimtana przez Chlorka na mojej czarnej bluzie że mnie sie stydno rano na psacerku zrobiło :oops::oops::oops:bo nie zauważyłam ......hi hi wsie sie gupio patrzeli skąd takie białe szmyry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ...ide po piffo bedzie na wieczór ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] koleżanka jak wróciła odemnie, to jej mąż mial duuże wątpliwości czy napwno wieczór spędziła u mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']koleżanka jak wróciła odemnie, to jej mąż mial duuże wątpliwości czy napwno wieczór spędziła u mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]buuuułaaahaaahahahaaaaaaa :evil_lol: ona kłamała.. :cool3: nie była u CIę.. szlajała się gdzieś na pewno :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1'] no żebyś nie marudziła, że nie ma... Berek mamcia:multi:[/quote] Ja nigdy, ale to nigdy nie marudzę:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Imbir1']koleżanka jak wróciła odemnie, to jej mąż mial duuże wątpliwości czy napwno wieczór spędziła u mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :evil_lol:buhahahhahaaa ... Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']koleżanka jak wróciła odemnie, to jej mąż mial duuże wątpliwości czy napwno wieczór spędziła u mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ze mna nie było tak źle przynajmniej w przypadku TZta .....on mnie osobiście od Klockowych odbierał ......o 23 ..więc nie mial wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sam też bym wyślimtany :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]buuuułaaahaaahahahaaaaaaa :evil_lol: ona kłamała.. :cool3: nie była u CIę.. szlajała się gdzieś na pewno :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] nawet nie wiesz jak się biedaczka tłumaczyła... chciala dać mężowi mój nr telefonu :diabloti: Jak pojechaliśmy później do nich to Paweł szybko zmienił zdanie odnośnie szlajania się swojej żony... wyglądał tak samo jak ona:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']koleżanka jak wróciła odemnie, to jej mąż mial duuże wątpliwości czy napwno wieczór spędziła u mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] to co robilyscie ze ona :crazyeye: o slimana wyszla od Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ze mna nie było tak źle przynajmniej w przypadku TZta .....on mnie osobiście od Klockowych odbierał ......o 23 ..więc nie mial wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sam też bym wyślimtany :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kocham te nasze zafaflunione psiaki:loveu::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='teqquila']to co robilyscie ze ona :crazyeye: o slimana wyszla od Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ja nic.... Imbirek się przytulał:p:eviltong: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja nigdy, ale to nigdy nie marudzę:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol:buhahahhahaaa ...[/quote] naprawdę nie marudzisz? to w takim razie coś mi się wydawało:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 aha to Bimberos sie przytulal juz myslalam ze kto inny :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bimberos do Ciebie też się przytula, więc co się tak dziwisz?:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no Bimberos tak bo mnie kofa :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']naprawdę nie marudzisz? to w takim razie coś mi się wydawało:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Mylić się jest rzeczą ludzką, więc Ci wybaczam:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']nawet nie wiesz jak się biedaczka tłumaczyła... chciala dać mężowi mój nr telefonu :diabloti: Jak pojechaliśmy później do nich to Paweł szybko zmienił zdanie odnośnie szlajania się swojej żony... wyglądał tak samo jak ona:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]uuu... to zazdrośnik okrutny z tego męża :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='teqquila']to co robilyscie ze ona :crazyeye: o slimana wyszla od Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]ciekawe... :cool3: spostrzeżeniee... :evil_lol: [/COLOR][/B] [quote name='teqquila']no Bimberos tak bo mnie kofa :evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]mnie teeeż mnie teeeż :multi: całować mnie chciał na spacerze :loveu: raz mu się udało :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Kocham te nasze zafaflunione psiaki:loveu::diabloti::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]bo fafluniaki są słoooodkieeee!! przenajsłodsze na świecie :loveu: mają za duże ubranka, skórka im się marszczy na czółku, mają wiszące faflunki, plują się fajnie i ryjeczki mają takie cmok cmok :loveu: aa.. i fajne miny ockami potrafią strzelać :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']nawet nie wiesz jak się biedaczka tłumaczyła... chciala dać mężowi mój nr telefonu :diabloti: Jak pojechaliśmy później do nich to Paweł szybko zmienił zdanie odnośnie szlajania się swojej żony... wyglądał tak samo jak ona:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] buhahaha :roflt:biedna.... :evil_lol: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 skora im sie na glowie marszczy bo mysla :evil_lol::evil_lol: ja do plucia sie przyzwyczailam i do slinienia w pzreciwienstwie do innych w moiom domu :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Mylić się jest rzeczą ludzką, więc Ci wybaczam:roll::roll: :diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]uuu... to zazdrośnik okrutny z tego męża :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]ciekawe... :cool3: spostrzeżeniee... :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]mnie teeeż mnie teeeż :multi: całować mnie chciał na spacerze :loveu: raz mu się udało :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]bo fafluniaki są słoooodkieeee!! przenajsłodsze na świecie :loveu: mają za duże ubranka, skórka im się marszczy na czółku, mają wiszące faflunki, plują się fajnie i ryjeczki mają takie cmok cmok :loveu: aa.. i fajne miny ockami potrafią strzelać :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] sama slodycz w tych uślinionych mordkach:loveu::loveu: [quote name='caroolcia']buhahaha :roflt:biedna.... :evil_lol:[/quote] hehe, no mąż miał spore obiekcje, jakoś te białe plamy na spodniach dużo mu dawały do myślenia:diabloti::diabloti: [quote name='teqquila']skora im sie na glowie marszczy bo mysla :evil_lol: ja do plucia sie przyzwyczailam i do slinienia w pzreciwienstwie do innych w moiom domu :evil_lol:[/quote] no tak, Twoja siostra jest inna:roll: ukradłam Tyśkowej:diabloti::p [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/117/404c683e0b1514e8.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/92/9b7b52790da0d9b3.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [URL]http://images12.fotosik.pl/117/404c683e0b1514e8.jpg[/URL] Jak on tu śmiesznie wyszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, niby poważny, a takie cuś na nosie:diabloti::evil_lol: Witaj Wnusia z Imbirkiem:multi: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='bonita'][URL]http://images12.fotosik.pl/117/404c683e0b1514e8.jpg[/URL] Jak on tu śmiesznie wyszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, niby poważny, a takie cuś na nosie:diabloti::evil_lol: Witaj Wnusia z Imbirkiem:multi:[/quote] cuś w rodzaju kagańca, bo mi się z tym metalowym koszykiem nie chciało łazić po Świnoujściu:cool3::roll: Witaj Bonitka:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts