Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

:p
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0382-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0383-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0384.jpg[/IMG]
no i wracamy:cool3:
[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0385-1.jpg[/IMG]
noooo, to już wszystkie z dzisiejszego spacerku, ufffff.... ale się nawstawiałam:cool3:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='evaxon']a jak go podrapiesz za uszkiem to tez tak reaguje:diabloti::evil_lol:[/quote]
on jak się sam drapie to tak reaguje:diabloti: widocznie ja go źle drapie, bo na mnie tak nie reaguje:eviltong::diabloti:;)

Posted

Tyle fotek:loveu::loveu::loveu: - mamusia jest z ciebie dumna:diabloti:

Tysonowa...:mdleje::icon_roc::icon_roc: Ja się już z Tobą nie zadaję:stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0381-1.jpg[/url]

Posted

[quote name='Imbir1']on jak się sam drapie to tak reaguje:diabloti: widocznie ja go źle drapie, bo na mnie tak nie reaguje:eviltong::diabloti:;)[/quote]
:lol: albo nie jestes tak pociagajaca a z niego jest narcyz:evil_lol:

Posted

Widocznie nie działam na Tysia:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='evaxon']hahaha dzieki bogo moj facet jak sie drapie to mu nie staje:grin:[/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt:
no co ty powiesz, naprawdę?:razz::razz::razz: i tak ani tyci, tyci, nic?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

[COLOR=DarkOrchid][B]A tak wogóle to dzieńdoberek[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]witanko Bimbrowa-księgowa :evil_lol: :loveu:
buziole dla Bimbra od ciotki Zuzankowej :p[/COLOR][/B]

[quote name='evaxon']hahaha dzieki bogo moj facet jak sie drapie to mu nie staje:grin:[/quote]
[B][COLOR=Purple]taa.... no paaaatrz no.... :-? :diabloti:
yyy.. Effka... a może to wada jakaś? :cool3: :evil_lol: weź Ty go wymień na inny model i sprawdź :evilbat: :megagrin:
[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosh ...wiedziałam gdzie wejść żeby się pośmiać ....musze dziś na TZcie wypróbować drapanie ;)

Witanko Bimberkowe z samego raneczka :multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosh ...wiedziałam gdzie wejść żeby się pośmiać ....musze dziś na TZcie wypróbować drapanie ;)

Witanko Bimberkowe z samego raneczka :multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
podrap, podrap i posmyraj:cool3::cool3::loveu::diabloti: (pod włos);)
no popatrz, a wszystko zaczęło się od Tyśkowego zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj poranna Alu:multi:

Posted

no chodziło mi o narcyza......:oops:

..... a skoro juz się przyznałaś przemyśl swojego TZ-a bo to dobrze nie rokuje na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek z rańca;):hand:[/quote]
helloł:multi::multi::multi::multi:
[quote name='caroolcia']no chodziło mi o narcyza......:oops:

..... a skoro juz się przyznałaś przemyśl swojego TZ-a bo to dobrze nie rokuje na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
hehe:cool3:
faktycznie, Ewa, może go na przegląd techniczny daj:diabloti::evil_lol:
[quote name='Agniest']sliczniaste fotki :loveu: ale macie fajne spacerki ;)
a tak wogóle to przyszłam się pożegnać, bo od jutra przez 2 tyg. będę się urlopować :razz:[/quote]
Hej Agniestka:multi:, buuuuu, a co tak w środku tygodnia urlop zaczynasz?:cool3:

Posted

[quote name='simbik']Śliczne fotaski :cool3:... i pozwolę sobie je jawnie podkraść do galerii :p... za chwilkę :eviltong:.[/quote]
ależ proszę Cię bardzo, częstuj się na zdrowie:p:lol:

Posted

[quote name='caroolcia'][SIZE=1][COLOR=royalblue]ps. dałam ci kooopa ale u siebie, żeby nuie tak przy ludziach....[/COLOR][/SIZE]:cool1:[/quote]
wiesz taki kooop przy ludziach to może mnie bardziej zawstydzi i szybciej się zmobilizuję:roll: echhhh
ale wpadłam na jeszcze jeden pomysł:cool3: mieli mnie wysłać na kurs kosztorysowania jeszcze , chyba muszę się im znowu z tematem przypomnieć, małe kosztorysy robię ale taki większy wymaga wprawy:cool3:....