teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 hehe nie powiem przy wszystkich :evil_lol: :evil_lol: wstydziocham sie :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 teqquila napisał(a):hehe nie powiem przy wszystkich :evil_lol: :evil_lol: wstydziocham sie :evil_lol: :evil_lol: Justyśka noooo:diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']hehe nie powiem przy wszystkich :evil_lol: :evil_lol: wstydziocham sie :evil_lol: :evil_lol: JusTyśka noooo:diabloti: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 nie powiedziam Wam :) :evil_lol: :evil_lol: za duzo byscie kcialy wiedziec :evil_lol: o testowaniu :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Historia Imbira jest bardzo...no wiecie...no taka fajna, tak super to się skończyło...:placz: Wybaczcie to ze szczęścia. To jest właśnie to dla czego warto życ. Zapraszam do moich bidul. W podpisie. Pozdrawiam wszystkich chorych na boksowiroze!:p Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Historia Imbira jest bardzo...no wiecie...no taka fajna, tak super to się skończyło...:placz: Wybaczcie to ze szczęścia. To jest właśnie to dla czego warto życ. Zapraszam do moich bidul. W podpisie. Pozdrawiam wszystkich chorych na boksowiroze!:p Witamy:multi::multi::multi::multi::multi: i oczywiście zapraszamy częściej:lol: kilka fotek Bimbra i spadamy na pola:cool3: Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witajcie BimberkiNie wiedziałam że Imbirek to wodołaz 8) Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 tańczący z falami :cool3: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0025.jpg Cześć Bimbrowa Julciu :) Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cudo, toż to cudo prawdziwe! Jak wchodzę na pierwszą to łzy cisną się do oczu... Potem pierwszy nie przeczytany, a tu takie foty:placz: Ja tu nie będę przychodzic!!! Ide sobie! Wiesz, bo mi się makijaż rozmaże, może tak przed snem będę wpadac... Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 to domyj się najpierw, a jak już będziesz gotowa prawie do snu to zapraszam do zerknięcia na Bimbra:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy mnie tu jeszcze dzis nie było..... w takim razie witanko :hand: witanko:multi:, rano Cię u nas nie widziałam:cool3: [quote name='teqquila']hehe nie powiem przy wszystkich :evil_lol: :evil_lol: wstydziocham sie :evil_lol: :evil_lol: nie wierzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']Justyśka noooo:diabloti: [quote name='evaxon']JusTyśka noooo:diabloti: widzę, że też Cię olała:cool3::cool3::cool3::evil_lol: [quote name='teqquila']nie powiedziam Wam :) :evil_lol: :evil_lol: za duzo byscie kcialy wiedziec :evil_lol: o testowaniu :evil_lol: a może coś byśmy się nauczyły?:diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Imbir1 napisał(a): widzę, że też Cię olała:cool3::cool3::cool3::evil_lol: dobrze ze miałam parasolke:cool1: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aż tak, ci siknęło?:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Imbir1 napisał(a):Aż tak, ci siknęło?:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: mi niee:shake: ale za to Justynie....:roll: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a):mi niee:shake: ale za to Justynie....:roll: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no fakt, źle się wyraziłam Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ale cudowne:loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0026.jpg Co to to ja miałam napisać:hmmmm::niewiem:Mniejsza o to i tak nie byłoby to nic mądrego:evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale cudowne:loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0026.jpg Co to to ja miałam napisać:hmmmm::niewiem:Mniejsza o to i tak nie byłoby to nic mądrego:evil_lol: w tym wieku skleroza?:crazyeye: no co ty? zacznij się leczyć:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Imbir1 napisał(a):w tym wieku skleroza?:crazyeye: no co ty? zacznij się leczyć:diabloti::diabloti::diabloti: Nie chcą mi pomóc... mówią, że to syndrom krzywego muska:roll::roll::roll::diabloti: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie chcą mi pomóc... mówią, że to syndrom krzywego muska:roll::roll::roll::diabloti: to trzeba w takim razie jakoś to naprostować:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Imbir1 napisał(a):to trzeba w takim razie jakoś to naprostować:cool3::cool3::cool3::evil_lol: A po co:niewiem::niewiem::niewiem:Czuję się taka... wyjątkowo wyjątkowa:diabloti: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Brywieczór wnusiu :) Nie ma już z nami kotecka :shake: Ale ma nowy fajowy domecek:multi: Pani powiedziała że możemy go odwiedzić :loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie chcą mi pomóc... mówią, że to syndrom krzywego muska:roll::roll::roll::diabloti: a to po mamusi masz??:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a):a to po mamusi masz??:diabloti: Trza pytać Bonity:diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a):a to po mamusi masz??:diabloti: Nie, nie po mnie. Ja mam b.dobrą krótką pamięć:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 bonita napisał(a):Nie, nie po mnie. Ja mam b.dobrą krótką pamięć:evil_lol: Wiedziałam, że my do siebie podobne:multi::loveu::loveu::loveu: Ale kzywego muska tyż mas:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Recommended Posts