Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Witajcie:multi::multi::multi::multi:
dzisiaj ostatni dzień w pracy:cool3: mam nadzieję, ze ze wszystkim się wyrobię, do tego ostatnie zakupy i około 23-ciej jedziemy. No tak, a ja jeszcze nie spakowana:cool3:, a lista rzeczy do zabrania coraz dłuższa, chyba będę potrzebowała tragarza:cool3:
Mamy jeszcze przed wyjazdem zaplanowany spacerek w parku żeby się mi chłopak wybiegał i grzecznie przespał ponad 8 godzin w pociągu. Mam nadzieję, ze się wybiega dzisiaj na maxa - spotykamy się z tą dziewczynką [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53472:loveu:[/url]

No to ja idę teraz popracować, :cool3: bleeeee

Posted

nooo... Bimberki kochane... pakujcie się pakujcie....żebyście zdążyli ze wszystkim:)
tylko Bimbrowa...:cool3: nie zapakuj przypadkiem Bimbra do walizki z tego pośpiechu! ;) :evil_lol:
fajne fotecki Bimberka daliście przed urlopem.... na którymś tam... miał fajną wykałaczkę :evil_lol:
życzymy Wam udanego wypoczynku:) wyszalejcie się i wracajcie.. yy... z rozwianymi grzywami :p :diabloti: :evil_lol:

Posted

[IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0289.jpg[/IMG]
A my się z Wami już żegnamy na 2 tygodnie, za chwilę wychodzimy na dworzec:cool3:...
Pamiętajcie o nas, przyjedziemy z mnuuustwem fotek:lol::bye:

Madzia, może uda Ci się wyrwać na weekęd?

no to papapapapapapa:bye:

Posted

[quote name='Imbir1']

Madzia, może uda Ci się wyrwać na weekęd?
[/quote]
;)Esesmana Wam wyśle, jutro, jak się wszystkiego dowiem, a raczej, jak zdecyduję:p:p

Ogłaszam wszem i wobec, że Imbirowa z Tyśkową jadą w zatłoczonym pociągu;)