Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:cze Imbirkowe :multi::multi::multi: czy wy tez juz się pakujecie;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dzien dobry! :multi: Udanego wypoczynku życzymy :buzi: Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Pewnie zastanawiają się, co jeszcze upchnąć.. Quote
caroolcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ale bym sobie chętnie nóżki w solance odmoczyła :razz: Pozdrawiamy serdeczniaście i nie bądź taka zapracowana bo na tęskno:loveu: Quote
Imbirka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witajcie:multi::multi::multi::multi: dzisiaj ostatni dzień w pracy:cool3: mam nadzieję, ze ze wszystkim się wyrobię, do tego ostatnie zakupy i około 23-ciej jedziemy. No tak, a ja jeszcze nie spakowana:cool3:, a lista rzeczy do zabrania coraz dłuższa, chyba będę potrzebowała tragarza:cool3: Mamy jeszcze przed wyjazdem zaplanowany spacerek w parku żeby się mi chłopak wybiegał i grzecznie przespał ponad 8 godzin w pociągu. Mam nadzieję, ze się wybiega dzisiaj na maxa - spotykamy się z tą dziewczynką [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53472:loveu:[/url] No to ja idę teraz popracować, :cool3: bleeeee Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 nooo... Bimberki kochane... pakujcie się pakujcie....żebyście zdążyli ze wszystkim:) tylko Bimbrowa...:cool3: nie zapakuj przypadkiem Bimbra do walizki z tego pośpiechu! ;) :evil_lol: fajne fotecki Bimberka daliście przed urlopem.... na którymś tam... miał fajną wykałaczkę :evil_lol: życzymy Wam udanego wypoczynku:) wyszalejcie się i wracajcie.. yy... z rozwianymi grzywami :p :diabloti: :evil_lol: Quote
Ewkaa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cześć Imbirki Życzymy wam udanego wypoczynku:cool3::cool3: Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Miłego byczenia dla Ciebie i błogich szaleńśtw z kumpelką :multi: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Życzę Wam bardzo, bardzo udanego wypoczynku:p:p:p My niestety chyba nie zaliczymy morza na te wakacje:shake: Quote
Imbirka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0289.jpg[/IMG] A my się z Wami już żegnamy na 2 tygodnie, za chwilę wychodzimy na dworzec:cool3:... Pamiętajcie o nas, przyjedziemy z mnuuustwem fotek:lol::bye: Madzia, może uda Ci się wyrwać na weekęd? no to papapapapapapa:bye: Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Imbir1'] Madzia, może uda Ci się wyrwać na weekęd? [/quote] ;)Esesmana Wam wyśle, jutro, jak się wszystkiego dowiem, a raczej, jak zdecyduję:p:p Ogłaszam wszem i wobec, że Imbirowa z Tyśkową jadą w zatłoczonym pociągu;) Quote
simbik Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Tłumy na peronie były dzikie :razz: , więc wesoło chyba rzeczywiście w pociągu nie miały. Tymczasem trzymam kciuki za udany wyjazd :lol: . Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Bimberki - miłego wakacjowania :bye: Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No tak a CI znowu sie wczasuja !!!! takim to dobrzeeee ...!!!!! ale mimo zazdrosci zyczymy udanych wakacji !!!!!! buziaczki Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Bimbry! macie w dechę pogodę! :multi: straskajcie się na mahoń:) buziole!! Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej Julcia, no i z Tobą też się nawet pożegnać nie zdążyłam, i udanego urlopowania się życzyć :shake: Opalajcie się, odpoczywajcie, i fotki cykajcie :) Czekamy :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Julka, słońca, wypoczynku, dużo zdjęć przywieź... Quote
Kiłi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czekamy na powrót i fotencje:cool3: Życzymy miłego wczasowania się:p Quote
bellatriks Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='DORRAG']Imbirki udanego leniuchowania:multi:[/quote] .. i cykania fotek:diabloti:;) Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Taaaaaaaaaaaaaaa te fotki to najwazniejsza sprawa ;-) juz sie nie moge ich doczekac !!!!!! Quote
Medorowa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='bonita']Cze, wypoczywająca :)[/quote] Wpoczywająco - pijące:diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Wpoczywająco - pijące:diabloti::diabloti:[/quote] zazdrośnica:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts