zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witanko Bimberkowa urlopowiczko;-) ze tez nie masz kiesy wolnego brac hehehehe ;-) .buziolki dla faflunka !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć Bimberki, witajcie w szarej pracowniczej rzeczywistości :-( Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ale nas tu daaaaaaaawno nie było!!:-o Jak imbirek? Może jakieś zdjatka?:cool3: Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Julia Witanko i buziaki dla Imbirka :) a ja jeszcze 4 dni mam zajecia i potem az 9 wolnego :P a na sam koniec wystawa w Łodzi :):lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witajcie, dzisiaj się okazało, ze ten tydzień jeszcze pracuje, a później 2 tygodnie laby, rety nareszcie:multi:, obskoczymy wystawę w Łodzi i jedziemy sobie z Imbirkiem na zasłużony odpoczynek:p no ale w związku z tym mam pracy full:cool3: tak na szybko kolejny filmik ze szczekającym Imbirkiem, tym razem wybrał sobie rurędo obszczekania:diabloti: FILMIK Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No to super:multi: :multi: A gdzuie się wybieracie:cool3: Wnusiu Ty maniaku szczekania:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jak wrócimy to zobaczycie gdzie nas wywiało:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Imbir1 napisał(a):jak wrócimy to zobaczycie gdzie nas wywiało:diabloti: No mamusi nie powiesz:nono::diabloti: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 madzia i medor napisał(a):No mamusi nie powiesz:nono::diabloti: nie powiem:p:eviltong: jak wrócimy to zobaczycie:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj tajemnicza Julio :) Wracajta szybko do nas :p Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Imbir1 napisał(a):nie powiem:p:eviltong: jak wrócimy to zobaczycie:diabloti: Do Wisełki:cool3: A obiecujesz dużżoooo fotek:razz: :razz: :razz: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Witaj tajemnicza Julio :) Wracajta szybko do nas :p jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3: madzia i medor napisał(a):Do Wisełki:cool3: A obiecujesz dużżoooo fotek:razz: :razz: :razz: nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol: a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']jeszcze jesteśmy, ale ja zarobiona, muszę wszystko wypchnąć prze urlopem:cool3: nie zgadłaś:eviltong: do Wisełki jedziemy w sierpniu w całkiem duuużym psim gronie:lol: a teraz będziemy i tu i tam, obiecuję, ze będą fotki Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1: A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3: [SIZE="1"]Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak ta moja córcia tajemnicza:nono::nono::cool1: A z kim się jeszcze do Wisełki wybieracie oprócz Tyśka:cool3: Czy jajestem ciekawska, czy mi się zdaje:hmmmm::diabloti: :diabloti: :diabloti: a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać:evil_lol::diabloti: już wiem po kim to mam:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']a najprawdopodobniej będą jeszcze 3 łódzkie psiaki, a teraz możesz zacząć zgadywać:evil_lol::diabloti: już wiem po kim to mam:diabloti: Psiaki od Simbik:razz: No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins: Quote
Aganiok Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :diabloti: Mam psa labradora i właśnie kupiłem worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czekałem w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal, chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ją zastosować. Musze zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, że nie - ale usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. Myślałem, że trzeba będzie pomóc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo ze śmiechu prawie stracił przytomność." Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Aganiok']:diabloti: Mam psa labradora i właśnie kupiłem worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czekałem w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal, chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ją zastosować. Musze zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, że nie - ale usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. Myślałem, że trzeba będzie pomóc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo ze śmiechu prawie stracił przytomność." Buhaha :roflt: :roflt: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Psiaki od Simbik:razz: No widzisz, jakie Ci wspaniałe cechy przekazałam:grins: no proszę jaka domyślna kobieta:lol: mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją:evil_lol: [quote name='Aganiok']:diabloti: Mam psa labradora i właśnie kupiłem worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czekałem w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa ?(!) Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal, chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ją zastosować. Musze zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, że nie - ale usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. Myślałem, że trzeba będzie pomóc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo ze śmiechu prawie stracił przytomność." dobre:diabloti: idę dalej sprzedać:p Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Imbir1']no proszę jaka domyślna kobieta:lol: mamuśka, z tej mojej ciekawości to już się śmieją:evil_lol: Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1: :diabloti: :diabloti: Kto pyta nie błądzi:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Inteligenta moja droga, inteligentna:cool1: :diabloti: :diabloti: Kto pyta nie błądzi:evil_lol: o to to, święte słowa:diabloti: no to się pośmiejcie: Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie: • I co napisałes na to pytanie: "Po co jest zgrubienie na końcu członka?" • Napisałem, że po to by sprawiac większą przyjemnośc dziewczynie.... • E, to ja pewnie mam źle.... • A co napisałeś? • Żeby sie ręka nie ześlizgiwała.... Quote
Aganiok Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Buahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre Quote
Recommended Posts