Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1']Madzia, my byłyśmy w Wisełce na prywatnych kwaterach, płaciłyśmy 30 zł za dobę od osoby, za psa nic od nas nie wzięli:p, jak znajdę namiary to Ci wyślę na PW, bo pod ręką to mam tylko nr telefonu do nich:cool3: [/QUOTE] Ok, dzięki:p [quote name='Imbir1']łooj, co tam bede dzwonić, sms-a Ci wyślę, to jest teraz bardzo trędy:evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE] Tak, to jest teraz na topie:cool3: :cool3: :evil_lol: Julcia a Wy znowu na spacerek 8) Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1'] tak wogóle to zapomniałam :oops:wysłać do was sms-ów z informacją, że od wczoraj mamy bardzo dużo foteczek:eviltong::p, no chyba, że ktoś ma skypa, to go poinformuję:diabloti:[/QUOTE] żeby mi to było ostatni raz,. że ja całe popołudnie musiałam przed kompem siedzieć, i czekać... Mam i skype, i gg, i mobile fona... czekam na zapowiedzi newsów w galerii.... [B]a tak wogóle: wpisałam Was do moich ulubionych galerii. nie wszyscy sie tam znajdą. Wy będziecie, bo do mnie zaglądacie. [/B] buahahahahahahahahahahhahaha Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hallo fotkowa kradziejko :) a gdzie was znowu wywialo w taka pogode??:razz: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] Tak, to jest teraz na topie:cool3: :cool3: :evil_lol: Julcia a Wy znowu na spacerek 8)[/quote] Ty się Madzia ucz, bo jak bedziesz miała galerię, to bedzie jak znalazł:diabloti: ano już wróciliśmy:cool1: [quote name='Kate I Luka']żeby mi to było ostatni raz,. że ja całe popołudnie musiałam przed kompem siedzieć, i czekać... Mam i skype, i gg, i mobile fona... czekam na zapowiedzi newsów w galerii.... [B]a tak wogóle: wpisałam Was do moich ulubionych galerii. nie wszyscy sie tam znajdą. Wy będziecie, bo do mnie zaglądacie. [/B] buahahahahahahahahahahhahaha[/quote] Kasia, przepraszam, już się poprawiam, wyślę ci sms-ka, albo umówimy się na pogaduchy na skypie, niestety gg, chyba odpada, za mało cool:cool3: i wiesz co? Wy też jesteście w moich ulubionych galeriach, ale ciiiiiii:evil_lol: [quote name='evaxon']hallo fotkowa kradziejko :) a gdzie was znowu wywialo w taka pogode??:razz:[/quote] w jaką pogodę, wiesz jak jest ładnie, pełnia księżyca i gwiazdy:p Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1'] w jaką pogodę, wiesz jak jest ładnie, pełnia księżyca i gwiazdy:p[/quote] ale niedawno padalo i mokro :shake: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Córunia jak chcesz być na topie, to dawaj fotki:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1']u nas nie padało, nawet w maire sucho jest:p[/quote] :crazyeye: jak to?? a jak wjeżdzalam do lodzi to lało i grad padal:crazyeye: u nas teraz tez nie pada : i nawet cieplo jest :) Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi::multi::multi:[I]zapisałąm was do moich ulubionych:multi:bede cie odwiedzać:loveu:[/I] Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 wow, Ala, dzięki :diabloti: mamcia, zaczekaj, najpierw sms-y muszę wysłać:p Ewa, naprawdę na Widzewie nie pada i nie padało:razz::evil_lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nie narzekać na pogodę my właśnie wróciliśmy z Łotwy ...i odczuliśmy zdecydowany uścisk zimy :evil_lol: - u nas jest super pogoda :lol: odrazu mi cieplej :roll: . Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ooooooo, to biegnę poczytać relację z wyprawy:evil_lol::lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Relacja jest krótka ;), bo ja padam na pysk :evil_lol: i Tofiś też (za dużo kilometrów za nami jak na półtorej doby). Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hehe, już czytałam, poczekam do jutra na szerszą relację:evil_lol: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 I co jedziesz z nami do Czech ?? Kuszę :eviltong: ... Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kasia, a dokładnie kiedy są Czechy? oj, kusisz, kusisz:diabloti: Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 15 kwietnia tzn.tydzień po Wielkanocy. Jakby co to jest jeszcze miejsce dla osoby towarzyszącej :roll:, bo Tofis jedzie za kratką. Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [B]Cześć Julciu :)[/B] [B]Włąśnie przyszłam Wam powiedzieć, że dodałam Was do ulubionych:cool1: :evil_lol: [/B] [B]Pozdrowionka:loveu: [/B] Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Po mnie też możecie po drodze zajechać:cool3: :cool3: :cool3: Mogę jechać z Tofisiem za kratką:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Po mnie też możecie po drodze zajechać:cool3: :cool3: :cool3: Mogę jechać z Tofisiem za kratką:eviltong:[/quote] :evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu:[/QUOTE] Ha, zazdrościsz, że to mój pomysł:diabloti: :diabloti: Ale pamiętaj, żeby być na topie, trzeba byc zawsze pierwszym, we wszystkim:diabloti: ;) Quote
simbik Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kazdy by tam chcial z nim jechac:loveu:[/QUOTE] No nie wiem czy byłabyś szczęśliwa :evil_lol: . Proponuję spytać o wrażenia osobę która spędziła z Tofisiem (co prawda nie za kratką) 14 godzin w autku w trakcie powrotu z Daugavpils...było ciekawie :cool3: . Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='simbik']No nie wiem czy byłabyś szczęśliwa :evil_lol: . Proponuję spytać o wrażenia osobę która spędziła z Tofisiem (co prawda nie za kratką) 14 godzin w autku w trakcie powrotu z Daugavpils...było ciekawie :cool3: .[/quote] :lol: ja widzialam Julcie jak siedziala z nim przez pare min :lol: i to mi wystarczy :lol: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Córuś kończ pisaś te sms-y i dawaj foteczki, bo brat przyjechał i już mnie wygania:mad: :roll: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [LEFT]No i w nagrodę macie foteczki:diabloti: [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/5111/pic0248cs0.jpg[/IMG] i takie tam moje przeróbeczki:razz: [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/8863/pic0249vk5.jpg[/IMG] _______________________________________________________________ [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/8387/pic0250dq4.jpg[/IMG] [IMG]http://img111.imageshack.us/img111/1963/pic0251fs0.jpg[/IMG] [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/4352/pic0252bp7.jpg[/IMG] [/LEFT] Quote
Recommended Posts