AgaiTheta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Byk [IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=1086162[/IMG] Byk porządnie się nagłowi, Zanim krok do przodu zrobi, Lecz gdy wreszcie iść zaczyna, Prze do przodu jak maszyna. Choć rozłościć trudno Byka, Lepiej niech mu nikt nie fika, Bo gdy Byk się zdenerwuje, Każdy przed nim respekt czuje![/quote] Dziękuję, a czy prawda to musza inni ocenić ;) Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aguś, ty taka subtelna i cicha, a tu proszę co ja czytam:evil_lol::cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [U]To jeszcze masz takie cosik:[/U] [B]Julia[/B] - Z języka łacińskiego wyłoniło się to imię. Kobiety niezbyt cenią je sobie, toteż nie wiele jest ich o tym imieniu. A te, które noszą imię Julia są osobami dobrymi, miłymi, kulturalnymi i zwykle uczonymi. Zawodowo wyróżnia się, a jeśli decyduje się na karierę aktorki, to staje się sławną. Sukcesy sceniczne osiąga stopniowo, wiele pracuje nad sobą, doskonali swój warsztat aktorski. Może robić wrażenie żądnej władzy. Potrafi prowadzić wielkie interesy i osiągać dobre wyniki. Ma umysł osoby wszystko dokładnie analizującej. Mniej ma do powiedzenia w domu i rodzinie. Dba o swój wygląd, troszczy się o ubiór, nosi się ekstrawagancko. Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ło matko, toż to ideał:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']może faktycznie... ale zawsze mi się zdawało, że lwy to mądre znaki :cool3: Lew Jest odważny, silny, dzielny I okropnie samodzielny! Czasem takie ma pomysły, Że rodzice tracą zmysły! Dzierżąc berło i koronę, Lubi słabych brać w obronę I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje...[/quote] [B][I]Wiecie że ja też jestem Lwem:cool3:, ale nie jak Wy z sierpnia, tylko z lipca. [/I][/B] Quote
netti1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [img]http://img236.imageshack.us/img236/5816/1tosia0110xz0.jpg[/img] [img]http://img250.imageshack.us/img250/8164/1tosia0120dw5.jpg[/img] [img]http://img250.imageshack.us/img250/8883/1tosia0130jk6.jpg[/img] Tosia pozdrawia wszystkich ! Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 moja malutka, słodka kruszynka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciocia śle malutkiej 100 buziaków:lol: Quote
netti1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 zaczynam z Tosią wszystko od podstaw,nauka czystosci przede wszystkim...poza tym wrócił jej apetycik wreszcie ,wcina az miło!mam nadzieje ze teraz szybko wróci do zdrowia i pobawią sie z Imbirkiem znów Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dzieńdobrek dziwczyny i chłopaki:multi::multi::multi::multi::multi: netti, ja trzymam kciuki za Tosię, moje maleństwo niech zdrowieje bo Imbirk czeka :lol: Quote
netti1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hej ja dzis rozpoczynam dzien od prania wykładziny:(Tosia mi zalewa okropnie:( ,nie wiem czy to po tym szpitaliku czy jest inna przyczyna,wczesniej nie było az tak,zdarzało jej się nabrudzic,ale teraz to po prostu jak mały szczeniaczek się załatwia.a pózniej czekam na tel z biura nieruchomosci.proszę wszystkich o kciuki by się powiodło!!!! Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ja trzymam kciuki:lol: a Tosia po tym wszystkim faktycznie musi sisę źle czuć:cool3:, karć ją za każdym razem, musi się odzwyczaić od takiego achowania:cool3: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B][I]Cześć moje wnusieta koffane:loveu: [/I][/B] Quote
teqquila Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witam :)ah ten spicy Imbirek taki slodki Kate masz wodnika :):roll: my tez Tosi buziaki przesylamy i kciuki trzymamy :) ale sie zrymowalo Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc Imbirki:multi: netti1 w zoologicznych sa maty i kropelki specjalne po to by pieski jak juz sie zalatwiaja w domu to wlasnie na taka mate.ja osobiscie tego nie uzywalam ale jak Tigra byla mala to jej mocz na poczatku wycieralam jedna szmatka potem ja lekko plukalam w samej wodzie i kladlam w przedpokoju Tigra szybko zalapala ze mozna sikac tylko na scierke zreszta kupke tez tylko na ta scierke robila trzymamy kciuki za Tosienke :loveu: :multi: Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hej, hej, hej,:multi: siedze w pracy, uzgadniam konta i mam już dość na dzisiaj:cool3: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']No i dzień roboczy zaliczony :multi:[/quote] :multi: no to teraz czas na spacer z piesiem , zrobienie obiadku i podani emi linku do waszej galerii:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Przecież już jesteś w Imbirkowej galerii :evil_lol: :evil_lol: Cześć Evaxon Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Przecież już jesteś w Imbirkowej galerii :evil_lol: :evil_lol: Cześć Evaxon[/quote] :evil_lol: to bylo do Ciebie:diabloti: czesc Danusiek hehe Quote
Medorowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A więc tak; Menrzuś i Danusia to dwie różne osoby:cool3: :cool3: Mężus mieszka gdzieś tam, a Danusia gdzieś indziej tam i robią sobie schadzki u mojej córci, bo wtedy mają po połowie drogi do siebie:razz: Ha ha, tyle co wywnioskowałam:roll: :roflt: :roflt: :roflt: Mój mózg w poniedziałki pracuje na najniższych obrotach, więc proszę o wybaczenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Siostra a daj jeszcze bliźnięta:p Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5708/pic0031dz0.jpg[/IMG] .....kochana mordeczka ...........;-) Witanko złociutka ;-) Boszzzzzzzzzz dziewczyny jakie szalenstwo .....póltora dnia mnie nie bylo i musiałam nadrabiac z 8 stronnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!! Matyldooooooo rozgodały sie na maxa eheheheh ;-) Buziaczki ;-) ps. Włąsnie kiedy te karkonosze mamy zaliczyc ? heeh;-) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: to bylo do Ciebie:diabloti: czesc Danusiek hehe[/quote] Oj bo powiem Imbirce, że nie czytasz dokładnie jej wątku :shake: #5297 Menrzuś Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 acha...... a ja jestem blizniak .....politycznie bardzo poprawny ;-),,choc od czasu jak dwoch takich morduje słonce .to jakos mi sie ten znak obrzydł heehe.moze Kasiu znajdziesz cosik pod moim k,atem ??? Sorki Julio ze sie tak rozpycham w Imbirkowej galeri ;-) wybaczysz mi prowda ? heheeh ;-) Buziole Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Danusia12']Oj bo powiem Imbirce, że nie czytasz dokładnie jej wątku :shake: #5297 Menrzuś[/quote] :evil_lol: no wiem ze byl gdzies link ale jakos tak wyszlo ze go ominelam i teraz nie chce mi sie wracac :evil_lol: Madzia hahaha Męzuś i Danusia to jedna osoba tylko ma rozdwojenie jazni hahaha :siara: Quote
Recommended Posts