Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ech, bo gdyby dziewczyny weszły jeszcze na 2 inne wątki to by zrozumiały:evil_lol::cool3: Asior mieszka w Krakowie, Menrzuś vel Danusia mieszka w Gdańsku, a Łódź wypada w połowie drogi:evil_lol: Asior to troche taka nasza czarownica, ma miotłę i kulę, więc obydwoje robią na mnie nocne naloty, a później po tych nalotach jest całkiem różowo:diabloti::eviltong::p Menrzuś, chcesz coś dodać?:evil_lol: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O wreszcie przyszedł mój mężuś, więc zmykam. Dobranoc Julcie, Danusie płci męskiej i Kasie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='majoka']Danusia lub Danus zaatakowany pytaniam hehe, tak to jest jak sie płeć zmienia:mad: [/quote] Imbirkaaaaaaa :mdleje: :Help_2: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']ech, bo gdyby dziewczyny weszły jeszcze na 2 inne wątki to by zrozumiały:evil_lol::cool3: Asior mieszka w Krakowie, Menrzuś vel Danusia mieszka w Gdańsku, a Łódź wypada w połowie drogi:evil_lol: Asior to troche taka nasza czarownica, ma miotłę i kulę, więc obydwoje robią na mnie nocne naloty, a później po tych nalotach jest całkiem różowo:diabloti::eviltong::p Menrzuś, chcesz coś dodać?:evil_lol:[/quote] No może bez tego "vel" :evil_lol: A - Danusia sie podpisuje - Danusia :razz: Z kolorami bywa róż...nie :cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1'] Asior mieszka w Krakowie, Menrzuś vel Danusia mieszka w Gdańsku, a Łódź wypada w połowie drogi:evil_lol: Asior to troche taka nasza czarownica, ma miotłę i kulę, więc obydwoje robią na mnie nocne naloty, a później po tych nalotach jest całkiem różowo:diabloti::eviltong::p [/QUOTE] :onfire: :hmmmm: :hmmmm: myślę, myślę i chyba dociera...powolutku, powolutku, ale dociera :razz: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']:onfire: :hmmmm: :hmmmm: myślę, myślę i chyba dociera...powolutku, powolutku, ale dociera :razz:[/quote] To jest trochę bardziej skomplikowane, ale Imbirka uprościła jak tylko można było :cool3: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kasia ty za dużo nie myśl:diabloti: Menrzuś, musi być to vel, bo vel jest dla nas, a bez tego to jak sam powiedziałeś róż...nie bywa:p:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale mi się podoba te jego postrzępione uszko ;) [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/4434/pic0033ii4.jpg[/IMG] Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cholera jeszcze na moment weszłam i tak sobie mysle Kasia, że moiże cos w tych horoskopach jest. Może my jestesmy tak mało kumate, bo urodzone jednego dnia- 16 sierpnia hehehe Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 te uszka mu się wiecznie rozwalają i paprzą:placz: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [I][B]:crazyeye:3 moje strony mnie tu nie było a tu siakies historyje :razz:musze to jutro na spokojnie poczytać ;)[/B][/I] Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 oooooooo następna będzie dociekać prawdy:evil_lol::cool3::lol: Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='majoka']Cholera jeszcze na moment weszłam i tak sobie mysle Kasia, że moiże cos w tych horoskopach jest. Może my jestesmy tak mało kumate, bo urodzone jednego dnia- 16 sierpnia hehehe[/QUOTE] może faktycznie... ale zawsze mi się zdawało, że lwy to mądre znaki :cool3: Lew Jest odważny, silny, dzielny I okropnie samodzielny! Czasem takie ma pomysły, Że rodzice tracą zmysły! Dzierżąc berło i koronę, Lubi słabych brać w obronę I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje... Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 skąd masz takie fajne wierszyki horoskopowe? Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']może faktycznie... ale zawsze mi się zdawało, że lwy to mądre znaki :cool3: Lew Jest odważny, silny, dzielny I okropnie samodzielny! Czasem takie ma pomysły, Że rodzice tracą zmysły! Dzierżąc berło i koronę, Lubi słabych brać w obronę I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje...[/QUOTE] heheh, w tym roku kochana wspólną bibę robimy Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [B]I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje...[/B] Ostatnio w nerwach szefowa mi zarzuciła, że mam o sobie zbyt duże mniemanie. A ja poprostu staram się zawsze robić wszystko na 100 % , choć nie uważam się za nieomylną, i do błędu potrafię się przyznać. Ale lubię być doceniona, tym bardziej , że pracuję najefektywniej z całego mojego działu [SIZE="1"](skromność to podstawa :razz: )[/SIZE] Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Skorpion [IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=1086178[/IMG] Skorpion pamięć ma nie lada, Przy tym głową nieźle włada, Ale bywa nieżyczliwy I okropnie pamiętliwy! A gdy już do celu zmierza, Ustępować nie zamierza. Sieje przy tym straszny zamęt, Bo ma wielki temperament! Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 super!!!!!!!!!! [SIZE=1]a ja byk :cool3: plosie!!![/SIZE] Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe, dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, poczęści się zgadza:p Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Byk [IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=1086162[/IMG] Byk porządnie się nagłowi, Zanim krok do przodu zrobi, Lecz gdy wreszcie iść zaczyna, Prze do przodu jak maszyna. Choć rozłościć trudno Byka, Lepiej niech mu nikt nie fika, Bo gdy Byk się zdenerwuje, Każdy przed nim respekt czuje! Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka'][B]I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje...[/B] Ostatnio w nerwach szefowa mi zarzuciła, że mam o sobie zbyt duże mniemanie. A ja poprostu staram się zawsze robić wszystko na 100 % , choć nie uważam się za nieomylną, i do błędu potrafię się przyznać. Ale lubię być doceniona, tym bardziej , że pracuję najefektywniej z całego mojego działu [SIZE=1](skromność to podstawa :razz: )[/SIZE][/quote] hehe, Kasia jakbym siebie widziała:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts