Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

ech, bo gdyby dziewczyny weszły jeszcze na 2 inne wątki to by zrozumiały:evil_lol::cool3:

Asior mieszka w Krakowie, Menrzuś vel Danusia mieszka w Gdańsku, a Łódź wypada w połowie drogi:evil_lol: Asior to troche taka nasza czarownica, ma miotłę i kulę, więc obydwoje robią na mnie nocne naloty, a później po tych nalotach jest całkiem różowo:diabloti::eviltong::p

Menrzuś, chcesz coś dodać?:evil_lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']ech, bo gdyby dziewczyny weszły jeszcze na 2 inne wątki to by zrozumiały:evil_lol::cool3:

Asior mieszka w Krakowie, Menrzuś vel Danusia mieszka w Gdańsku, a Łódź wypada w połowie drogi:evil_lol: Asior to troche taka nasza czarownica, ma miotłę i kulę, więc obydwoje robią na mnie nocne naloty, a później po tych nalotach jest całkiem różowo:diabloti::eviltong::p

Menrzuś, chcesz coś dodać?:evil_lol:[/quote]

No może bez tego "vel" :evil_lol:
A - Danusia sie podpisuje - Danusia :razz:
Z kolorami bywa róż...nie :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']
[/QUOTE]
:onfire: :hmmmm: :hmmmm: myślę, myślę i chyba dociera...powolutku, powolutku, ale dociera :razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']:onfire: :hmmmm: :hmmmm: myślę, myślę i chyba dociera...powolutku, powolutku, ale dociera :razz:[/quote]

To jest trochę bardziej skomplikowane, ale Imbirka uprościła jak tylko można było :cool3:

Posted

[quote name='majoka']Cholera jeszcze na moment weszłam i tak sobie mysle Kasia, że moiże cos w tych horoskopach jest. Może my jestesmy tak mało kumate, bo urodzone jednego dnia- 16 sierpnia hehehe[/QUOTE]
może faktycznie... ale zawsze mi się zdawało, że lwy to mądre znaki :cool3:

Lew

Jest odważny, silny, dzielny
I okropnie samodzielny!
Czasem takie ma pomysły,
Że rodzice tracą zmysły!

Dzierżąc berło i koronę,
Lubi słabych brać w obronę
I królewskim obyczajem
Potem im się wielbić daje...

Posted

[quote name='Kate I Luka']może faktycznie... ale zawsze mi się zdawało, że lwy to mądre znaki :cool3:

Lew

Jest odważny, silny, dzielny
I okropnie samodzielny!
Czasem takie ma pomysły,
Że rodzice tracą zmysły!

Dzierżąc berło i koronę,
Lubi słabych brać w obronę
I królewskim obyczajem
Potem im się wielbić daje...[/QUOTE]

heheh, w tym roku kochana wspólną bibę robimy

Posted

[B]I królewskim obyczajem
Potem im się wielbić daje...[/B]
Ostatnio w nerwach szefowa mi zarzuciła, że mam o sobie zbyt duże mniemanie. A ja poprostu staram się zawsze robić wszystko na 100 % , choć nie uważam się za nieomylną, i do błędu potrafię się przyznać.
Ale lubię być doceniona, tym bardziej , że pracuję najefektywniej z całego mojego działu [SIZE="1"](skromność to podstawa :razz: )[/SIZE]

Posted

Skorpion [IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=1086178[/IMG]

Skorpion pamięć ma nie lada,
Przy tym głową nieźle włada,
Ale bywa nieżyczliwy
I okropnie pamiętliwy!

A gdy już do celu zmierza,
Ustępować nie zamierza.
Sieje przy tym straszny zamęt,
Bo ma wielki temperament!

Posted

Byk [IMG]http://img.wapster.pl/logosrv.aspx?id=1086162[/IMG]

Byk porządnie się nagłowi,
Zanim krok do przodu zrobi,
Lecz gdy wreszcie iść zaczyna,
Prze do przodu jak maszyna.

Choć rozłościć trudno Byka,
Lepiej niech mu nikt nie fika,
Bo gdy Byk się zdenerwuje,
Każdy przed nim respekt czuje!

Posted

[quote name='Kate I Luka'][B]I królewskim obyczajem
Potem im się wielbić daje...[/B]
Ostatnio w nerwach szefowa mi zarzuciła, że mam o sobie zbyt duże mniemanie. A ja poprostu staram się zawsze robić wszystko na 100 % , choć nie uważam się za nieomylną, i do błędu potrafię się przyznać.
Ale lubię być doceniona, tym bardziej , że pracuję najefektywniej z całego mojego działu [SIZE=1](skromność to podstawa :razz: )[/SIZE][/quote]
hehe, Kasia jakbym siebie widziała:cool3::evil_lol: