Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

to moja córcia Ola,ze swoim ukochanym:)tzn ona go całuje na siłę sciska i przytula i wcale jej nie interesuje ze kawaler chce babki z piachu robic.czułosci mają byc wtedy jak chce Ola.

Ola dzis pytała kiedy Imbi przyjedzie i jak powiedziałam ze niebawem to poszła po szmate i mopa:):):)

Posted

[quote name='netti1']to moja córcia Ola,ze swoim ukochanym:)tzn ona go całuje na siłę sciska i przytula i wcale jej nie interesuje ze kawaler chce babki z piachu robic.czułosci mają byc wtedy jak chce Ola.[/quote]
Ale się usmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='netti']Ola dzis pytała kiedy Imbi przyjedzie i jak powiedziałam ze niebawem to poszła po szmate i mopa:):):)[/quote]
A dlaczegóż to tak:cool3:

Posted

bo ,,Imbi,,skutecznie zaznaczał u mnie,nie moze sie powstrzymac,mam w domu taką scianę na której znaczą wszystkie psy na tymczasie jak tylko spuszcze je z oka.nie pomaga zadne spryskiwanie ani zmywanie.więc Ola wie ,ze jak ma do domu przybyc psiak to musi byc szmatka pod ręką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='netti1']bo ,,Imbi,,skutecznie zaznaczał u mnie,nie moze sie powstrzymac,mam w domu taką scianę na której znaczą wszystkie psy na tymczasie jak tylko spuszcze je z oka.nie pomaga zadne spryskiwanie ani zmywanie.więc Ola wie ,ze jak ma do domu przybyc psiak to musi byc szmatka pod ręką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ano fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dzieńdoberek:multi:
no ładnie nas tak obgadywać:diabloti: kurcze juz wszyscy wiedzą, ze Imbir zaznacza ściany:evil_lol: ale on tak ze względu na Ginger-Tosię, chciał się lasce spodobać:eviltong: i pozostawić po sobie ślad:evil_lol: . Netti, ucałuj Olę, Imbirek napewno wpadnie z wizytą:lol:

Posted

jakie słodziaszki :)
[img]http://img238.imageshack.us/img238/2554/olaoc6.jpg[/img]

i o takie brzuszki mi też chodzi :)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img444.imageshack.us/img444/4023/136721bw4.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Imbir1']chyba nieprędko, wiatropylna to ja nie jestem:eviltong:[/quote]
:evil_lol: to moze chociaz przez pączkowanie??:evil_lol:
a gdzie dziendobry kochana ewuniu???cooo????:mad:

Posted

witaj kochana Ewuniu:multi::evil_lol:;)

przez gg, ciężko zajść w ciążę:eviltong: a jeśli chodzi o pączkowanie, to i owszem, rośnie mi ale brzuch od łakomstwa:diabloti: