Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

madzia i medor napisał(a):
Też mam ochotę na kawę:cool3: :cool3: , ale moja dieta, którą prowadzę od dziś:evil_lol: , nie pozwala na kawę z kofeiną:shake:

Madzia, no nie mów, że rzeczywiście zaczełaś tą dietę :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Madzia, no nie mów, że rzeczywiście zaczełaś tą dietę :crazyeye: :crazyeye:

Tak:cool3: :cool3: Zobaczymy tylko na jak długo;) Nawet sobie zakupiłam herbatki Slim Figura:razz:

Posted

A ja tylko zjem moje pyszne kotleciki sojowe, mniamm:multi: :multi: i idę z kundlosami na spaceross;) :razz:

Kotleciki sojowe? Pyszne? :razz:

Posted

Mniam, ja je uwielbiam:loveu: :loveu: medorek zresztą też:cool3:
Ale się rozleniwiłam i tyłka mi się nie chce ruszać:roll:

A te kotleciki to kupujesz gotowe? Czy wiesz no sama robisz?
Może bym sobie zrobiła, tak na odmianę od zwykłych kotletów:roll:

Posted

bonita napisał(a):
A te kotleciki to kupujesz gotowe? Czy wiesz no sama robisz?
Może bym sobie zrobiła, tak na odmianę od zwykłych kotletów:roll:

Kupuję:cool3: Potem gotuję i wcinam:cool3: A powinno się jeszcze smażyć, ale ja tego narazie nie robię, wkońcu mam zamiar schudnąć, a i tak zjadłam już dzisiaj kostkę czekolady, tylko dlatego jedną, bo więcej nie było;) :evil_lol:

Posted

cześć:p

Imbir1 napisał(a):
moze jak wyde z roboty to mi się poprawi:cool3::evil_lol:

Ja już wyszłam z pracy i ....od razu lepiej sie czuje:multi: , jeszcze tylko dwa dni i wolne:cool3:

Posted

Kupuję:cool3: Potem gotuję i wcinam:cool3: A powinno się jeszcze smażyć, ale ja tego narazie nie robię, wkońcu mam zamiar schudnąć, a i tak zjadłam już dzisiaj kostkę czekolady, tylko dlatego jedną, bo więcej nie było;) :evil_lol:

Narobiłaś mi smaka, chyba zobaczę czy u nas w sklepie są:cool3: , jak będą to sobie kupię :).
Mi też by wypadało trochę schudnąć, ale jakoś brakuje mi silnej woli:shake: . Nie mogę sobie odmówiś słodkości:shake: .

Posted

bonita napisał(a):
Narobiłaś mi smaka, chyba zobaczę czy u nas w sklepie są:cool3: , jak będą to sobie kupię :).
Mi też by wypadało trochę schudnąć, ale jakoś brakuje mi silnej woli:shake: . Nie mogę sobie odmówiś słodkości:shake: .

Smacznego:lol: :lol:
Ja dopiero od dzisiaj zaczęłam, też mam kłopoty ze słodyczami:shake: Muszę sobie zakupić 'chrom':razz:

Posted

hejka:multi:, jak tutaj się kulinarnie zrobiło:evil_lol:, a ja mam piffko i już mi lepiej, godzinkę się przespałam i byłam dwa razy z Bimbrem na spacerku i mam dla was filmik z molestowania mnie zabawkami:evil_lol:
proszę wziąść pod uwagę, że to mój pierwszy filmik, troche ciemny:cool3: ale się udało, zaraz wstawie jeszcze drugi:lol:
FILMIK