zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hejka ;-)..ja czy z kawka czy bez i tak padne ..;-).....3 nocka zarwana ...jeszcze zostaly 2 .....-) Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Też mam ochotę na kawę:cool3: :cool3: , ale moja dieta, którą prowadzę od dziś:evil_lol: , nie pozwala na kawę z kofeiną:shake: Madzia, no nie mów, że rzeczywiście zaczełaś tą dietę :crazyeye: :crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesc Julcia:multi: jak tam po kawie z bimberkiem:evil_lol: lepiej? czy usypiasz?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madzia, no nie mów, że rzeczywiście zaczełaś tą dietę :crazyeye: :crazyeye: Tak:cool3: :cool3: Zobaczymy tylko na jak długo;) Nawet sobie zakupiłam herbatki Slim Figura:razz: Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A ja tylko zjem moje pyszne kotleciki sojowe, mniamm:multi: :multi: i idę z kundlosami na spaceross;) :razz: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dzień Doberek :). Kto tu mówi o spaniu, kiedy taka piękna wiosenka za oknem :). Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 moze jak wyde z roboty to mi się poprawi:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bonita, ja chyba przez tą wiosnę taka jestem:cool3: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja tylko zjem moje pyszne kotleciki sojowe, mniamm:multi: :multi: i idę z kundlosami na spaceross;) :razz: Kotleciki sojowe? Pyszne? :razz: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Imbir1 napisał(a):bonita, ja chyba przez tą wiosnę taka jestem:cool3: Taa, to pewno "wiosenne przesilenie":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bonita napisał(a):Kotleciki sojowe? Pyszne? :razz: Mniam, ja je uwielbiam:loveu: :loveu: medorek zresztą też:cool3: Ale się rozleniwiłam i tyłka mi się nie chce ruszać:roll: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Mniam, ja je uwielbiam:loveu: :loveu: medorek zresztą też:cool3: Ale się rozleniwiłam i tyłka mi się nie chce ruszać:roll: A te kotleciki to kupujesz gotowe? Czy wiesz no sama robisz? Może bym sobie zrobiła, tak na odmianę od zwykłych kotletów:roll: Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bonita napisał(a):A te kotleciki to kupujesz gotowe? Czy wiesz no sama robisz? Może bym sobie zrobiła, tak na odmianę od zwykłych kotletów:roll: Kupuję:cool3: Potem gotuję i wcinam:cool3: A powinno się jeszcze smażyć, ale ja tego narazie nie robię, wkońcu mam zamiar schudnąć, a i tak zjadłam już dzisiaj kostkę czekolady, tylko dlatego jedną, bo więcej nie było;) :evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć:p Imbir1 napisał(a):moze jak wyde z roboty to mi się poprawi:cool3::evil_lol: Ja już wyszłam z pracy i ....od razu lepiej sie czuje:multi: , jeszcze tylko dwa dni i wolne:cool3: Quote
bonita Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 madzia i medor napisał(a):Kupuję:cool3: Potem gotuję i wcinam:cool3: A powinno się jeszcze smażyć, ale ja tego narazie nie robię, wkońcu mam zamiar schudnąć, a i tak zjadłam już dzisiaj kostkę czekolady, tylko dlatego jedną, bo więcej nie było;) :evil_lol: Narobiłaś mi smaka, chyba zobaczę czy u nas w sklepie są:cool3: , jak będą to sobie kupię :). Mi też by wypadało trochę schudnąć, ale jakoś brakuje mi silnej woli:shake: . Nie mogę sobie odmówiś słodkości:shake: . Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bonita napisał(a):Narobiłaś mi smaka, chyba zobaczę czy u nas w sklepie są:cool3: , jak będą to sobie kupię :). Mi też by wypadało trochę schudnąć, ale jakoś brakuje mi silnej woli:shake: . Nie mogę sobie odmówiś słodkości:shake: . Smacznego:lol: :lol: Ja dopiero od dzisiaj zaczęłam, też mam kłopoty ze słodyczami:shake: Muszę sobie zakupić 'chrom':razz: Quote
netti1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ja robię kotlety mielone z grzybów,mniam mniam Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 wy sie przestancie odchudzac bo potem tylko ja zostane malym grubaskiem :mad: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 netti1 napisał(a):nie będziesz sama:placz: ufff...dzieki Bogu :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hejka:multi:, jak tutaj się kulinarnie zrobiło:evil_lol:, a ja mam piffko i już mi lepiej, godzinkę się przespałam i byłam dwa razy z Bimbrem na spacerku i mam dla was filmik z molestowania mnie zabawkami:evil_lol: proszę wziąść pod uwagę, że to mój pierwszy filmik, troche ciemny:cool3: ale się udało, zaraz wstawie jeszcze drugi:lol: FILMIK Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Super filmik, bo super aktor:cool3:Ale wystrzelił jak z procy po tą drugą zabaweczkę :cool3: :loveu: Czekamy na drugi:multi: Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 drugi też jest piszczący:evil_lol:, wiecie co? spodobało mi się:diabloti: FILMIK Quote
Medorowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Imbir1 napisał(a):drugi też jest piszczący:evil_lol:, wiecie co? spodobało mi się:diabloti: FILMIK No mi też:multi: :multi: :multi: Dawaj jeszcze:razz: Quote
Recommended Posts