Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Imbir1 cofnełam się do poczatków histori Imbirka ,do czasu kidy jeszcze był w schronie,kiedy dogomaniacy tak o niego walczyli ,jak wygladał ,jak sie zmieniał.Jak Twoje wielkie serducho,dało mu siłe na nowe dobre psie zycie:lol: .Oj oczy zmoczyłam,I tak jak TY uważam ,ze najlepsze psiaki to te, ze schronisk .Teraz Imbirka prosze ode mnie wymiziac:loveu: :loveu:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim:multi:
[quote name='izka']Imbir1 cofnełam się do poczatków histori Imbirka ,do czasu kidy jeszcze był w schronie,kiedy dogomaniacy tak o niego walczyli ,jak wygladał ,jak sie zmieniał.Jak Twoje wielkie serducho,dało mu siłe na nowe dobre psie zycie:lol: .Oj oczy zmoczyłam,I tak jak TY uważam ,ze najlepsze psiaki to te, ze schronisk .Teraz Imbirka prosze ode mnie wymiziac:loveu: :loveu:[/quote]
wróce do domku to go wymiziam:lol: A tak swoją drogą to straszna z niego pieszczocha, on ma w sobie niesamowite pokłady miłości i to dla wszystkich. Zaskakuje mnie to, bo on tyle przeszedł, a jednak nie zwątpił:lol:
[quote name='zuzolandia'][COLOR=darkslateblue][I][B]WITAJCIE KOCHANE BIMBERKI W NOWYM ROKU !!!!![/B][/I][/COLOR][/quote]
Witaj Zuza:multi: , gdzie ty byłaś jak cię nie było?:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']nie za dobrze ci?:cool3: ja dziś dogorywam w pracy, wczoraj miałam jeszcze niespodziewanych gości z załącznikiem:diabloti:[/quote]
Ja wiem czy za dobrze:roll: , zawsze może być lepiej;) :evil_lol:
Takie niespodziewane wizyty są najlepsze, gorzej tylko jak trzeba rano do pracy wstać:razz:

Posted

[quote name='Imbir1']dokładnie, a jaki mam olewczy stosunek dzisiaj do pracy, właśnie klikam sobie na gg z kolegą któremu też się nic nie chce[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: No bo ile mozna pracować;) :evil_lol:

Posted

łłłłooooooo rany jak ja jestem śpiąca:placz:, chyba wczoraj przegieliśmy:cool3:, zaraz sobie ide rozłożyć łóżeczko i z Bimberkiem poleniu****emy:diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia'][IMG]http://www.jonquille1960.com/globes.htm/images/globes7.htm/rose06.gif[/IMG]

[COLOR=Indigo][I][B]To dla leniuszków ;-).....
widzisz ten kwiatek ?......
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
Zuza, co Ty za niewidzialne kwiatki serwujesz, co?

Doberek Bimberki :)

Posted

witajcie:multi: :multi: :multi:
zgadłyście:multi: , pierwsza jest Beira - rodezjan:lol:

wczoraj poszłam spać już o 20-stej:evil_lol: , dzisiaj już lepiej funkcjonuję:lol: